BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > [A Milli Takım]

[A Milli Takım] (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: aquila

This Post:
00
96183.762 in reply to 96183.760
Date: 11/1/2010 4:56:20 PM
Overall Posts Rated:
227227
3. sezondan beri ne zaman milli takım hocasını övsem yağcılık yapmış oluyorum, yersem oyuncum oynatılmadı diye eleştirmiş oluyorum:)) çıkar hocam sabiti de gıcık kaptıysan!!
neyse ben devam edeyim antrenman vermeye.....

şimdi şakamı yaptın cididmi anlamadım ben çıkarmama sabiti sadece haklsın dedim kendimle çelişmişm sana sabit e ribaund ver dedikten sonra hasan ı almamam lazmdı demek istedim.

dipnot: yanlış anlaşılma olmasın daima daha çok eleştiri istediğimi her yerde söylüyorum.

This Post:
00
96183.763 in reply to 96183.761
Date: 11/1/2010 4:58:38 PM
Overall Posts Rated:
227227
Top sürmesi yok demedim hocam..
Ancak dış defansı değersiz olan bir oyuncuyu milli takımda kısa forvet mevkisinde kullanmajk bana göre hata ve maçı kaybettiren de bu bence..
Dış veya iç hücum diye takılmaktansa topu götür veya temel hücumda çıkabilirdin mesela, ancak benim eleştirdiğim taktik değil dış defansı değersiz olan oyuncunun kf oynaması..

tamam kabul ediyorum hasan ı kf oynatmak yanlıştı.

Aslında tüm suç furkanın geçen msnde sordum furkan bu tesseli kupası için ne kadar maç kazanmam lazm diye sorudm kaybetsen birşey olmaz ilk 32 ye kal yeterli dedi. Tamamiyle furkan ın suçu yani :)

This Post:
00
96183.765 in reply to 96183.763
Date: 11/1/2010 5:41:44 PM
Overall Posts Rated:
4141
Yazmadan geçemedim..
Anlam veremediğim bir maç daha.. Dış defansı 2 olan bir oyuncuyu hangi mantık 3 numarada as başlattı anlamadım.. Onun yerine Simavi olsa bu kadar kötü bir durum olmazdı.. Madem Hasan tercih edildi.. O zaman niye adam adama çıkıldı.. Birebirde sayıları dışarıdan yesin diye mi ?
" ribauntlarda her yönden üstün olmama rağmen riabuntları o tarafın alması anlam vermiyorum. " senin cümlen hocam.. Önemli olan istatistiki değil skor bazındaki üstünlük kabul görüyor değil mi ?
Bir de suçu Furkan'a atmışsın.. Son insiyatif daima koçtadır.. Marifet son 32'ye kalmakta değil, kaldıktan sonra üst sıralarda bulunup finale doğru saha avantajını ele geçirmek ve teselli kupasını kazanıp gelecek sezonki Avrupa şampiyonasında evsahibi olma hakkını kazanabilmekte diye düşünüyorum..
Çok ağır konuşmuş olmayayım ama son milli takım seçimlerinde verdiğim oydan pişmanım..

From: varyemez

This Post:
00
96183.766 in reply to 96183.762
Date: 11/1/2010 6:01:25 PM
Overall Posts Rated:
118118
3. sezondan beri ne zaman milli takım hocasını övsem yağcılık yapmış oluyorum, yersem oyuncum oynatılmadı diye eleştirmiş oluyorum:)) çıkar hocam sabiti de gıcık kaptıysan!!
neyse ben devam edeyim antrenman vermeye.....

şimdi şakamı yaptın cididmi anlamadım ben çıkarmama sabiti sadece haklsın dedim kendimle çelişmişm sana sabit e ribaund ver dedikten sonra hasan ı almamam lazmdı demek istedim.

dipnot: yanlış anlaşılma olmasın daima daha çok eleştiri istediğimi her yerde söylüyorum.

yanlış anlaşılma olmuş. bende bu oyuncu yetiştirme konusunda sadece sabit hakkında değil genel mana da bi eleştiri getirmiştim. sezonlardır u21 ve mt koçları çok yönlülük istiyorlar ama tam manasıyla iyi bi eleman çıkmadıkça çok yönlü yetiştirilmeye çalışılan elemanlar en fazla yedek kalıyorlar. tüm mt koçlarımız ve gözlemcilerimiz ve kendilerini bu pozisyona aday gören arkadaşlara sesleniyorum : yok ok 15 paslı olsun yok kf 10 iç şutlu 10 iç def.li olsun uf de dış def. şut pas olsun derken o elemanın yetişmek için yeterli süresinin olup olmadığına da bir bakın sonra ana özellikleri zayıf kalıyor ve mt şansı olmuyor.

