milli takim hocasina sesleniyorum
birak bari bu isi diyorum
nedenmi ahan bu yuzden
Haftalık Maaş: $ 191 221
Rol: Düzenli İlk Beş Oyuncusu
(BuzzerBeta)
DMI: 956600
Boy: 6'7" / 201 cm
Potansiyel: efsane
Form: güçlü
Uzaktan Şut: muazzam Şut Menzili: heybetli
Dış Defans: devasa Top Tutma: görkemli
Top Sürme: görkemli Pas Verme: olağanüstü
İçeriden Şut: vasat İç Defans: zayıf
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: zayıf
Tecrübe: iyi
senin bunu yazmaya nasıl yüzün oluyor anlamıyorum kaç kere sana mesaj attım geçen sezon formunu düzelt diye kaç kere cevaplamadın çoğunu şimdi ne yapmaya çalışıyorsun kendini suçunumu bastırmaya insanda biraz utanma olur.
left and path: furkanın aldığı eleştirleri almak için çok uğraştım hatta ben çok istedim eleştirilmeyi olanı zaten kulak ardı aetmedim dinledim gerektiğinde yanlış oldugumu söyledim bunu kimse inkar edemez.
milli takim kocuysan emek vermek zorundasin. gerekirse hic cevap atmayabilirim.1,5 sezondur formu yuksek alinin. iki sezon once attigin mesaji ornek vermissin. nerdeyse son son mesajindan beri adamin formu yuksek. cevap vermedik diye kisisellestirmen yanlis. kaldiki ben cevap yazmasamda formunu yukselttim.
sonuc goruslerim ayni diyorum.emek vermeyen, verdigi emegi milletin suratina vuran, bu isi yapmasin. zaten aday olan adam bunlari bilerek oluyor.
gelen mesaj bu
eaglesight ( TÜRKİYE NT COACH ) ali nemutlu 2010/08/04
hocam artık zor maçlarımız başladı , ali bu formda senind eişine yaramaz formu düzeltsek artık ??
senin bir önceki mesajina yazdigimda buydu
hocam gelmeyin üstüme takım borç batağında kapandı kapanacak:) millilere antreman verelim diye hocaya 100 bin maas veriyoruz. ne yapacağımı şaşırdım.valla tanıdığın biri varsa takımı alabilecek vereyim şifreyi ilgilensin
ben dorduncu-besinci ligde 7 seviye antranöre 120-130 bin maas veriyorumdum sirf milli oyuncular antreman alsin diye. gelen mesajlar hep aynı olunca cevaplamadım bu kadar basit
Last edited by figutive at 1/8/2011 2:10:07 PM