Yazmadan geçemedim..
Anlam veremediğim bir maç daha.. Dış defansı 2 olan bir oyuncuyu hangi mantık 3 numarada as başlattı anlamadım.. Onun yerine Simavi olsa bu kadar kötü bir durum olmazdı.. Madem Hasan tercih edildi.. O zaman niye adam adama çıkıldı.. Birebirde sayıları dışarıdan yesin diye mi ?
" ribauntlarda her yönden üstün olmama rağmen riabuntları o tarafın alması anlam vermiyorum. " senin cümlen hocam.. Önemli olan istatistiki değil skor bazındaki üstünlük kabul görüyor değil mi ?
Bir de suçu Furkan'a atmışsın.. Son insiyatif daima koçtadır.. Marifet son 32'ye kalmakta değil, kaldıktan sonra üst sıralarda bulunup finale doğru saha avantajını ele geçirmek ve teselli kupasını kazanıp gelecek sezonki Avrupa şampiyonasında evsahibi olma hakkını kazanabilmekte diye düşünüyorum..
Çok ağır konuşmuş olmayayım ama son milli takım seçimlerinde verdiğim oydan pişmanım..
hasan konusunda hata yaptığımı kabul ettim zaten, beklediğim hücum katkısını yapmadı.
önemli skor olmadığını söylemedim. sadece orda ribauntlarda üstünlük kurmamın saçma oldugunu söyledim.
furkan konusun espri olduğunu anlamadıysan yapacağım fazla birşey yok.
verdiğin oydan pişmansan yapabileceğim birşey yok. gelecek seçimde aday olmayı düşünmüyorum zaten düşündüğüm zamanı ayıramadığımdan dolayı. düşünsem bir dahaki sefer vermezsin derdim şansına küs.