BuzzerBeater Forums

BB Israel > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
191295.8 in reply to 191295.6
Date: 7/26/2011 7:34:10 AM
Overall Posts Rated:
4343
רון, אני קורא את הפורומים בדיוק כמוך וניסן מעולם לא רשם שלא יתמודד לעולם על אימון הנבחרת שוב.
גם אני לא מצהיר את ההצהרה ומאוד ייתכן שבעתיד אני אחליט לרוץ לקדנציה נוספת.
אבל מה זה קשור לבחירות?

ניסן רוצה לאמן את הבוגרת, מודע טוב מאוד לכמות הזמן שזה דורש כי הוא עשה את זה בעבר, וכל מה שמשנה זה האם אתה חושב שהוא יעשה את זה מספיק טוב כדי לקבל את הקול שלך.
אני מכיר את ניסן מצויין, וממש אין לו בעיה של אמינות. אז ההאשמה הזו חסרת בסיס וגם מוציאה את הדיון לרמה של פיזור רעל במקום הכירות של הנבחרת.
ההודעה הראשונה שלך נראית יותר כמו הוצאת דיבה מאשר שאלה

יש שני מועמדים מצויינים, וכדי לבחור בינהם כדאי שהשאלות יותר יופנו לגבי גישתם למשחק.
תבחר את מי שהגישה שלו הכי קרובה לשלך.

בואו נחזור לדיון על כדורסל!

From: Ehud

This Post:
00
191295.9 in reply to 191295.8
Date: 7/26/2011 7:40:32 AM
Overall Posts Rated:
274274
בואו נחזור לדיון על כדורסל!

היה פה דיון על כדורסל מתישהו ???

בהחלט אני מסכים עם ערן, גם דיונים אפשר לעשות ברוח טובה ויהיה מאוד מרענן לראות פעם אחת במשחק הזה דיונים שכוללים פרגון, חילוקי דעות ודיונים עם דעות שונות ורוח טובה

אבל אני יכול לקום מהחלום שלי, בהרבה יותר כיף וקל לתקוף ולהטיל רפש...

אז מהנקודה שלי אני יכול להגיד שאני שמח לראות ששתי מאמנים מהשורה הראשונה שיש לנו בארץ (לדעתי לפחות) רצים על התפקיד.

כשתהיה לי שאלה אמיתית אני ארשום אותה פה.

מה שכן, מישהו ממכם חושב שהוא יכול להוסיף גביע נוסף לארון??

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.10 in reply to 191295.8
Date: 7/26/2011 7:42:11 AM
Overall Posts Rated:
11
Lets get back to this debate. If we want we can go back and look at the mistakes any NT or U21 manager made and go on about it. I made a few in my two years and i know for fact that other managers have made some as well. This is a debate for the next NT coach and not what has happened.

With that being said we have two very good managers running and the NT team will be in good hands no matter which one wins. That is the most important fact here

You got to know when to hold em, know when to fold em, Know when to walk away and know when to run. You never count your money when youre sittin at the table. Therell be time enough for countin when the dealins done.
This Post:
00
191295.11 in reply to 191295.4
Date: 7/26/2011 7:44:44 AM
Overall Posts Rated:
114114
רון- אתה מוזמן לערוך חיפוש בפורומים או לבקש ממישהו עם תומך שיכול לעשות את זה בקלות דרך מילות חיפוש, לראות מה אמרתי ואז למחוק את ההודעה שלך אם אתה באמת רוצה להיות ישר והוגן.
שום דבר ממה שאמרת מעולם לא היה.

כשהחלפתי את יהודה אחרי ההרחקה שלו אמרתי שרק אם אגיע לחצי גמר לפחות אלך לבחירות לקדנציה מלאה- ואז גם זכינו באליפות אירופה וגם הגענו לגמר אליפות העולם ונבחרתי בכמות המצביעים הגדולה ביותר לפחות עד אז.
אני מילאתי קדנציה וחצי בנבחרת הצעירה לפני חמש עונותצ ומעולם לא הייתי מאמן בבוגרת- יהודה לעומת זאת היה ב6 קדנציות שונות ואימן את שתי הנבחרות- יחי ההבדל הקטן.
מה שאמרתי ליהודה ותקרא את זה- זה שאני מעדיף מישהו שלא יצא לו עדיין לאמן את הצעירה אבל לא אמרתי לרגע שהוא לא יכול להתמודד-אלא להיפך ואמרתי שלדעתי צריך תקופת צינון מסוימת אתה מוזמן לשאול אותו-ואתה מוזמן
לקרוא בדיוק מה אמרתי.

