Toporišič mi v tem trenutku ni toliko zanimiv za reprezentanco, čeprav bi v nekaterih primerih lahko prišel prav. Šmit bi bil v repki (kot menjava), vendar je bil takrat ko ga bi najbolj potreboval slabo pripravljen. Drugače pa je zanimiv igralec za reprezentanco, nenazadnje ga morda celo kupim in potem veš da ga bom forsiral
Boljšo organizacijo treniranja..Jah, o tem se bi dalo precej razpravljati. Koga "prisiliti" v trening ne morem in sem precej bolj na strani tega, da tisti, ki želijo trenirati reprezentanta, ga bodo. Sem nekaj "težil" lastnikom potencialnih in obstoječih reprezentantov s treningom tekom te sezone, nekateri pa so tudi sami vprašali za nasvet. V kolikor imaš kakšen načrt za katerega meniš, da bi bil smotrn, bi bil zelo vesel.
O ponovni kandidaturi trenutno ne razmišljam in na to vprašanje ne morem odgovoriti. Vse je odvisno od rezultatov reprezentance in od podpore skupnosti, ter seveda od takratnega občutenja ali še lahko reprezentanci pomagam do dobrih rezultatov ali pač ne. V kolikor bom videl, da sam ne koristim repki, potem sigurno ne bom kandidiral.