Niti ten Brink, niti Percin nista bila isti tip igralca kot Kamas

Percina sem na začetku sezone gledal in razmišljal o "twin towerjih" skupaj s Kamasom, pa sem potem se odločil da nima smisla (bi pa Percin recimo bil ta "ofenzivni" counter-part Kamasu). Kamasa si jst predstavljam kot vsestranskega, defenzivno naravnanega *centra* (centra, ne krilnega centra), ki ob sebi potrebuje ofenzivno naravnanega krilnega centra. Ja, Kamas sam po sebi NE bo zmagoval tekem, ampak BB (predvsem pa SKL) ni igra/liga kjer z enim igralcem zmaguješ tekmovanja. Dejstvo je, da za vsakega igralca lahko začneš biti dlakocepski in iskati dlako v jajcu kaj bi lahko bilo bolje, kaj slabše, etc. etc. - na koncu pa vse kar šteje je to, kako imaš sestavljeno ekipo kot celoto. Nizek ima morda MPK, ampak ima toliko boljše podaje, da ima več opcij izbirati dobre mete - kljub vsemu že odkar je prišel k meni meče okoli 60% iz igre..
Jst recimo sem mnenja da bi Kamas s Percinom brez težav enakovredno igral proti copatarjevim centrom

Vem tudi kdo je KK, sem že nekaj sezon vsaj z enim očesom spremljal dogajanje v SKLju, ampak on je bil zunanji igralec (krilo), ne toliko (krilni) center.