BuzzerBeater Forums

BB Israel > משחק העונה של הצעירה הגיע!!

משחק העונה של הצעירה הגיע!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143273.81 in reply to 143273.80
Date: 5/20/2010 6:56:05 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
המשחקים העונה מוכיחים שלגבוהים שלנו חסר יותר הגנה וריבאונד מאשר הקליעה.
דבר שדיי בולט

This Post:
00
143273.82 in reply to 143273.81
Date: 5/21/2010 3:25:34 AM
Overall Posts Rated:
114114
תראה, אני לא מסכים שאין לנו שחקנים מהטופ, אני יכול להגיד לך שרק מבחינת משכורת הם לא מהטופ וזה לא מקרי- רוב השחקנים שלנו מאוד מגוונים ואיכותיים כך שגם אלו שמציגים משכורת פחות מנופחת נותנים מכלול שהוא מאוד גבוה. יפתח לדוגמא מהסמולים עם המשכורת הנמוכה באליפות והוא אולי שחקן המפתח האיכותי ביותר שלנו. אז אפשר לראות את הביטוי ליכולת שלנו בתוצאות עד עכשיו, למשל מול רוסיה שעלתה מולנו קראנץ והפסידה למרות סך משכורות גבוה בהרבה. לגבי הגבוהים- אמרתי כבר בעונה שעברה שהחסרון של הנבחרת הנוכחית יהיה שאין לה שריד/מדינה- איזה שאקיל בצבע אז אני לא יכול אלא להסכים שיש לנבחרות מסוימות יתרון בתחום הזה אבל יש לנו בשאר העמדות שחקנים טובים בהרבה ממה שאתה חושב. נאסר לא פחות טוב מראשיד לדעתי ויש לנו שחקנים יותר טובים מבר ששת שהבאת כדוגמא. יש לנו ריבאונד סביר דווקא,הגנה וקליעה בינונית בצבע אבל אנחנו ננסה לפצות במקומות אחרים. זה שיש לנו סגל פחות חזק מנבחרות אחרות היה קיים גם בעונות קודמות וצריך לקוות לטעויות של המאמנים האחרים. המאמן הצרפתי הוא מאמן מצוין שלא עושה טעויות ולכן התמודדתי מולו ראש בראש בשני גמרים רצופים ואני מוכן להתערב שצרפת תסיים בראש הבית בגלל זה. אם האיטלקי והגרמני יעשו טעויות אנחנו נהיה שם כדי לנצל את זה כי אנחנו משקיעים הרבה כדי לא לעשות טעויות לא מחויבות,משקיעים בכושר ומתכננים את ההתלהבות.
אין חדש בזה שאנחנו לא פייבוריטים ויש צדק בחלק מהדברים שלך יהודה אבל זה היה גם בעבר בדיוק אותו דבר.נעשה הכל להפתיע ולגנוב שני משחקים שלא מצפים מאיתנו

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...