ola klapa!
Zdaj vsaj vem, kaj je treba storiti, da se debata tukaj odpre ;)
Na začetku naj povem, da imate vso pravico biti jezni in ogorčeni in vse kar vam srce poželi...postava za tekmo z Madžarsko ni bila postavljena - to je res. Res pa je tudi da sem taktiko postavil, le da je(zaradi težav z mojim računalnikom) stran ni sprejela, jaz pa sem bil naveličan vseh težav(spet z mojim računalnikom) in nisem preveril, ali je ob tekmi kljukica ali ne. Ubistvu težave še niso rešene, zato sem zelo vesel da lahko sploh napišem to sporočilo.
No, ne morete vedeti, kako zelo mi je žal, da se je to zgodilo na tako pomembni tekmi...opravičila sicer ni, imamo vsaj zmago in prvo Evropsko prvenstvo v BB, na katerem bo nastopila naša reprezentanca. Mogoče boste rekli: "Ah, če se da priti na EP brez postavljanja postave, bi lahko bil tudi jaz selektor!". Vso pravico imate to reči, vendar s tem ne užalite le mene(čeprav v največji meri) ampak tudi vse, ki se trudijo trenirati reprezentante, ter tiste ki jih zbirajo in spremljajo napredek.
Tako, to je moje opravičilno pismo, že čez dva dni nas čaka zgodovinska prva tekma na EP-ju proti Poljski...