BuzzerBeater Forums

Magyarország - II.2 > Csoport 3.

Favorite Folders

Csoport 3. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
201933.786 in reply to 201933.781
Date: 5/3/2013 4:45:52 AM
Overall Posts Rated:
113113
A feka bónusz mindig jól jön a csapatba :D

This Post:
33
201933.787 in reply to 201933.782
Date: 5/3/2013 4:55:33 AM
Overall Posts Rated:
350350
Sajnálom, hogy szenilis vagy és nem emlékszel a konkrét ügyre, ami miatt bepöccentem rád, joggal.
Ilyet nem csinál egy olyan ember, akit mentorálnak korábban (jelesül én téged) pláne "barátként". Ez hátbaszúrás.
Nem muszáj elnézést kérned, de ha neked így jó, akkor finoman szólva elég érdekes értékvilágod van....
Csalódtam benned.
Csak ennyit szerettem volna mondani az ügy zárásaként.

This Post:
00
201933.788 in reply to 201933.787
Date: 5/3/2013 5:57:04 AM
Carpathian Bears
III.8
Overall Posts Rated:
944944
Second Team:
Carpathian Cubs
Kedves Mindenki,

Ha már Gila volt annyira "kedves", hogy azok után, hogy kezdeményezte, hogy privátban beszéljük meg a dolgot (amibe belementem), de a végén csakazértis a nyilvános fórumra írt egy valótlanságokra épülő, sértő, lejárató hozzászólást, úgy döntöttem, hogy elmesélek nektek egy történetet, és azért nektek, mert ez a II.2-höz kötődik.

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 20. szezon, amiről a történet szempontjából annyi a lényeg, hogy kiesése előtt még ő is itt vitézkedett és korábban ő volt a mentorom. A forgatókönyv a szokásos volt, küzdelmes alapszakasz, majd rájátszás, ami a nyugati oldalon úgy indult, hogy első körben fogadtuk őket hazai pályán.
Valahogy természetes volt számomra az előzményekből adódóan (kb minden meccsünkön laza-lazát mentünk sok szezon óta aktuális állástól függetlenül), hogy itt is hasonló lesz a forgatókönyv, rá is írtam, hogy mehet-e a szokásos laza-laza, amire visszaírt, hogy neki nem érdeke, hogy lazázzon és kérdezte, hogy miért is kellene neki lazázni. Kifejtettem, hogy egyszerű a történet, mivel első helyről győzelemre játszom, nem fogok kockáztatni azzal, hogy alacsonyabb hozzáállással menjek mint ő, így az ő döntése, hogy melyik azonos hozzáállás lesz. Ekkor kitalálta, hogy úgy kellene menjünk, hogy én rájátszásbeli normál, ő pedig teljes erőbedobás, mert akkor szoros izgi meccs lehetne, és ezáltal lenne esélye. Ezután rövidre zártam a beszélgetést, egyrészt megkaptam a választ, hogy a magasabbik hozzáállás, másrészt nem volt értelme folytatni.
Le is ment a nagy meccs a várakozásoknak megfelelően azonos hozzáállással, aztán utána jött a támadás fórumon, hogy én átvertem őt, meg milyen szemét vagyok stbstb... innen kezdődnek a részletek, ha valaki annyira mazochista, hogy Gila féle vitát szeret olvasni: http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

És hogy miért meséltem el ezt a történetet? Mert végre kiderült, hogy ez a majdnem egy éve történt eset az oka annak, hogy azóta minden adandó alkalmat megragad a fórumon, hogy belém kössön, személyeskedjen és beszóljon. Arról nem is beszélve, hogy már odáig jutott, hogy csalással is megvádolt.
Szóval végre megtudtam a nagy rejtélyt, és ezt az örömömet gondoltam megosztom veletek is :)
Mondjuk eddig sem igazán hatott meg a dolog, de ezután még ennyire sem fog, mert a gyerekes dolgok egy idő után már csak viccesek :)

És akkor vissza a realitás talajára... jöhetnek a jó kis meccsek!!!

This Post:
00
201933.789 in reply to 201933.788
Date: 5/3/2013 6:15:23 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ott álljunk meg, hogy te nem tartottad a a szavad! És ez még mindig igaz, hiszen te ajánlgattad a dolgot nem én.
És ezután, hogy átvertél mint mentorált, barát még van képed , hogy neked álljon feljebb?? hát agyam eldobom...
Hátbaszúrnak és még ő neki áll feljebb??

