azért nekem az a meglátásom, a TSI nem ér semmit önmagában ha nem párosul össze sok minden mással.PL hiába van papíron 2x erősebb csapatod (a TSI alapján) ha benézed a taktikát.Jelen esetben azért rendesen be volt nézve a taktika szerintem.De egyet kell értenem kaygee-val, utaltam már rá jóval előtte a skillek ismeretében, az IR nagyon sokat befolyásol egy ilyen taktikánál.És ez az IR (egy 3. osztosz csapatnak tökéletes sőőőt nekem 3x ilyen szar volt akkoriban) tökéletes egy kinti támadáshoz, ahol hajigálhat kedvére, de nem optimális egy benti játékhoz.Az a ragyogó passzolás nem rosssz, de nem elég.Látszik a 4 adott gólpasszából.A dobása sokkal magasabb volt mint a passzolása, így a helyzeteket inkább vállalta a csapat mozgatása helyett.Viszont az ellenfél meg kint igen erős volt védekezésbe, így nem a legoptimálisabb helyzetekben dobta el.Ha többet tudott volna passzolni (itt azért a centerek kiegjei is számítanak pl technika) a centereknek mert mondjuk technikásak és könnyen kerülnek helyzetbe, akkor ez egy +20 pontos meccs lett volna.Már nem egyszer beírtam ide (10x már tuti

) hogy néha nem a 2:3 a leg megfelelőbb védekezés a benti támadás ellen.Ezt rendre bizonyítják az ilyen jellegű meccsek.De ez csak szimpla utólagos okoskodás, és mindezek ellenére továbbra is fentartom a meccs így is nyerhető lett volna simán.Random!!!!