BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.2 > 25. Sezona

25. Sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
00
248313.74 in reply to 248313.73
Date: 12/24/2013 8:21:51 AM
Overall Posts Rated:
7979
Najprej čestitke kandidatu v katerega sem verjel ,da bo napredoval.Čeprav bi lagal ,če bi rekel ,da z lahkoto saj če bi imel njegov nasprotnik zdravnika krpanje poškodb bi verjetno falil.Vseeno pa ,da ne bodo vsi generali po izgubljeni bitki heroji pošteno napredovanje.Vidim ,da so nekateri kar preveč čustveno navezani na to lig.Nisem komentiral pripomb ,ker glede na to kar sem prikazal so upravičene.Vseeno bi dodal ,da sem resnično želel ispasti saj se bo verjetno letos dogajala katastrofa.Moj kandidat ni klub Bonifika čeprav ga ne kaže podcenjevati.Zna biti 220 + mogoče klemen če ne bo igral še naprej na bolše vrabec v roki kot golob na strehi,mogoče letošnji (smola klub) sezona je dolga .Vsem lep pozdrav ,če mi uspe priti v drugo ligo kot to (vse bom delal kot mislim ,da moram) upam ,da se čez 2 leti pojavim v SKL pa četudi bom prišel v komada Maneken zdaj je slaven v prvi vrsti glaven se smeji vsem ,ki ga niso marali,tisti ki ne verjamete vame pa zapojte ,če pridem v drugo drugo ligo Ej moj dvorana aha aha aha ti imaš bla bla bla al nemaš više nas aha aha aha ...aha.Vsem lep pozdrav.....

This Post:
00
248313.75 in reply to 248313.74
Date: 12/26/2013 10:24:05 AM
Overall Posts Rated:
952952
Ce ne že prej, pa si zdaj dokazal, da govoris kar nekaj na pamet. Že samo hiter pregled 220+ ekipe ti da jasno vedeti, da letos ocitno ne cilja na vrh, kar je tudi sam povedal. Zakaj ne preveris nekaj, preden ne zacnes o temu pisati?