מדובר בנבחרת פנטסטית ולא הייתי מקל בהם ראש. האמת שאף אחת מהנבחרות בבית לא נבחרת של פראיירים.מצד שני אין ספק שאם אנחנו רוצים לעשות משהו בבית הזה נהיה חייבים לנצח את הונגריה, במיוחד שיש לנו יתרון התלהבות- הכנו את עצמנו נכון ואנחנו מגיעים עם התלהבות ואני יכול להגיד כבר מעכשיו שיהיה גם כושר טוב כי עבדנו עם כולם על הדקות למעט דני ורן שלא יהיו בכושר מי יודע מה מחר,הכושר יהיה מאוד טוב להערכתי עפ"י הדקות.קל זה לא יהיה וצריך להודות על האמת אנחנו לא פייבוריטים לעלות מהבית הזה כאשר גם איטליה גם צרפת וגם גרמניה נראות חזקות יותר. לכן אני מבחינתי אמשיך לנסות ולסחוט את המקסימום מהנבחרת כל שבוע
חלק מזה יהיה כמו שכבר אמרתם כאן- להמשיך ולעבוד על ההתלאבוות וקבר פניתי לאשיג לנו עסכם,שגם לדעתי יש סבירות גבוהה שנזכה לו- לכן אני מבקש שמעכשיו לא נזכיר גישאה למשחק בפורום, אלא טקטיקות בלבד.
כבר הוכחנו בעבר שעם הכנה טובה לכל המשחקים בתוספת קצת מזל אפשר להפתיע שוב ושוב ואני מקווה לעשות את זה שוב-היעד הראשון לעונה הושג בהגעה לבית ההצלבה, אבל מבחינתי המטרה הייתה ונשארה פיינל פור ואעשה הכול כדי להדיח שתיים מהפייבוריטיות האלו ולעלות לשלב הבא.
:אשמח לשמוע את הדעות שלכם לקראת המשחקים בבית
אחרי שראיתם את הגרלת המשחקים איך הייתם ניגשים לבית הזה? איזה משחקים יהיו המפתחות כדי לעלות?מה זה אומר מבחינת אסטרטגיה בהתלהבות ואת מי הכי חשוב להפתיע ולנצח?על איזה משחק בבית אפשר יהיה לקחת בקלות ואיזה בכל הכוח?
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...