Pozdravljeni,
se komentar z moje strani. Ker se tudi sam zaradi obveznosti bolj poredko javljam. Trenutno iz Amsterdama, zaradi cesar sem spremljal rezultat samo na polcasu, ko je kazalo se zelo spodbudno ... :)
Skratka, najprej cestitke Matematikom za zasluzeno zmago. Seveda je 7. minuta marsikaj spremenila. z McAuiffom bi verjetno bila tekma dosti bolj zanimiva in tesna do konca. A tako pac je. Osebno sem celo pricakoval, da bomo zadaj ze na polcasu, glede na roster in zadnji nakup matematikov, in se potem s serijo norih trojk vrnili :). Sam sem tuhtal glede taktike, predvsem napadalne, se na koncu odlocil, kot sem se. V obrambi pa ni bilo tvegati 2-3, ker bi se lahko zelo slabo koncalo ... so pa tako SF, kot PF in C precej dobri v notranji obrambi, tako da so se solidno drzali. Napad je prevec slonel na Vujkoviču, ki je po mojem mnenju tako kljucni igralec sezone in precej vsestraski, kar se je izkazalo v finalu.
Sezono sem vzel precej lahkotno, uvrstitev v finale vec kot zadovoljila moja pricakovanja (verjetno celo vecji uspeh od tega, presenetljiva zmaga na Vrtcem, na kar sem precej ponosen). Za kaj vec, se bojim, da bi moral imeti vec casa. Vcasih se zgodi, da malce pozabim na sobote in torke ... V nobenem primeru to ni izgovor, a pogosto lahko malenkost spremeni celo sezono.
Naprej se bo treba malce pomladiti. Sam sicer nisem zagovornik stalne rotacije ekipe, konec vsake sezone. A se bojim, da bo treba nekaj naredit, ce bomo zeleli ostati konkurencni.
Do konca sezone, srecno vsem. Upajmo na dober play-off in play-out. Stvari so precej znane ze nekaj casa, tako da ravno ne gre sezone ocenjevati kot ne vam kako napete. Bo naslednja boljsa, gotovo.
Lep pozdrav,
u.
Last edited by heidegger at 1/15/2016 5:24:47 AM