מעולם לא הייתי מאמן הבוגרת, אני חושב שאוכל לעשות רק טוב לנבחרת ואני מניח שעל זה לפחות גם אתה תסכים איתי,למה שלא אנסה להתמודד?

לא אמרתי שמגיע לי יותר מניר או שלניר מגיע יותר ממני-אז למה השאלה המוזרה הזו.נרשמתי לפניו והרגע גיליתי שהוא מתמודד... ניר סה"כ מאמן טוב ואני מפרגן לו.

אני מציע את עצמי לבחירה- הוכחתי שאני יכול לעשות עבודה טובה גם בנבחרת הצעירה וגם בקבוצה. אני רוצה לנסות לעשות את זה גם עם הבוגרת . מי שרוצה יכול לבחור בי

לגבי השאלה של הזמן- יש לי זמן לעשות את זה, לא תהיה שום בעיה.

לארבל- תבדוק עם עומר את הדברים שאתה אומר לפני שאתה מדבר בשמו
אין שום חילוקי דעות ביני לבין יהודה - תשאל אותו ואל תדבר בשמו- אנחנו מתכתבים כל שבוע על שחקן מתאמן שלי, ואפילו ייעצתי לו במספר משחקים העונה דרך המייל הפרטי על טקטיקות והרכבים.
גם לך אני אגיד-אתם מוזמנים להסתכל הבהיסטוריה של הבחירות לנבחרת הבוגרת - מעולם לא התמודדתי אפילו וכמובן שמעולם לא אימנתי את הקבוצה הבוגרת- רדו מהקטע הזה כי מישהו הטעה אתכם

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
From: LA-Nir

To: Ehud
This Post:
00
191295.12 in reply to 191295.9
Date: 7/26/2011 7:45:25 AM
Overall Posts Rated:
343343
לארון של הקבוצה או של הנבחרת? של הקבוצה אני מוסיף אחד כבר העונה אולי נפסיד לקני בגמר אבל אותך נעבר כבר סוף סוף בדרך לשם

בנוגע לנבחרת כמו שאמרתי אני מכיר את הסגל ויש חסרונות לא מעטים שיקשו עלינו להביא גביע זה לא ,לא אפשרי אבל זה לא יהיה פשוט וזה ידרוש כושר טוב מהשחקנים המובילים שהתחלה לזה וגם את הפירות ערן קצת קצר בכך שהמאמנים המובילים בארץ כבר יכולים להרשות לעצמם ונסובר קרני ואחרים ושומרים על הכושר שלהם

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Ehud

This Post:
00
191295.13 in reply to 191295.12
Date: 7/26/2011 7:50:25 AM
Overall Posts Rated:
274274
התכוונתי לארון בנבחרת - בקבוצה אני בטוח שתביא איזה גביע כסוף בקרוב

(לא כסוף של אליפות כי אני איתך בבית, אבל כסוף של הגביע יכול להתאים לך דווקא)

ת'אמת שלדבר על להביא גביע לארון של הנבחרת זה דיי חסר טעם בשלב כזה של העונה לטעמי, סתם ניסיתי להזכיר שמי שהביא את הגביע שיש זה אני

זה לא נעשה ממגלומניות (אולי קצת) אלא בעיקר בשביל להעביר את הנושא של הדיון הזה למשהו חיובי שאפשר להוסיף בסוף המשפט סמיילי

