Én most valahogy nagyon várom ezt a szezont, jobban mint néhány korábbit... egyszerűen kíváncsi vagyok, látni akarok néhány dolgot...
Lakers: Hogyan sikerül az irányítópálca Nash kezébe adása? Ha ez összejön, Kobet el tudom képzelni catch-and-shoot szerepkörben, és az érdekes lesz. Howardra. Gasolra, így hogy nem kényszerül brusztolni. Na meg a külső védekezésükre, de arra nagyon. És itt megjegyezném, hogy a GM szerintem bravúros volt, kifejezetten onnan nézve a történetet, hogy a CP3 trade-et vétózta Stern, így lényegében onnan indult a folyamat.
Clippers: Kíváncsi vagyok, hogy előrébb tudnak-e lépni, mert élmény látni CP3 és Griffin játékát.
OKC: Nagy az elvárás, szerintem elhozzák Nyugatot, de akkorra már összeáll nagyon a Lakers, így fel kell kötni a gatyót.
Spurs: Popovic mit csinál a meltdown után?
Celtics: Kicsit kedvenccé váltak előző szezonban a Miami elleni párharc alatt.
Knicks: Mivel az NBA játékban ők draftoltak, kicsit ők is kedvenccé váltak, szóval ha fél szemmel is, de őket is figyelni fogom.
Heat: Címvédők. Nagy elvárások. Teljesítménykényszer.
Nets: Újdonság.
Kb ezek azok a dolgok amik miatt nagyon várom, meg amikre nagyon kíváncsi vagyok.
Egy dologban reménykedek, minden tisztán dőljön el és ne legyenek komoly sérülések, amik borítanak mindent.
Jah és Laker4Life.