Számomra a semmi bajom vele válasz az igennel ér fel minden esetben. Ezt leírtam tegnap, meg az eredendő vitában is.

kiemelés tőlem tegnapról:
számomra az a válasz, hogy "semmi bajod nincs vele", az igenlő/elfogadó válasz. ugyanígy veszem, ha megkérdezem a gyerekem, hogy ugye jó a spenót? erre ő semmi bajom -ot mond, nyilván megeszi azaz nem mond ellent
lehet tágabb az értelmezésem, de nem kell mindent feketén-fehéren igennel vagy nemmel megerősíteni. és ez nem talán kategória nálam.
a "semmi bajom vele" az számomra igent jelent minden körülmény közt.

Ergo igazam volt akkor is most is. Hazugsággal állsz elő.

Az meg, hogy megvádolsz, hogy csalással gyanúsítalak egyenesen röhejes.
Kérdeztem egy konkrét dolgot: Hogyan csinálod a +1-eket?
Nem ragoznám újra a lehetőségeket, de magadra nem tudsz voksolni ergo másnak kell benne lennie így vagy úgy.
És ez tény, ezen te sem tudsz machinálni.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 5/3/2013 6:19:10 AM

This Post:
11
201933.790 in reply to 201933.789
Date: 5/3/2013 6:33:52 AM
Overall Posts Rated:
113113
Nem értem miért zavar ez téged, hogy gyűlnek a labdái... :D Te se előrébb se hátrébb nem leszel tőle, és hidd el neki sem lesz semmivel jobb :D Félelmetes, hogy miken ki nem tudsz akadni...

This Post:
00
201933.791 in reply to 201933.790
Date: 5/3/2013 6:36:55 AM
Overall Posts Rated:
350350
Majd meglátod. Én már látom a hátsó szándékát és ezt szeretném megelőzni...
Tudom, hogy senkinek nincs belőle haszna, de furcsa, hogy hirtelen kap valamire +100 labdát?
Nagyon felcsigázott mire kaphatta, hátha valami világmegváltó ötlet.. Arra meg én is kíváncsi vagyok, no meg a magyar közösség is.

From: Dawa

This Post:
33
201933.792 in reply to 201933.788
Date: 5/3/2013 8:48:55 AM
Overall Posts Rated:
106106
Ezt a pm után olvastam :)

Most már kezdem érteni a dolgot.
Dzso, nem volt szép hogy nem adtad oda a piros pöttyös labdádat Gilának!

This Post:
00
201933.793 in reply to 201933.792
Date: 5/3/2013 9:09:25 AM
Overall Posts Rated:
350350
Engedj meg a cinikus válaszodra egy viszontválaszt

tudod miért kérdezgetek? mert azt tartják csak az ostoba emberben nem merülnek fel kérdések a világ furcsaságait látva...
bennem csomó nyitott kérdés van a +1 labdás üggyel kapcsolatban:
miért most csinálja,eddig miért nem? mi értelme van ennek? kik csinálják? meddig akarják csinálni?

Csak szólok önmagára nem voksolhat ergo vagy multizik vagy felbérel mást
az első tiltott, a másiknak semmi értelmét nem látom józan ész alapján

Tehát a kérdésem továbbra is: ki és miért teszi? Netán új játék ez a játékban?
Én miért nem tudok erről?? Szeretnék én is pöttyöslabdával pattogtatni...

This Post:
00
201933.794 in reply to 201933.793
Date: 5/3/2013 9:20:44 AM
Overall Posts Rated:
113113
Figy, lehet csak az achievement-ek miatt, ha megkérne, hogy nyomkodjam neki a +1-eket mert van vmi acsi amit el akar érni, én is szívesen megtenném, ha ír valamit. Sztem ezzel semmi rosszat nem csinál, amiben vmi világi összeesküvést kellene látni :)

This Post:
66
201933.795 in reply to 201933.794
Date: 5/3/2013 9:24:50 AM
Overall Posts Rated:
350350
Ha így van, akkor miért nem lehetett egyből megmondani? Fölöslegesen találgatok... mondtátok volna meg egyből, hogy ez és ez miatt van, akkor már rég tárgytalan lenne.

This Post:
11
201933.796 in reply to 201933.795
Date: 5/3/2013 9:33:56 AM
Overall Posts Rated:
113113
Én nem tudom miért van, csak akár ez is lehet :) Nekem fel sem tűnt, meg igazából nem is foglalkoztat :D

Advertisement