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
191295.14 in reply to 191295.9
Date: 7/26/2011 7:51:56 AM
Overall Posts Rated:
114114
לדעתי אפשר בהחלט להוסיף גביע לארון. ברור שצריך שהכל יתחבר ואי אפשר להבטיח במאה אחוז , לדוגמא העונה בגמר בשובר שוויון עם ביתיות נפצע לי הכוכב של הקבוצה ופספסתי עבודה של עונה שלמה ואת העליה ברגע האחרון.אבל אני מכיר מצוין את כל הסגל ומאמין שאוכל אם דברים יילכו כמו שצריך לזכות בתואר עם הנבחרת במהלך הקדנציה הקרובה יש עוד נבחרות מאוד טובות ותחרות קשה אבל אני לא רואה שום סיבה שנתמודד איתם וננסה לעשות משהו גדול העונה

Last edited by LA-dov bear at 7/26/2011 7:52:26 AM

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
191295.15 in reply to 191295.14
Date: 7/26/2011 7:58:35 AM
Overall Posts Rated:
343343
אני חייב להגיד את הדעה שלי בנושא הזה

אי אפשר להגיד דבר כזה בביטחון מלא עם כל הכבוד כל כך הרבה פאקטורים יכולים להשתנות כושר משחק פציעות הגרלות משחקים לא נוחות קראנץ בתזמון גרוע ועוד

לכן אני לא בא בהצהרות כן הולכים לקחת את כל התארים הולכים להביס את איטליה באיטליה וגרמניה הולכת לאכול חצץ

אני כן אומר שאני הולך להעמיד את הנבחרת הכי תחרותית שאנחנו יכולים ולעשות את המקסימום אם יבוא גביע נהד אם לא נדע שעשינו את המקסימום ברמה התחרותית וננסה ללמוד איך להשתפר בעתיד כמו שאמרתי בעיקר לשפר את העמדות החסרות לנו

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
191295.16 in reply to 191295.11
Date: 7/26/2011 8:02:19 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
אני לא מסתמך על אף אחד אחר ומה שאמרתי נבע נטו מדעתי שלי. האמת שמה שאמר רון באמת נראה חשוד אש בדקתי ובאמת שרון הגשים אתה בעצמך אמרת ליהודה שאין בעיה שהוא ירוץ שוב.
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)
אני לא תוקף פשוט שאלתי שתי שאלות שנראו לי חשובות. לא אמרתי שהקשר שלך עם יהודה לא טוב רק שאלתי ואני שמח שענית והכל טוב. לגבי הקדנציות החוזרות, אולי דעתי שונה משל אחרים אבל לדעתי אין שום הבדל בין נבחרת צעירה לבוגרת ואם עומר נגיד היה מתמודד עכשיו זה היה מפריע לי באותה מידה. העניין הוא כזה, אתה מאמן מוכשר עם קבלות בנבחרת שלאף אחד אין. ברגע שאתה מתמודד כמעט שלאף אחד אין סיכויים מולך ואז מאמן כמוני או מאמן אחר מליגה שתיים יעדיף לא לרוץ לבחירות. כשיהודה רץ לפני עונה לנבחרת הוא עשה את זה אחרי שבדק עם הרבה מאמנים אם הם הולכים לרוץ והוא רץ כיוון שלדעת רבים המתמודד מולו היה לא מתאים. ברור לי שאתה מתאים ואם הקשר שלך עם יהודה טוב אז באמת שאין בעיה. אני מדבר על משהו אחר

From: ig
This Post:
00
191295.17 in reply to 191295.4
Date: 7/26/2011 8:05:44 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
שלום לכל המתמודדים.

ראשית, מאחל לכל אחד הצלחה בבחירות. עד כה נרשמו 2 מועמדים ראויים ביותר.

אתחיל עם קולגה שלי לליגה, ניסן. אני מודה ומתוודה, שמאז שעזבת את הצעירה עם שלל הישגיה, חיכיתי לרגע הזה שתתמודד על הבוגרת! והינא, זה קורה! אין זה סוד שאחרי ניסים ונפלאות שעשית אז ואף אחד לא התקרב לא לפני ולא אחרי, הפכת אצלי למועמד מספר 1 להיבחר, גם אם תתמודד בכל העונות לכל הנבחרות ובתור מאמן תיכשל בענק בכל הפעמים האלה (מה שאני בטוח שלא יקרה), כי את תמיכתי כבר קנית ביושר.

