BuzzerBeater Forums

BB Israel > הנבחרת הבוגרת - אליפות אירופה

הנבחרת הבוגרת - אליפות אירופה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
270253.78 in reply to 270253.77
Date: 6/22/2015 1:56:10 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
אתה צודק בגדול. פה הרעיון המרכזיהיה להאט את קצב המשחק. כדי שההפרש יהיה נמוך ככל האפשר, כרגע כבר 24 הפרש.. אם גריף היה בכושר הוא היה עולה בעמדת הסנטר. לצערי הוא על כושר 7. ומבין האחרים הרוב ברמה דומה, אז לא יכולתי לדעת מי מביניהם יבודד, ולכן לא יכולתי לעלות עם מישהו ספציפי בעמדת הסנטר. כי הוא היה עלול לבודד לי אחד אחר.

From: Tzachi
This Post:
00
270253.79 in reply to 270253.78
Date: 6/22/2015 2:25:43 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
ישראל 81
סלובקיה 100.

חטפנו בראש מסלובקיה. עם התלהבות כמו שלנו כנראה לא היה אפשר אחרת, ניסינו להאיט את קצב המשחק ולא עבד משהו. יכול להיות שהיה עדיף מראש, לכוון למקום 3, לשחק אחרת לאורך העונה. ואמנם להפסיד כל צ'אנס לעלייה. אבל מצד שני להבטיח מקום 3-4. ניסינו לקפוץ מעל הפופיק, ולשחק כדי לעלות שלב, לצערי, זה גרם לנו לסיים במקום ה5. ובדיעבד, אני לא בטוח מה עדיף, האם חכם יותר לנסות להוציא יותר ממה שהנבחרת שווה ולהסתכן בלגמור בפחות מזה, או לחלופין לוותר מראש העלייה והצ'אנס להפתיע. וללכת על המיקום הבטוח. מה דעתכם?

#סיוםעונה31

Last edited by Tzachi at 6/22/2015 2:26:15 PM

From: Natan

This Post:
00
270253.80 in reply to 270253.79
Date: 6/22/2015 2:41:47 PM
Overall Posts Rated:
8585
תלוי איך מסתכלים על זה, אם מכוונים לדירוג גבוה ככל האפשר, רצוי לבנות את זה במשך כמה עונות ופשוט לחכות לסגל מתאים לניצול הדירוג הגבוה (שישפיע על ההגרלות לטובתנו). התנאי מתאים רק במידה ויש סגל שחקנים בגילאי 23-26 באמת טובים ששווה שתוך 3 עונות ילכו הכי רחוק שאפשר.

מצד שני, כל העניין של נבחרות הוא תחרותיות בין הארצות בבאזר, מה שתמיד נותן את הרצון לתת כל מה שיש ולשחק כל משחק הכי חזק, אול-אין. לפעמים מצליחים, אבל לפעמים גם טועים, זה חלק מהעניין.

לדעתי, הכל תלוי בעצם מה הכיוון שצוות אימון הנבחרת מכוון אליו, והאם הוא מוכן לתהליך (והדבר המשמעותי ביותר, האם שחקני העתיד הקרוב מספיק טובים לרמות הכי גבוהות).י
אני הייתי בוחן טוב טוב אם סגל השחקנים הצעירים "שווה את זה" כמו שאומרים, אם כן, עדיפה האפשרות הראשונה.
אם לא, גו ביג אור גו הום אברי גיים.

חוץ מזה, רציתי לציין שבתור עונה ראשונה בתור מאמן נבחרת ישראל עשית עבודה לא רעה בכלל, אני רואה שאתה מנסה להשתפר כל הזמן וזה לא מובן מאליו. כל הכבוד לך.
כמובן שהקרדיט מתחלק בין כל המאמנים התותחים האחרים שעוזרים לך בניהול הנבחרת בצורה שווה, וגם לצוות הסקאוטרים שעושים עבודה מסביב לשעון.

Last edited by Natan at 6/22/2015 2:50:50 PM

From: TrinZ

This Post:
00
270253.81 in reply to 270253.79
Date: 6/22/2015 2:52:14 PM
Overall Posts Rated:
134134
אין סיבה שלא לנסות ללכת על עליה כל עוד יש סיכוי סביר -וכרגע בהחלט יש סיכוי סביר לסגל.

יש לסגל המון חסרונות ומעט יתרונות על יריבים רציניים , אבל הוא עדיין הוא מספיק טוב בשביל להאבק על עלייה ואין סיבה שלא לעשות את זה.

צריך גם לדעת שבמאבק יש לפעמים הפסדים ולפעמים לא מצליחים, זה חלק מהעניין.

From: Tzachi
This Post:
00
270253.82 in reply to 270253.80
Date: 6/22/2015 4:03:22 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
II.2
Overall Posts Rated:
530530
תודה לשניכם :)

תלוי איך מסתכלים על זה, אם מכוונים לדירוג גבוה ככל האפשר, רצוי לבנות את זה במשך כמה עונות ופשוט לחכות לסגל מתאים לניצול הדירוג הגבוה (שישפיע על ההגרלות לטובתנו). התנאי מתאים רק במידה ויש סגל שחקנים בגילאי 23-26 באמת טובים ששווה שתוך 3 עונות ילכו הכי רחוק שאפשר.

