Kedves Mindenki,
Ha már Gila volt annyira "kedves", hogy azok után, hogy kezdeményezte, hogy privátban beszéljük meg a dolgot (amibe belementem), de a végén csakazértis a nyilvános fórumra írt egy valótlanságokra épülő, sértő, lejárató hozzászólást, úgy döntöttem, hogy elmesélek nektek egy történetet, és azért nektek, mert ez a II.2-höz kötődik.
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy 20. szezon, amiről a történet szempontjából annyi a lényeg, hogy kiesése előtt még ő is itt vitézkedett és korábban ő volt a mentorom. A forgatókönyv a szokásos volt, küzdelmes alapszakasz, majd rájátszás, ami a nyugati oldalon úgy indult, hogy első körben fogadtuk őket hazai pályán.
Valahogy természetes volt számomra az előzményekből adódóan (kb minden meccsünkön laza-lazát mentünk sok szezon óta aktuális állástól függetlenül), hogy itt is hasonló lesz a forgatókönyv, rá is írtam, hogy mehet-e a szokásos laza-laza, amire visszaírt, hogy neki nem érdeke, hogy lazázzon és kérdezte, hogy miért is kellene neki lazázni. Kifejtettem, hogy egyszerű a történet, mivel első helyről győzelemre játszom, nem fogok kockáztatni azzal, hogy alacsonyabb hozzáállással menjek mint ő, így az ő döntése, hogy melyik azonos hozzáállás lesz. Ekkor kitalálta, hogy úgy kellene menjünk, hogy én rájátszásbeli normál, ő pedig teljes erőbedobás, mert akkor szoros izgi meccs lehetne, és ezáltal lenne esélye. Ezután rövidre zártam a beszélgetést, egyrészt megkaptam a választ, hogy a magasabbik hozzáállás, másrészt nem volt értelme folytatni.
Le is ment a nagy meccs a várakozásoknak megfelelően azonos hozzáállással, aztán utána jött a támadás fórumon, hogy én átvertem őt, meg milyen szemét vagyok stbstb... innen kezdődnek a részletek, ha valaki annyira mazochista, hogy Gila féle vitát szeret olvasni:
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...És hogy miért meséltem el ezt a történetet? Mert végre kiderült, hogy ez a majdnem egy éve történt eset az oka annak, hogy azóta minden adandó alkalmat megragad a fórumon, hogy belém kössön, személyeskedjen és beszóljon. Arról nem is beszélve, hogy már odáig jutott, hogy csalással is megvádolt.
Szóval végre megtudtam a nagy rejtélyt, és ezt az örömömet gondoltam megosztom veletek is :)
Mondjuk eddig sem igazán hatott meg a dolog, de ezután még ennyire sem fog, mert a gyerekes dolgok egy idő után már csak viccesek :)
És akkor vissza a realitás talajára... jöhetnek a jó kis meccsek!!!