BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > [A Milli Takım]

[A Milli Takım] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
96183.811 in reply to 96183.797
Date: 1/8/2011 1:54:32 PM
Overall Posts Rated:
66
Geçen sezon boyunca Ali Nemutlu takımdaydı ve formu oldukça düşük seyretti. Bu sezon ise belli bir dönemden sonra kadroya dahil oldu ve resmi maçlar bittiği için kadrodan çıkartıldı.
Milli takım koçu oyuncuyu bu sezon sonu döneminde takımdan çıkarabilir ki bu da gayet doğal. Oyuncu sezon sonu döneminde milli takımdan çıkarıldı diye ortalığı ayağa kaldırmanın anlamı yok.
Bu mesajımın ardından, eğer tekrar bu tarz kışkırtıcı bir mesaj yazılırsa uyarı gelecektir. Mesajını da editlemeni rica ediyorum çünkü yapmazsan mesajını sileceğim.

mesajimi editlemissiniz yorum yok bir sey demiyorum. bana elestirinin sertliği konusunda Turkiyeden genelleme yapan arkadaslar insallah birine yeteneksiz dedik diye mesajin duzeltilmesi konusundada hassas davranirlar.

From: figutive

This Post:
00
96183.812 in reply to 96183.800
Date: 1/8/2011 2:01:20 PM
Overall Posts Rated:
66
milli takim hocasina sesleniyorum

birak bari bu isi diyorum

nedenmi ahan bu yuzden

Haftalık Maaş: $ 191 221
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 956600
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: efsane
Form: güçlü

Uzaktan Şut: muazzam Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: devasa Top Tutma: görkemli
Top Sürme: görkemli Pas Verme: olağanüstü
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: zayıf

Tecrübe: iyi

senin bunu yazmaya nasıl yüzün oluyor anlamıyorum kaç kere sana mesaj attım geçen sezon formunu düzelt diye kaç kere cevaplamadın çoğunu şimdi ne yapmaya çalışıyorsun kendini suçunumu bastırmaya insanda biraz utanma olur.

left and path: furkanın aldığı eleştirleri almak için çok uğraştım hatta ben çok istedim eleştirilmeyi olanı zaten kulak ardı aetmedim dinledim gerektiğinde yanlış oldugumu söyledim bunu kimse inkar edemez.

milli takim kocuysan emek vermek zorundasin. gerekirse hic cevap atmayabilirim.1,5 sezondur formu yuksek alinin. iki sezon once attigin mesaji ornek vermissin. nerdeyse son son mesajindan beri adamin formu yuksek. cevap vermedik diye kisisellestirmen yanlis. kaldiki ben cevap yazmasamda formunu yukselttim.

sonuc goruslerim ayni diyorum.emek vermeyen, verdigi emegi milletin suratina vuran, bu isi yapmasin. zaten aday olan adam bunlari bilerek oluyor.

gelen mesaj bu
eaglesight ( TÜRKİYE NT COACH ) ali nemutlu 2010/08/04

hocam artık zor maçlarımız başladı , ali bu formda senind eişine yaramaz formu düzeltsek artık ??

senin bir önceki mesajina yazdigimda buydu

hocam gelmeyin üstüme takım borç batağında kapandı kapanacak:) millilere antreman verelim diye hocaya 100 bin maas veriyoruz. ne yapacağımı şaşırdım.valla tanıdığın biri varsa takımı alabilecek vereyim şifreyi ilgilensin

ben dorduncu-besinci ligde 7 seviye antranöre 120-130 bin maas veriyorumdum sirf milli oyuncular antreman alsin diye. gelen mesajlar hep aynı olunca cevaplamadım bu kadar basit

Last edited by figutive at 1/8/2011 2:10:07 PM

This Post:
00
96183.814 in reply to 96183.812
Date: 1/8/2011 2:05:04 PM
Overall Posts Rated:
6565
hocam keske sezon bıtmeden dıle getırseydın sıkayetlerını. suan kımsenın yapabılecegı bısey yok.

This Post:
00
96183.817 in reply to 96183.813
Date: 1/8/2011 2:14:59 PM
Overall Posts Rated:
66
hocam kusura bakma da olaya mudahıl olucam su yazdıgını anlamadım gerekırse hıc cevap atmayabılırım ne demek hıc cevap atmassan telepatı yoluylamı sızle ıletısım kurucak mıllı takım kocları merakımı mazur gorun :)

demek istedigim su. olabilir kisisler ilgilenmiyor olabilir. cevapta atmiyor olabilir. sen formunu yuksek tut demissin yuksek tutmusum. cevapmı atmamm gerekiyor illa. vay ben mesaj attim bana cevap yazmadi ya gelmis oldu onu diyorum

From: Guzzz

This Post:
00
96183.818 in reply to 96183.817
Date: 1/8/2011 2:24:23 PM
Overall Posts Rated:
255255
Hocam iletişimsizlik yok ki.Her mesaj formu yükseltmesi konusunda ben de cevap atamzdım aynı cevapları vermekten.İlla ki mesaja cevap yazmak zorunda da değil Milli Takım hocası formu göremiyor mu sanki?

