Česa sem se bal? Taga,da se bomo malo porazdelili med tiste,ki bodo upošetevali trening plan mladinskega selektorja in tiste,ki bodo upoštevali plan članskega selektorja.
Če mladinski selektor da večno slavnemu trening plan za ČLANE, a ni potem vseeno, koga se upošteva? Ali misliš, da bi članski selektor dal dosti boljši trening plan 18-letnemu HOFu kot jaz?
Elan ni nikoli tako razmišljal, ker je vedel, da bom jaz 18-letnim HOFom dal najboljši članski trening, kar se da. In tudi ti zdaj razmišljaš namesto ICE-a.
Padar, Brezovnik in Dežman so bili po izbiri lastnikov že v U21 nabildani v primarnih skillih. Navršnik, Šmit, Vukojanec, Neumann (delno), Anžic, Pezdirnik, Dernovšek (čeprav mi zadnja dva nista preveč všeč). Potem pa so tu še takšni, ki trenutno niso v repki in bi si ob dobri pripravljenosti zaslužili - Mikšič, Jakovac, Toporišič in oba igralca od NY Titans, katerih imena se zdaj ne spomnem.
Skratka, nehaj prikazovati zadeve, kot da se pod mano ni dobro treniralo za člane in da jaz koga omejujem, ker je to najbolj daleč od resnice! Ti bi mogel to najbolj vedetivedeti, pa vseeno pišeš take neumnosti, tako da se ne rabi zdaj delati, kot da nisi nič takega rekel. Prevzemi odgovornost za svoje besede in ne se izgovarjati na svojo vest.