This Post:
00
96183.767 in reply to 96183.764
Date: 11/1/2010 6:02:50 PM
Overall Posts Rated:
227227
3 uzunla her zaman oynamasam da içieri oynadığım sürece 3 uzun çıkmanın daha mantıklı oldugunu düşünüyorum oyun bilgisi olarak.

bu kafayı değiştir hocam..
bak, milli takım hocası olmasan hayatta söylemem bunları, dinlemezsen arkandan teneke çalarlar haberin ola..
eski motorda takır takır işleyen üç uzun sistemi yeni motorda tırtladığı için zibilyon tane takım alt liglere düştü veya oyunu bıraktı..
sen ezelden beridir kendi takımına dışarıdan hücum ettirdiğin için belli ki bu gelişmelerden uzak kaldın..
o acı tecrübeyi milli takımda yaşama diye söylüyorum, git kendi takımında Yao'yu KF oynat, ben şahsen memnun olurum.. :)
kolay anlaşılması için herkesin tanıdığı oyunculardan örnek vereceğim..
bu motorda İçeri Bak oynarken KF pozisyonunda Fernando Mir > Michael Zlatohlavek > İbrahim Akdil > Hasan Cantekin..
üst liglerde üç uzunla tutunabilen bir tane takım kalmış mı bir araştır bakalım..
aksine, millet KF bile oynatmıyor artık orada, çünkü o pozisyonun içeriye katkısını resmen öldürmüş BB'ler..
ha, "ben illa ki üç uzun oynatacağım" diyorsan bari 2-3 Alan çık da KF oynayan uzun dış şutlara elini sürmesin..

yaoyu kf oynatıtğım maçlara bir bakıp sonra konuşursan sevineceğim. hasan cantekin konusunda hata yaptığımı kabul ettim zaten.

This Post:
00
96183.768 in reply to 96183.765
Date: 11/1/2010 6:07:43 PM
Overall Posts Rated:
227227
Yazmadan geçemedim..
Anlam veremediğim bir maç daha.. Dış defansı 2 olan bir oyuncuyu hangi mantık 3 numarada as başlattı anlamadım.. Onun yerine Simavi olsa bu kadar kötü bir durum olmazdı.. Madem Hasan tercih edildi.. O zaman niye adam adama çıkıldı.. Birebirde sayıları dışarıdan yesin diye mi ?
" ribauntlarda her yönden üstün olmama rağmen riabuntları o tarafın alması anlam vermiyorum. " senin cümlen hocam.. Önemli olan istatistiki değil skor bazındaki üstünlük kabul görüyor değil mi ?
Bir de suçu Furkan'a atmışsın.. Son insiyatif daima koçtadır.. Marifet son 32'ye kalmakta değil, kaldıktan sonra üst sıralarda bulunup finale doğru saha avantajını ele geçirmek ve teselli kupasını kazanıp gelecek sezonki Avrupa şampiyonasında evsahibi olma hakkını kazanabilmekte diye düşünüyorum..
Çok ağır konuşmuş olmayayım ama son milli takım seçimlerinde verdiğim oydan pişmanım..

hasan konusunda hata yaptığımı kabul ettim zaten, beklediğim hücum katkısını yapmadı.
önemli skor olmadığını söylemedim. sadece orda ribauntlarda üstünlük kurmamın saçma oldugunu söyledim.
furkan konusun espri olduğunu anlamadıysan yapacağım fazla birşey yok.
verdiğin oydan pişmansan yapabileceğim birşey yok. gelecek seçimde aday olmayı düşünmüyorum zaten düşündüğüm zamanı ayıramadığımdan dolayı. düşünsem bir dahaki sefer vermezsin derdim şansına küs.

