OMFG... már majdnem sikerült elfelejtenem, hogy te is itt vagy... még a csoportunk fórumán is, hogy jobb legyen az életünk...
Most őszintén... Üldözési mániád van? És emiatt meg vagyok figyelve? Azért az durva, hogy még azt is nyomon követed, hogy mennyi +1-em van, leginkább azért mert én nem... ez így már "kicsit" beteges...
Vedd már észre, hogy itt senki nem foglalkozik veled egész addig amíg te nem kezdesz el valami "kampányt"... ez a játék nekem arról szól, hogy építgetem a kis csapatomat, minden meccsből megpróbálom kihozni a maximumot és ha közben akad 1-2 jó vagy zavaró téma, akkor beszállok a beszélgetésbe... és ennyi... nincs semmi olyan ami a személyedhez kötődne, max ha meccselünk megpróbállak elverni, ahogy mást is, aztán vagy sikerül vagy nem, ennyi.
Emlékeztetőül: az én BB játékom NEM RÓLAD SZÓL!!!! Szóval légyszíves akadj le rólam végre...
Jah és ne töltsd meg a csoportunk fórumán az értelmes beszélgetéseket a hülyeségeiddel... természetesen ha a csoport eseményeihez kívánsz hozzászólni bármikor szívesen látunk, ahogy másokat is...