Evo tico prvi ne zeli da odgovori, jer nema sta da kaze, da ima rekao bi, bar ja tako shvatam.
Meni je tvoj komentar skroz OK, tvoje misljenje.
Zar je meni zabranjeno da nesto vas pitam? Smijem li?
Nebi ti pozelio da odes u drugu ligu, moze se trenirat i u prvoj, nadam se da ces napraviti tog jednog ili dva igraca. Kad bi svaki user pravio jednog ili dva domaca igraca... gdje bi nam kraj bio.
E vidis druze moj, nije samo napravljen reprezentativac doprinos reprezentaciji BiH. Da li ti znas koliko evidencije se treba voditi o igracima, upute, razgovori, poruke, pracenje, kontakti, skauting i td i td da ne duzim, nije samo reprezentativac doprinos, mislio sam onako opcenito, da li ima bilo sta pozitivno da si ti uradio za neku od nase dvije reprezentacije?
Da najveci uspjeh mi je 3. mjesto sa BiH, i ponosan sam na to.
Stekam, pa imam malo vise vremena i pokusavam pomoci Kyve-u koliko mogu, ne vidim da je to nesto negativno? Ili mozda vam i to smeta?
Ova 2 HOFa ce dogurati do A reprezentacije najvjerovatnije, dok treci nece biti dovoljno dobar jer ima pot 8.
Naglasio bi da u zadnje vrijeme nasa zajednica strasno napreduje, sve veci broj nasih menadzera trenira nase igrace, i ako ovako nastavimo samo mozemo napredovati, veliki respect za njih!
Pozdrav
This is where we hold them!