BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 33

Sezona 33

Set priority
Show messages by
This Post:
22
275021.82 in reply to 275021.80
Date: 1/15/2016 3:22:35 AM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Hvala.
Ja moja izbira taktike za finale je bila malo riskantna, saj je na Krilu igral Bajlec ki glih nima vrhunske ZO, zato je dal Vujkovič veliko več točk (sicer več kot sem pričakoval, na kar je verjetno vplivala tudi poškodba McAuliffe-ja).
To izbiro sem naredil, ker sem upal, na zelo dober napad pod košem ter skok, na račun ZO in izgubljenih žog (zato je tudi Župan igral na B, pred Lavoie-jem)...kar mi je kar uspelo.
Je pa McAuliffe-ja kril Pezdirnik, ki pa ni švoh obrambni igralec, tak da bi bilo zanimivo če ne bi bilo poškodb...meni je tudi škoda da se na takih tekmah zgodijo poškodbe...

Pa tudi za tempo sem bil skoraj siguren da bo igral Počasen, saj večinoma igra organiziran napad ali igro pod koš...

Pred sezono je bil moj cilj SKL, ampak po spletu okoliščin sem pristal v finalu pokala, katerega niti nisem spremljal in poskušal igrat koliko je bilo potrebno oz.se nebi sekiral če bi izpadel...
Hvala Pigsom za "obvestilo" da sem v finalu pokala oz.njegovo začudenje zakaj prodajam igralce pred finalom pokala... :P

Po tem sem začel pripravljat taktiko in ob pogledu zelo slabe pripravljenosti mojih igralcev sem ugotovil da rabim okrepitev, ki bo odlično pripravljena...iskal pa sem igralca pod košem ali K.
Še vedno pa ne vem razloga za slabo pripravljenost igralcev (zadovoljivo-dober), saj so imeli idealne minute...

Skratka uspelo je...no naslednja dva tedna pa bodo moji igralci res slabo pripravljeni, saj so ta teden vsi igrali kar veliko minut :P

Že dolgo nisem pisal po Forumu, zato se mi je zdelo da je prav da napišem nekaj besed glede na izid finala.

Sedaj pa mislim, da je čas da se v naslednjih sezonah začnem resno potegovat tudi v SKL...seveda pa bom poskusil naredit čim več v BBL... ;) :P

LP

This Post:
22
275021.83 in reply to 275021.82
Date: 1/15/2016 5:18:57 AM
Overall Posts Rated:
55
Pozdravljeni,

se komentar z moje strani. Ker se tudi sam zaradi obveznosti bolj poredko javljam. Trenutno iz Amsterdama, zaradi cesar sem spremljal rezultat samo na polcasu, ko je kazalo se zelo spodbudno ... :)

Skratka, najprej cestitke Matematikom za zasluzeno zmago. Seveda je 7. minuta marsikaj spremenila. z McAuiffom bi verjetno bila tekma dosti bolj zanimiva in tesna do konca. A tako pac je. Osebno sem celo pricakoval, da bomo zadaj ze na polcasu, glede na roster in zadnji nakup matematikov, in se potem s serijo norih trojk vrnili :). Sam sem tuhtal glede taktike, predvsem napadalne, se na koncu odlocil, kot sem se. V obrambi pa ni bilo tvegati 2-3, ker bi se lahko zelo slabo koncalo ... so pa tako SF, kot PF in C precej dobri v notranji obrambi, tako da so se solidno drzali. Napad je prevec slonel na Vujkoviču, ki je po mojem mnenju tako kljucni igralec sezone in precej vsestraski, kar se je izkazalo v finalu.

Sezono sem vzel precej lahkotno, uvrstitev v finale vec kot zadovoljila moja pricakovanja (verjetno celo vecji uspeh od tega, presenetljiva zmaga na Vrtcem, na kar sem precej ponosen). Za kaj vec, se bojim, da bi moral imeti vec casa. Vcasih se zgodi, da malce pozabim na sobote in torke ... V nobenem primeru to ni izgovor, a pogosto lahko malenkost spremeni celo sezono.

Naprej se bo treba malce pomladiti. Sam sicer nisem zagovornik stalne rotacije ekipe, konec vsake sezone. A se bojim, da bo treba nekaj naredit, ce bomo zeleli ostati konkurencni.

Do konca sezone, srecno vsem. Upajmo na dober play-off in play-out. Stvari so precej znane ze nekaj casa, tako da ravno ne gre sezone ocenjevati kot ne vam kako napete. Bo naslednja boljsa, gotovo.

Lep pozdrav,

u.

Last edited by heidegger at 1/15/2016 5:24:47 AM

This Post:
00
275021.84 in reply to 275021.83
Date: 1/15/2016 1:36:25 PM
J&J team
II.4
Overall Posts Rated:
9797
pozdrav še z moje strani.

že nekaj časa nimam več pravega zanimanja za igro, nisem našel dobrega treniranca ali pa sem prodajo zamudil, pa tudi drugače mi je igra bolj v zabavo v prostem času. zato sem se odločil, da bom igral le s slovenskimi igralci. nikamor se mi ni mudilo in le nabiral sem denar. žal na trgu nisem našel igralcev, ki bi bili primerni za SKL in kar naenkrat sem se znašel v prevelikem zaostanku. praktično nimam več možnosti da ujamem boj za obstanek, a kljub temu sem se okrepil in poskušam doseči nemogoče. morda pa mi uspe koga presenetiti :)

This Post:
00
275021.87 in reply to 275021.86
Date: 1/18/2016 11:24:12 AM
Overall Posts Rated:
130130
Kakšen je Burak Genco (26143426) ? Ima višji skok,manjši MS,višjo OPK,da ga držiš na krilu namesto Wong Chiu Wai? In kakšno ima ZO?

This Post:
00
275021.89 in reply to 275021.88
Date: 1/18/2016 1:22:53 PM
Overall Posts Rated:
130130
Lahko
Lahko pa odgovoris samo s tem,da poves,ce ima visji skok in OPK in kaksno ima ZO,aja pa MS.
To bi bila dobronamerna gesta,da se drugi,kaj naucimo )

Last edited by copatar at 1/18/2016 1:24:17 PM

This Post:
00
275021.91 in reply to 275021.90
Date: 1/19/2016 7:20:44 AM
Overall Posts Rated:
130130
Dobronamerna gesta? Razprodaj ekipo, ne meči denarja stran! [] )
Pa saj imaš ekaj šans v polfinalu.Z malo sreče(kot jo imaš ponavadi),se lahko uvrstiš v finale.Malo počakaj,potem,pa razprodaj ekipo.Se strinjam,da imaš še dovolj časa,da ugotoviš,če imaš sposobno ekipo za naslov

Advertisement