העניין הוא שמולך מתמודד ניר, מאמן שבהחלט אהיה רגוע אם הוא יקבל את מושכות הנבחרת, כי גם לו מגיע, ועל כן יש לי כמה שאלות.

1) בנאום שלך הצגת את מטרות הנבחרת בהתאם לאופי שלך. זה ידוע שאתה מכוון הכי גבוה והוכחת שאתה מסוגל גם לעמוד במטרות שלרבים נראות הזויות. אני בהחלט מסכים עם הדרך הזאת, כי אני חושב שאם לא נכוון גבוה לעולם לא נגיע לשם. ובכל זאת-לזכות בכל התארים האפשריים נשמע לי אפילו יותר הזוי מאשר ההישג הבלתי נתפש שלך עם הצעירה. האים יש בך את מידת הרציונאליות? כלומר האים אתה באמת חושב שחומר השחקנים הנוכחי מספיק טוב בשביל לעשות היסטוריה או אפילו להתקרב לשם וההצהרות שלך מבוססות?

2) באותו העניין, כיצד תתמודד עם הרף הגבוה שהצבת בעמצך כמאמן הצעירה ובנאום הפתיחה? הרי עכשיו כולם בטח יחשבו שניסן הולך להביא לנבחרת את גביע העולם, ופחות מזה לא יתקבל!

3) זה ידוע, שאין בינך לבין מאמן הצעירה הנוכחי, יהודה, הרבה סימפטיה. זה התחיל עוד בעבר, לאחר מכן זה קצת התמתן ונראה שהתבגרתם ושמתם את משקעי העבר בצד, אבל אז שוב חזרו הוויקוחים המיותרים, לפעמים על גבול הילדותיים, ולא משנה מי היוזם. אם זה יימשך כך, זה יפגע מאוד בנבחרת. האים אתה יכול להתחייב שתשאירו את הכל מאחור, תשתפו פעולה בצורה מלאה ותגבשו דרך אחידה שתקדם את הנבחרת למרות חילוקי הדיעות הרבים שיש ביניכם לגבי מגוון נושאים שקשורים לאימון הנבחרת? אם כן, מה יהיו בדיוק הפעולות מהצד שלך על מנת להגיע לעמק השווא?

ועכשיו אעבור לניר.

לצערי, אתה מוכר לי פחות מניסן, אך עם כישורי האימון שלך אין מה להתווכח. היותך בליגה הבכירה כבר לא מעט שנים, עבודה רבת שנים בסביבת הנבחרות, כולל הישגיך עם נבחרת זרה למרות הקהילה, מראים שאתה מאמן מצויין, שבהחלט ראוי להזדמנות לאמן את הנבחרת. ונעבור לשאלות:

1) מהנאום שלך אפשר להבין שגם בינך ליהודה עבר איזשהו חתול שחור, או שאני טועה? אם כן, השאלה השלישית לניסן מיועדת גם אליך. אם לא - עבור לשאלה הבאה

2) תוכל בבקשה לתאר בכמה משפטים את הפילוסופיה ואת ה"אני מאמין" שלך לגבי הצורה בה הנבחרת תיראה? כלומר מה הכי חשוב לך לראות בשחקנים? על מה תוכל להתפשר ועל מה לא? עד כמה תשתמש בשחקני מטרה למיניהם?

תודה מראש על התשובות ושוב בהצלחה,
איגור.

This Post:
00
191295.18 in reply to 191295.15
Date: 7/26/2011 8:05:54 AM
Overall Posts Rated:
114114
זה בדיוק מה שאמרתי עם הבדל קטן. אפילו נתתי דוגמא לפציעה כזו שפגעה בסיכויי הזכייה שלי באליפות העונה.נכון,לא הכל תלוי בנו- יש תחרות קשה. אם אאמן את הנבחרת אעשה הכל כדי שכל מה שתלוי בנו יהיה הטוב ביותר על מנת שנוכל לזכות.
ונכון אני כן אומר שהכוונה שלי היא ללכת הכי רחוק שאפשר וזה אומר לנסות לזכות בתארים. למה להנמיך ציפיות?
אם אנחנו לא מכוונים לזכות אז מה אנחנו מנסים לעשות?

Advertisement