This Post:
00
96183.769 in reply to 96183.764
Date: 11/1/2010 6:33:52 PM
Overall Posts Rated:
102102
3 uzunla her zaman oynamasam da içieri oynadığım sürece 3 uzun çıkmanın daha mantıklı oldugunu düşünüyorum oyun bilgisi olarak.

bu kafayı değiştir hocam..
bak, milli takım hocası olmasan hayatta söylemem bunları, dinlemezsen arkandan teneke çalarlar haberin ola..
eski motorda takır takır işleyen üç uzun sistemi yeni motorda tırtladığı için zibilyon tane takım alt liglere düştü veya oyunu bıraktı..
sen ezelden beridir kendi takımına dışarıdan hücum ettirdiğin için belli ki bu gelişmelerden uzak kaldın..
o acı tecrübeyi milli takımda yaşama diye söylüyorum, git kendi takımında Yao'yu KF oynat, ben şahsen memnun olurum.. :)
kolay anlaşılması için herkesin tanıdığı oyunculardan örnek vereceğim..
bu motorda İçeri Bak oynarken KF pozisyonunda Fernando Mir > Michael Zlatohlavek > İbrahim Akdil > Hasan Cantekin..
üst liglerde üç uzunla tutunabilen bir tane takım kalmış mı bir araştır bakalım..
aksine, millet KF bile oynatmıyor artık orada, çünkü o pozisyonun içeriye katkısını resmen öldürmüş BB'ler..
ha, "ben illa ki üç uzun oynatacağım" diyorsan bari 2-3 Alan çık da KF oynayan uzun dış şutlara elini sürmesin..

hocam ben kısa forvet pozisyonunda uzun oynatmanın hala işe yarar bir taktik olduğunu düşünüyorum..ancak bunun için bazı özelliklerin kesinlikle olması gerektiğini söylemeliyim. içeri odaklı oynasak dahi uzaktan şut ve menzil çok önemli aksi takdirde potadan biraz uzaklaşsak bile şutlar kaçıyor. bunun yanında birde top sürmeyi çok önemli görüyorum hücumda..KF pozisyonuna skor üretmesi amaçlı uzun oyuncu koyduğumuzdan kendi pozisyonunu yaratabilmesi açısından önemli. ribaunt açısından ele geçirdiğimiz avantajda bu işin bonusu..bunun savunma tarafında tabi bazı sıkıntılar olacaktır ama bir şeylerden fedakârlık etmeden herhangi bir şey kazanmak zor. bugünkü maçtaki sıkıntımız kısa forvetimizin dış defansı olmayışı olmuş..hücumda neden o kadar etkisiz kaldığı hakkında tam bir fikrim yok, maçı izlemedim ancak menzilinin düşük olmasından kaynaklanıyor olabilir. tabi bir de dış defansı olmayan bir oyuncu KF pozisyonunda oynarken adam adama çıkmamız intihar olmuş..işin özü dış defansı takımı rezil rüsva etmeyecek seviyede olan bir uzun çok iyi bir sistem oyuncusu olabilir..tabi uzaktan şut tehdidinin olması şart..

From: Guzzz

This Post:
00
96183.770 in reply to 96183.758
Date: 11/2/2010 11:45:27 AM
Overall Posts Rated:
255255
Sen formlardan da dolayı kısa forvete aldım dedin.İlla da becerikli form mu olması lazım?Takıma baktığımızda da sadece sakat oyuncu ve uzunlar iyinin altında forma sahipti.İyi formlu oyuncuyu oynatsak daha iyi olurdu demek istedim.

This Post:
00
96183.771 in reply to 96183.770
Date: 11/2/2010 12:45:03 PM
Overall Posts Rated:
227227
Sen formlardan da dolayı kısa forvete aldım dedin.İlla da becerikli form mu olması lazım?Takıma baktığımızda da sadece sakat oyuncu ve uzunlar iyinin altında forma sahipti.İyi formlu oyuncuyu oynatsak daha iyi olurdu demek istedim.

tşk ederim hocam şimdi anladım ama iyi form mt için düşük bir form güçlüdüen aşağı formlu oyuncuyu oynatmam

This Post:
00
96183.772 in reply to 96183.771
Date: 11/3/2010 8:04:24 PM
Overall Posts Rated:
227227
SÜRPRİZ ESKİ KULLANICILARIN HEPSİ BAKSINNNNNN!!!!

http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

Last edited by aquila at 11/3/2010 8:04:37 PM

Advertisement