BuzzerBeater Forums

Hong Kong - IV.22 > 頂,頭2場就打2場重要比賽

頂,頭2場就打2場重要比賽

Set priority
Show messages by
This Post:
230966.8 in reply to 230966.7
Date: 11/30/2012 03:42:59
Hong Kong Legend BC
III.3
Overall Posts Rated:
1季都應該可以輕鬆賺100w以上??你咪玩啦!我自問呢組算係利潤最多錢,週淨收入只有差唔多3皮,成季咪至多賺得30萬。唔使解釋咁多,你係下個禮拜就體會得到啦~

雖然你成隊人工係高過我地,要睇臨場表現同受傷,你係要升上去做升降機就唔會阻人發達,我幫了都幾個升上去,升班費得咁少,我寧願做下山寨王儲到過億就一衝衝上I聯~

This Post:
230966.9 in reply to 230966.8
Date: 11/30/2012 04:17:12
ILoveNatalie
II.1
Second Team:
Dragon and Lion
純粹分享,冇惡意的
我今季預15w人工左右,賺100w呢個數係好保守估計(門票+杯賽),應該唔止...
睇黎你未對bb呢個遊戲有好深了解,未識賺錢之道...
港聯最易賺錢係4聯,計埋練苗成果,每季淨賺2-300w
而做升降機可以賺更多,不過要捱打
不過只為賺錢會好悶,我寧願升上去

This Post:
230966.10 in reply to 230966.9
Date: 11/30/2012 04:22:41
II.1
同埋,升上去前有準備就唔會捱打

This Post:
230966.11 in reply to 230966.9
Date: 11/30/2012 05:25:07
Hong Kong Legend BC
III.3
呢位大大,你睇返自己財政狀況週淨收入就知你仲會唔會,如你所講真係咁易賺到200W~300W呢?7日之後就知答案啦!

環觀晒IV聯,15w人工絕對係數一數二既高薪一族,兼且大材少用,但同時你唔好忘記你練苗係要時間同高級訓練員先成事,無錯你係有既2W幾大場,但入座率一半都冇先至係問題關鍵,好在呢度冇其他game係有收咩場地維修費用,以依家既情況13w觀眾連球員人工都俾唔起,愈低級入座率都會降低,到時連維到皮都難~杯賽又打到幾多圈,好彩既有人入到32強,仲係收緊5皮,以前仲有主收2∕3,現在冇啦!

This Post:
230966.12 in reply to 230966.11
Date: 11/30/2012 06:06:15
II.1
哈哈,還是不解釋了
日後看結果,你再想想為什麼吧^^

This Post:
230966.13 in reply to 230966.11
Date: 11/30/2012 08:39:50
你唔似得人地咁''低買高賣''呢種賺錢方法,,,呢種賺差距無錯有米,,但付上就係做升降機

正如你所講儲夠足夠銀兩,,一買就買批適合1聯球員,,衝上拎冠,,放生就係一個好例子,,係1聯風光完又要重新來過

This Post:
230966.14 in reply to 230966.13
Date: 11/30/2012 09:24:14
II.1
其實我唔係靠買賣搵錢
係靠之前練苗同擺爛左幾季儲起的錢,以及擴建戰術
我冇耐性去費時間做買賣
好彩現在已有足夠資源去持續發展,作大量前期投資:買好苗,用高級職員,擴建,買高性價比球員等

BTW,我覺得放生其實可以唔重新黎過,佢只係用耐性換更強既未來

This Post:
230966.15 in reply to 230966.14
Date: 11/30/2012 11:40:36
有錢既2M 6訓差不多70M吧!(MAYBE更高).人工15M,15M+2M=17M,如果比賽有13M,其實都養的起既!我就係養唔起我既6訓(現在72000一星期),所以先一季得30M

From: fklam

This Post:
230966.16 in reply to 230966.15
Date: 11/30/2012 11:45:30
2012/11/30 - 冥神巫師以$ 250 000的價格購入球員Jeffrey McCurdy。
2012/11/30 - NeverMissAShot以$ 220 000的價格購入球員Kevin Mautone。 2012/11/30 - Joël Vannier宣布本週的訓練項目籃下進攻 (主練內投),已經完成。
2012/11/30 - NeverMissAShot以$ 250 100的價格賣出球員Hung Jong Cheng。 2012/11/30 - ILoveNatalie以$ 1 000 000的價格購入球員Su Xuanhan。
2012/11/29 - ILoveNatalie以$ 373 500的價格購入球員Bruno Pouliquen。 2012/11/28 - ILoveNatalie以$ 234 800的價格購入球員Jan Dorotík。
睇來我已經全面落後於軍備竟賽了

This Post:
230966.17 in reply to 230966.15
Date: 11/30/2012 12:12:30
II.1
你可以唔練咁高潛既苗架麻xp
就唔洗用6訓啦
你練黎都唔係自用架啦,練黎賣既話,練6-7潛苗可能更適合你

This Post:
230966.18 in reply to 230966.17
Date: 12/01/2012 00:19:48
自用加.10潛唔捨的放.冇訓練位先放今次果個

Advertisement