BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
From: Icce

This Post:
00
31970.768 in reply to 31970.767
Date: 1/6/2015 7:38:40 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Toporišič mi v tem trenutku ni toliko zanimiv za reprezentanco, čeprav bi v nekaterih primerih lahko prišel prav. Šmit bi bil v repki (kot menjava), vendar je bil takrat ko ga bi najbolj potreboval slabo pripravljen. Drugače pa je zanimiv igralec za reprezentanco, nenazadnje ga morda celo kupim in potem veš da ga bom forsiral

Boljšo organizacijo treniranja..Jah, o tem se bi dalo precej razpravljati. Koga "prisiliti" v trening ne morem in sem precej bolj na strani tega, da tisti, ki želijo trenirati reprezentanta, ga bodo. Sem nekaj "težil" lastnikom potencialnih in obstoječih reprezentantov s treningom tekom te sezone, nekateri pa so tudi sami vprašali za nasvet. V kolikor imaš kakšen načrt za katerega meniš, da bi bil smotrn, bi bil zelo vesel.

O ponovni kandidaturi trenutno ne razmišljam in na to vprašanje ne morem odgovoriti. Vse je odvisno od rezultatov reprezentance in od podpore skupnosti, ter seveda od takratnega občutenja ali še lahko reprezentanci pomagam do dobrih rezultatov ali pač ne. V kolikor bom videl, da sam ne koristim repki, potem sigurno ne bom kandidiral.

From: Mr.X

To: Icce
This Post:
00
31970.769 in reply to 31970.768
Date: 1/6/2015 9:28:52 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Koliko je vreden Toporišič?

To: Mr.X
This Post:
00
31970.770 in reply to 31970.769
Date: 1/6/2015 9:36:25 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Za nekoga milijon, za drugega tri odvisno..

From: Koperbox

This Post:
00
31970.771 in reply to 31970.768
Date: 1/6/2015 10:04:45 AM
Overall Posts Rated:
116116
Če se ne motim, je Toporišič najboljši obrambni branilec od teh, ki so v repki, pa še skok ima odličen za branilca. Rojec je boljši od njega, vendar so njemu začeli skilli že padati. Poleg tega se mu da natrenirati podaje in bi bil po moje kot tak zelo koristen za repko s klopi.

Organizacija treninga tako, kot sem ti enkrat že napisal v zasebnem sporočilu...nekdo bi moral zbrati krog slovenskih trenerjev, kateri vsak trenira eno pozicijo po čimboljših zmožnostih; torej čim bolj slediti trening planu in imeti čimboljšega trenerja ter zdravnika. Če komu v tem krogu zmanjka motivacije za BB ali se hoče rešiti treniranca zaradi spremembe ekipnih planov, ga poskuša kupiti eden izmed ljudi v tem "krogu". Seveda bi ta krog bil odprt za vse in temeljil na zaupanju, da se bo vsak držal tistega, kar se zmenimo. Najbolje bi bilo, da je to selektor, ker ima pregled nad vsemi igralci; če nima časa, pa bi po moje lahko bil to nekdo, ki ima čas se ubadati s tem. Sam zaenkrat cincam med tem, da bi bil farma (kot že napovedano) ali da bi se kej bolj ukvarjal z BBjem, ki me je spet potegnil not, večinoma zaradi repke.

Glede na dosedanje delo ne vidim razloga, zakaj ti ljudje ne bi zaupali...

This Post:
00
31970.772 in reply to 31970.771
Date: 1/6/2015 10:23:49 AM
GlobalniTrotlni
II.4
Overall Posts Rated:
111111
Boljši je Cimerotič, enak je Prelac, pa par jih je ki so zlo podobni. Če bi bil kdo zainteresiran in z dobro vizijo bi bilo to seveda dobro, odkrito povedano pa se sam s tem trenutno nisem pripravljen ukvarjati oz tega izpeljati..

From: KK Rudar

This Post:
00
31970.774 in reply to 31970.772
Date: 1/6/2015 10:41:29 AM
kk rudar 1978
II.3
Overall Posts Rated:
3636
Ja tudi z Navršnikomm je počasi konec kot si dejal.Ob tem se moraš zavedati da to sezono ne bo na optimumu z pripravljenostjo kot je bil do sedaj ,saj je bil v zadnjih treh sezonah ves čas na odlični pripravljenosti kot tudi drugi trije moji reprezentantje Vidovič , Rojec in Bečaj .Vsi trije so zadnjo sezono izpadli iz repke na koncu pa tudi Navršnik, zato sem se pač odločil da se poprimem z treningom mlajših igralcev in nič več ne treniram pripravljenosti ter posledično skrbim za dobro pripravljenost reprezentantov, oziroma prodam bivše reprezentante.

From: Docholidaj

This Post:
11
31970.776 in reply to 31970.764
Date: 1/6/2015 1:52:23 PM
docholidaj
III.8
Overall Posts Rated:
9696
Za nami je lepa sezona, rezultati nad realnimi pričakovanji ( zmaga nad Nemčijo je bonus), porazi proti boljšim pa so posledica kvalitete.Seveda bi kakšna zmaga proti favoritom zelo prijala, toda...
Veseli me, da je Icce dokazal, da je kos nalogi, kar so očitno prepoznali tudi tisti, ki so ob njegovi izvolitvi negodovali.Morda pa se kakšen le še oglasi in izstreli kakšno puščico.
Posebej sem zadovoljen s predvidevanji selektorja, kar je po moje posledica odličnega poznavanja nasprotnikov in najbrž tudi sodelovanje z določenimi selektorji, kar ima korenine še iz vodenja prejšnje repke. Upam, da s takim tempom nadaljuje tudi v naslednji sezoni.

This Post:
00
31970.777 in reply to 31970.776
Date: 1/6/2015 2:08:16 PM
Overall Posts Rated:
130130
in izstreli kakšno puščico.

Kaj naj rečem....rep.je bila vodena,tako,kot si opisal.dobro/slabo.....? Pomojem povprečno malo bolje,kot povprečno zaradi zmage nad Nemčijo.Izgubili smo proti boljšim ekipam in zmagali proti slabšim ekipam (Nemčija-bonus)
Malo je manjkalo,da bi premagali tudi favorizirane ekipe,vendar nismo.Še malo bolj bo potrebno reaskirati proti boljšim rep.pa bo.Drugače pa sem zadovoljen,da ne bo pomote.

Icce:
Druga stvar je nadomestilo Navršnika, ki bo v roku 2 sezon začel počasi izgubljati skille, igralec ki ga vidim kot menjavo (Š. Udrih) pa bo potreboval še cca 3-4 sezone treninga preden bo lahko na njegovem nivoju

Jerin/Vukojanec ?.....Obadva bosta enakovredna v notranjih skilih in boljša v zunajnih skilih.Za Šimeta pa ne vem,morda...
Se mladinci z visokimi potenciali,kaj trenirajo pod tvojim vodstvom oz sodelovanjem?

This Post:
00
31970.778 in reply to 31970.777
Date: 1/6/2015 4:53:14 PM
Overall Posts Rated:
116116
Jerin/Vukojanec ?.....Obadva bosta enakovredna v notranjih skilih

Vukojanec bo 3x18 v notranjih skillih, res? Če ima višji met iz skoka kot Navršnik, bo do teh skillov težko prišel, ker bo verjetno prej dosegel potencial.

Advertisement