Nagyon sajnálom, hogy ilyen irányba ment el a vita-egyáltalán nem ez volt a célom.
Egy jelenségre szerettem volna felhívni a figyelmet. Nem vitatható, hogy a valós életben is győzhet egy papíron gyengébb csapat a jobb ellen-egy bizonyos szintig reális esélye lehet ennek (Azért írok bizonyos szintet, mivel ahogy valaki találóan megjegyezte, a Tiszamelléki Volán akkor sem fogja lenyomni a Los Angeles Lakerst, ha az utóbbi elcseszi a taktikát:).
Nyilvánvaló az is, hogy egy játék nem fogja teljes értékűen lemodellezni a valóságot, lesznek sajátosságai,stb.
De és azonban!
Pontosan ezeket a sajátosságokat kellene minél jobban kiismerni ahhoz, hogy sikeresen szerepelhessünk, és élvezhető legyen a játék. A "random volt és kész" jellegű értékelések számát ezért kellene minimálisra szorítani,mégha kiiktatni nem is lehet ezeket. Mivel az előző szezonban nekem is voltak számomra érthetetlen meccseim,segítséget kértem többetektől.Tanulságos volt:akadtak számomra elfogadható magyarázatok, sajnos azonban olyan is, ahol nem tudtatok meggyőzni arról, hogy nem a véletlen szerepe lett túl nagy mostanság.És pontosan ezt gondolom valós problémának: nem lenne szabad ENNEK a játékelemnek ennyire elburjánzani. Rontja a játék élvezetét, feleslegesen növeli a vérnyomást és végül távozásra késztetheti a játékosokat.Az meg senkinek nem jó...