500 buvo pradinis skaicius, Siand padariau pirmine atranka. Liko 300. Po 1-2 sav planuoju kad liks 100. Tada kazkas panasaus i darba bus.
Del neklausimo nieks nesake kad visi neklauso. 60-70 % uzsienieciu viska klauso ir tariasi ir viskas gerai, keisciausia kad didziausia normaliausiu sudaro lenkai...Bet yra 20-30 %. Kurie uz jauni mokejo po 1-2kk tame tarpe. Pirko vienus geriausiu jauniu ir as normalesniems menedzeriams neaiskinu, as tiesiog patariu ir prasau man suteikt informacijos apie jo zingsnius treniruotese ir gaires parodau. Dabar buvo tokiu kurie sako kelsiu isorine iki legendines ir metima, sako as geriau zinau uz tave, as lb patyres treniruotese, ka tokia atsakyti ? idiotizmas nuo tautos nepriklauso. Bet zinau kaip man buna jei trenini 2 lietuvius kad ir prastesnius ir 1 uzsienieti geresni, visada jei issibauduos kas ar pan, atiduosi lietuviams uzsieniecio trenkes ir jis liks visad nukentejes. Nesakau, davai slepiam visus jaunius tegu nieks neperka. As sakau surenkam geriausius 10-20 jauniu, o kitus 480 jauniu tegu perka visus iki vieno :D O cia linkus metau tam, kad tai apskritai geriausi jauniai si sezona traukti, Trenerio lvl 3-4. Pinigu neturi geresnio pirkt. Bet jei neikalbeciau as tai jie ir parduot net nezadetu...Vat kame filosofija keist reikia, netrenini, parduok. O kadangi vienetiniai zaidejai kaip vienas is ju su visu laiku geriausiu potencialu 1telis tebuvo istrauktas, tai ir pasiuliau kas turi milijonu priglauskit. Nes tada tiesiog bus saugiose rankose geriausi jauniai ir bent suknista start 5 eis sudaryti po 4 sezonu, o likusius is likusiu geriausiu uzkamsyti. Jei tau nepatinka, gali mane pakeisti prasom. Perduoti galiu estafete tau ir tu geriau viska daryk. As darau kaip suprantu ir stengiuosi, nors sakoma stengtis reikia tik ant puoduko darant...O cia reikia daryti, bet neesme. Cia darau ir noriu kad butu geriau, tu busi atsakingas uz tai, galesi daryti savais budais. Nuo sio ir kito sezono priklausys ar kandidatuosiu pats i trenerius ar ne, jei matysiu kad su treniruotem niekas nepasistumejo pirmyn, buti treneriu tam kad buti ir nieko nedaryti nera prasmes...Suprasiu kad cia tiesiog neimanomas uzdavinys, arba viska reikia imti dar globaliau ir rimciau i savo rankas.