Drago mi je da se prate rezultati, i da tako mislis, izjava je jaka i kao takva sklona diskusiji, nije na meni da sudim, sve zavisi ko vise sta voli, biti prvi u selu ili pokusati u gradu.
Sto se tice finala, to bi zaokruzilo prico, ali kao i prosli put nisam favorit, doduse ovaj put imam nesto vece sanse od proslog puta (mordor je bio neumoljiv), realno je 40-60 po meni.
Na klubskom nivou, stekao je cijelu karijeru, sacekao da Mordor ode, kupio sta je zelio i sada je vrlo dominantan.
Moja prednost je mnogo veci broj kompetitivnih meceva sa svojim timom protiv najboljih svjetskih klubova, on nije imao tu priliku u posljednje dvije sezone u srbiji, ali ni u europi, nesto laksi put do finala sto je u isto vrijeme i prednost i mana, tesko je procijeniti koliko je zapravo jak taj tim.
Na drugoj strani reprezentativno je osvojio sve u U21 konkunrenciji, sto je za svaku pohvalu, moguce i u a kategoriji ali sam sa tim manje upoznat, u svakom slucaju velika karijera.
Vrlo korektan menadzer, imali smo lijepe prepiske, ja poznajem 70% skilova njegovog cijelog tima, on 80% mog, tako da nekih vecih tajni i iznenadjenja nema.
Ima 150k vece plate od mene, tj jedan skil forme vise, ili 1,5mil DMIa, sto je manje bitno, vise je bitno jedan igrac vise u rotaciji.
Timski sutam slobodna za nekih 10% bolje po igracu sto moze znaciti, stamina je tu negdje, mozda moja koji skil veca.
On igra sa 2 skroz razlicite petorke i od toga dosta zavisi taktika i cijela koncepcija igre. Spremio sam i ja jedno iznendjenje i ukoliko pogodim(GDP) s kojom ce od te dvije formacije igrati imat cu svoju sansu.
Entuzijazam je u B3u isti, nema domaceg terena,neke povrede ili faulovi bi mogli biti presudni,
prava poslastica za sve ljubitelje igre svakako.