הבעיה העיקרית בשיטה הזו, היא שאין לי באמת מושג איך הם יתקדמו מעתה והלאה.. זה מאוד מאוד תלוי במאמן שיאמן אותם. יש לנו כמה פוטנציאלים שיכולים להיות כוכבים גדולים. לא יודע לומר לך מה ייצא מהם עוד שלוש עונות. אגב, בעוד 3 עונות אבירם בר ואלכס אהרון לא יהיו חלק מסגל הנבחרת. ושניהם אבדות גדולות. לשחקנים האחרים בטווח הגילאים הזה אני מאמין שיימצאו מחליפים. אבל שניהם באמת כוכבים גדולים ומגוונים מאוד.

אני הייתי אגב שמח לשמוע עוד דעות ולפתוח את זה לדיון אמיתי, נראה לי כמו דיון מעניין וחשוב. מה עדיף מבחינתנו כאוהדי הנבחרת, ללכת בכל הכוח על ניסיון לעלייה, או לנסות ללכת על בטוח, לוותר מראש על עלייה. אבל לגמור בצורה קבועה במקום שלוש-ארבע. שמייצג את הנבחרת. או כמו שנתן הגדיר את זה, האם כדאי ללכת על כל הקופה?

From: Natan

This Post:
00
270253.83 in reply to 270253.82
Date: 6/22/2015 5:03:17 PM
Overall Posts Rated:
8585
לגבי מציאת מחליפים פוטנציאליים לאלכס אהרון ואבירם בר, אני מסכים שמאוד קשה לבנות שחקנים שיהיו טובים כמוהם, אבל תמיד אפשר לנסות ליצור גיוון בשחקנים ולהסתגל למצב החדש, לא להיות תלויים בסוג שחקן מסוים.
חשובה מאוד גם העזרה מהמשתמשים בארץ, שחייבים להרים את הכפפה בנוגע לשחקנים פוטנציאליים שיכולים להגיע רחוק, ולבנות שחקנים קודם לפי צורכי הנבחרת, ורק אח"כ לפי צרכי הקבוצה.
הרי בסופו של דבר צוות הנבחרת יודע למה הוא מכוון, מאמנים רק ירווחו מההקשבה, הם יקבלו שחקן שסביבו בונים קבוצה, וכמובן שחקן ישראלי מוביל (לפעמים אפילו שחקן בית).י
אני באופן אישי מרגיש מחויבות להצלחת נבחרת ישראל בבאזר, כבר כשהצטרפתי למשחק בחרתי להתחיל פרויקט ולאמן שחקן צעיר לנבחרת הבוגרת, בלי קיצורי דרך, מגיל 18 (מההתחלה אני מאמן אותו בעזרתו של גל, שתמיד עוזר לי ומדריך אותי כל הדרך. תודה רבה גל, בלי עזרתך הוא לא היה מגיע לחצי ממה שהוא עכשיו).י

אני אישית מקווה מאוד שאושר גנור יוכל בעתיד הלא רחוק להיות חלק מהנבחרת, ולשמש תחליף ראוי לאלכס אהרון.

Last edited by Natan at 6/22/2015 5:04:46 PM

This Post:
11
270253.84 in reply to 270253.83
Date: 6/23/2015 2:59:04 AM
Haifa Lynx
II.4
Overall Posts Rated:
4444
Second Team:
Haifa Suns
אני אמשיך ברוח הדברים שנאמרו כאן:
קודם כל שאפו גדול לצחי.
אמנם ההישג לא גדול אבל ברמת הקשר עם הקהילה אני חושב שעשית עבודה מעולה.
בעיני החיבור של הנבחרת למשתמשים הישראליים זאת מטרה חשובה ביותר.

בקשר לעתיד-
אני חושב שחייבים בכל הכוח לדחוף משתמשים לאמן שחקנים.
חלק מהעניין הוא גם דוגמא אישית של אנשי הנבחרת.
(כמו שיהודה עושה- מצליח להחזיק קבוצה בליגת העל וגם לאמן).
לעודד אנשים להשקיע בדראפט וללמד איך להשקיע נכון.
לעודד שחקנים בליגת הנמוכות יותר לאמן שחקנים.
לעודד שחקנים עם כסף פנוי לקנות פוטנציאלים.
להבין שחלק גדול מהכיף במשחק הזה זה לראות שחקן מתפתח ולהדגיש את היתרונות
(למשל כסף ממרצ'נדייז או משכורת שנשארת נמוכה למרות שהתכונות עולות)
זה הכי חשוב לדעתי בשביל שנגיע להישגים בעתיד.

Last edited by Assaf Brownstone at 6/23/2015 3:00:23 AM