From: Kemal

This Post:
00
96183.820 in reply to 96183.819
Date: 1/8/2011 5:31:07 PM
Overall Posts Rated:
5555
hocam borç batağındayım diyosun aliyi sat kurtul bataktan aynı zamanda sen çok iyi oyuncular verdin milli takımımıza bu yüzden senn kapnman iyi olmaz bu yüzden diyorumki borç batağından kurtulmak için aliden kurtul zaten sen elinden geleni yapmışsın ali için

From: aquila

This Post:
33
96183.821 in reply to 96183.812
Date: 1/8/2011 6:50:35 PM
Overall Posts Rated:
227227
milli takim hocasina sesleniyorum

birak bari bu isi diyorum

nedenmi ahan bu yuzden

Haftalık Maaş: $ 191 221
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)

DMI: 956600
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: efsane
Form: güçlü

Uzaktan Şut: muazzam Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: devasa Top Tutma: görkemli
Top Sürme: görkemli Pas Verme: olağanüstü
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: zayıf

Tecrübe: iyi

senin bunu yazmaya nasıl yüzün oluyor anlamıyorum kaç kere sana mesaj attım geçen sezon formunu düzelt diye kaç kere cevaplamadın çoğunu şimdi ne yapmaya çalışıyorsun kendini suçunumu bastırmaya insanda biraz utanma olur.

left and path: furkanın aldığı eleştirleri almak için çok uğraştım hatta ben çok istedim eleştirilmeyi olanı zaten kulak ardı aetmedim dinledim gerektiğinde yanlış oldugumu söyledim bunu kimse inkar edemez.

milli takim kocuysan emek vermek zorundasin. gerekirse hic cevap atmayabilirim.1,5 sezondur formu yuksek alinin. iki sezon once attigin mesaji ornek vermissin. nerdeyse son son mesajindan beri adamin formu yuksek. cevap vermedik diye kisisellestirmen yanlis. kaldiki ben cevap yazmasamda formunu yukselttim.

sonuc goruslerim ayni diyorum.emek vermeyen, verdigi emegi milletin suratina vuran, bu isi yapmasin. zaten aday olan adam bunlari bilerek oluyor.

gelen mesaj bu
eaglesight ( TÜRKİYE NT COACH ) ali nemutlu 2010/08/04

hocam artık zor maçlarımız başladı , ali bu formda senind eişine yaramaz formu düzeltsek artık ??

senin bir önceki mesajina yazdigimda buydu

hocam gelmeyin üstüme takım borç batağında kapandı kapanacak:) millilere antreman verelim diye hocaya 100 bin maas veriyoruz. ne yapacağımı şaşırdım.valla tanıdığın biri varsa takımı alabilecek vereyim şifreyi ilgilensin

ben dorduncu-besinci ligde 7 seviye antranöre 120-130 bin maas veriyorumdum sirf milli oyuncular antreman alsin diye. gelen mesajlar hep aynı olunca cevaplamadım bu kadar basit

insanın bu kadar rahat kendini haklı çıkarmak birşeyler saçmalaması yalan söylemesi ne garip , sen bana mesaj atsaydın hocam formunu düzenli tutacağım al diye kusura bakma sen bana cevap bile vermezken, aliden daha iyi durumda fadıl sahibi layhar hem mesajlarıma hemde direktiflerime aynen uyarken, ve de senin gibi sorumsuz değilde sorumlu davranırken alsam ben forumda seni kötülemek istesem çoktan yapardım emek vermedene karşılığı almayı düşünme mtde 18 saydıda oyuncu alabiliyorsun zayıf formla kalma ihitmali oyuncu neen alaydım??
hani forumda seni direk suçlamadım milleti kırmadım aldım diye bunu kendine hak görecek birşey yapmadın zaten ben foruma dolu başlık açtım mt yi geliştirmek için ne yapabilirim diye o zaman yazsaydın senin amacın sadece şu 2 hafta forma geliri alamayacak olmak senin derdin mt olsa çok önce bunu yapardın.

Last edited by Geralt of Rivia at 1/8/2011 7:53:26 PM

Advertisement