Sveiki,
Galvojau, kad U21 yra daug darbo, bet kad jo tiek neisivaizdavau...O as dar tik padejejas skaitausi...Per saziningai gal viska darau ir net ne pacius geriausus jaunius turintiems padedu, kiekvienam plana treniruociu rasau, pataryneju ir t.t. Jauniu yra apie 500, apie 30 % is ju tikrai daug zadantys. Is jus apie 10 MVP, legendiniais ir visu laiku geriausiais potencialais su beveik visais vidutinis-gerbiamas skilais. Deja, padetis liudna. Vienas ar du tik turi 5 lvl trenerius. Kiti max 4 lvl, yra ir su 3 lvl ir su 1 lvl(sitas sake turiu nuo pat zaidmo pradzios, keista kaip jo levelis nekyla...). Zodziu situacija prastoka, bet dar nesiaubinga :) Jaunimo kiek gero turim, pavydeti betkuri salis turetu, deja, kad is jo rimtose rankose lb mazai esama. Kolkas meginu padeti visiems ir nors kiek geresniam jauniui rasyt planus, prasyti geresniu treneriu ar kad parduotu zaidejus , bet greiciausiu laiku, tiesiog bus tokie kandidatai braukiami is sarasu ir pamirstami...deja...Bet yra ir geru dalyku :) Lb nustebino zmoniu draugiskumas ir noras trenint zaidejus, 90 % atrasiusiu nori treniruoti, praso pagalbos ir klauso visko, deja, kaip sakiau pagrindine beda jiems su treneriukais :) Mes U21 tiek jau to atsirinksim per tokie kieki ir bent nepasirodysim blogiau po 4 sezonu su sitais jauniais nei anksciau. Bet vat kiek talentu legendiniais- visu laiku geriausiais potais bus suknisti ir niekad nepateks i Nt tai gaila...Man kazkaip abydniausia kad as palyginti lavonu lavonus imu treninti ir isauginu i lb gerus zaidejus svarbu buna tik potencialas, ka pamastai kas isaugtu is tokiu, kurie pas juos yra jaunu ir ikisus juos pas gerus savininkus...
Visg wazoo fermu ideja buvo geriausias dalykas kada sugalvotas jauniams...O dar didzioji dalis "grietineles" kliedejo, jauniams nereikia fermu, fermu reikia Seporaiciams, Deguliams(kurie jau net nebelosia toje Nt o sudegino tiek milijonu, kurie naudingiau galejo but panaudoti). Kaip itikinti IV, V lygos zmogu kuris losia 1-4 sav. Jis sako as nieko nesuprantu dar, esu naujas, o pasakius kad padeti trenint, atsako ai jei nori galiu nebent parduot tau, pirk is manes, man dar cia perprast viska reikia:)) O kitas sako As sedziu V ar IV lygoje, as noriu kilti aukstyn ir negaliu sau leisti geresnio trenero nei 3 ar 4 lvl, man uztenka ir tokiu. Is dalies jie teisus, bet kur jauni deti ? As nesupirksiu 500 jauniu :D:D As turiu savus ir man ju uztenka. Keleta procentu ju isperka pradzioj, po to lieka tiesiog klubuose be treneriu ir supuna...Suku vis galva kaip visa tai pakeisti.
Last edited by Paulius V at 11/13/2011 6:13:03 AM