BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Prekletstvo prvouvrščenih

Prekletstvo prvouvrščenih

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251529.8 in reply to 251529.5
Date: 12/16/2013 10:39:51 AM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Je bilo živčno ja sem gledal zaključek vajine tekme, ker je bila moja končana malce hitreje. Glavni dejavnik je bila vsekakor poškodba, ki jo je fasal Požlep. Zadnjo četrtino, do zadnje minute je bil Skica v prednosti. Potem pa je Blaj, ki je že prej kiksal verjetno več kot bi Požlep, vrgel še žogo v avt in zgrešil met...iin LOGO je bil zraven.
V podaljšku pa tista klasična....če zapraviš vodstvo v zadnji minuti...boš podaljšek po vsej verjetnosti izgubil

Zanimivost, ki je tudi sam ne razumem in pravim ,da je preveč odvisno od sreče pri BB. Sam sem brez zdravnika oz. z grozljiv stopnja to sezono. Pa niti ene poškodbe.... Verjetno ni pošteno in bi vsekakor igra potrebovala izboljšave na teh področjih, ne pa da se sedaj v vmesnik daje še to predvidevanje tekem, ki je meni osebno...nepotrebna oz., je še veliko drugih stvari, ki bi potrebovale nadgradnjo Seveda pa je to samo moje mnenje in lajanje v luno

From: matocc
This Post:
00
251529.9 in reply to 251529.8
Date: 12/16/2013 4:26:29 PM
Overall Posts Rated:
1414
malo izven teme!!Rodman bo selektor Severne Koreje!!ko sem to danes prebral na kosarka.si sem umrel od smeha!!!!!!!!

sedaj pa odgovor dvorani tivoli ,ki ima dar jasnovidca !!cudno ,da ni predvidel da bo izpadel iz 2 v 3 ligo!!!!!!!!!

This Post:
00
251529.10 in reply to 251529.9
Date: 12/18/2013 9:55:58 PM
Overall Posts Rated:
7979
Še enkrat klikni moj forum ,ko sem napisal jaz se izgovarjam na trening vaš klub pa na poškodbe a konec koncev so to pač slabi izgovori nekaj takega.Že takrat sem se poslovil lahko bi sicer nakupoval kakšne za 200 000 igralce ter naslednjo sezono obstal in imel na računu okoli minus 400 000 ,a sem se raje odločil igrati poker in s plusom probat srečo.Ni pogumno dejanje je pa bolj razumsko.lp