שלום לכל המתמודדים.
ראשית, מאחל לכל אחד הצלחה בבחירות. עד כה נרשמו 2 מועמדים ראויים ביותר.
אתחיל עם קולגה שלי לליגה, ניסן. אני מודה ומתוודה, שמאז שעזבת את הצעירה עם שלל הישגיה, חיכיתי לרגע הזה שתתמודד על הבוגרת! והינא, זה קורה! אין זה סוד שאחרי ניסים ונפלאות שעשית אז ואף אחד לא התקרב לא לפני ולא אחרי, הפכת אצלי למועמד מספר 1 להיבחר, גם אם תתמודד בכל העונות לכל הנבחרות ובתור מאמן תיכשל בענק בכל הפעמים האלה (מה שאני בטוח שלא יקרה), כי את תמיכתי כבר קנית ביושר.
העניין הוא שמולך מתמודד ניר, מאמן שבהחלט אהיה רגוע אם הוא יקבל את מושכות הנבחרת, כי גם לו מגיע, ועל כן יש לי כמה שאלות.
1) בנאום שלך הצגת את מטרות הנבחרת בהתאם לאופי שלך. זה ידוע שאתה מכוון הכי גבוה והוכחת שאתה מסוגל גם לעמוד במטרות שלרבים נראות הזויות. אני בהחלט מסכים עם הדרך הזאת, כי אני חושב שאם לא נכוון גבוה לעולם לא נגיע לשם. ובכל זאת-לזכות בכל התארים האפשריים נשמע לי אפילו יותר הזוי מאשר ההישג הבלתי נתפש שלך עם הצעירה. האים יש בך את מידת הרציונאליות? כלומר האים אתה באמת חושב שחומר השחקנים הנוכחי מספיק טוב בשביל לעשות היסטוריה או אפילו להתקרב לשם וההצהרות שלך מבוססות?
2) באותו העניין, כיצד תתמודד עם הרף הגבוה שהצבת בעמצך כמאמן הצעירה ובנאום הפתיחה? הרי עכשיו כולם בטח יחשבו שניסן הולך להביא לנבחרת את גביע העולם, ופחות מזה לא יתקבל!
3) זה ידוע, שאין בינך לבין מאמן הצעירה הנוכחי, יהודה, הרבה סימפטיה. זה התחיל עוד בעבר, לאחר מכן זה קצת התמתן ונראה שהתבגרתם ושמתם את משקעי העבר בצד, אבל אז שוב חזרו הוויקוחים המיותרים, לפעמים על גבול הילדותיים, ולא משנה מי היוזם. אם זה יימשך כך, זה יפגע מאוד בנבחרת. האים אתה יכול להתחייב שתשאירו את הכל מאחור, תשתפו פעולה בצורה מלאה ותגבשו דרך אחידה שתקדם את הנבחרת למרות חילוקי הדיעות הרבים שיש ביניכם לגבי מגוון נושאים שקשורים לאימון הנבחרת? אם כן, מה יהיו בדיוק הפעולות מהצד שלך על מנת להגיע לעמק השווא?
ועכשיו אעבור לניר.
לצערי, אתה מוכר לי פחות מניסן, אך עם כישורי האימון שלך אין מה להתווכח. היותך בליגה הבכירה כבר לא מעט שנים, עבודה רבת שנים בסביבת הנבחרות, כולל הישגיך עם נבחרת זרה למרות הקהילה, מראים שאתה מאמן מצויין, שבהחלט ראוי להזדמנות לאמן את הנבחרת. ונעבור לשאלות:
1) מהנאום שלך אפשר להבין שגם בינך ליהודה עבר איזשהו חתול שחור, או שאני טועה? אם כן, השאלה השלישית לניסן מיועדת גם אליך. אם לא - עבור לשאלה הבאה

2) תוכל בבקשה לתאר בכמה משפטים את הפילוסופיה ואת ה"אני מאמין" שלך לגבי הצורה בה הנבחרת תיראה? כלומר מה הכי חשוב לך לראות בשחקנים? על מה תוכל להתפשר ועל מה לא? עד כמה תשתמש בשחקני מטרה למיניהם?
תודה מראש על התשובות ושוב בהצלחה,
איגור.