BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP] - Tekme

[REP] - Tekme

Set priority
Show messages by
This Post:
00
31970.719 in reply to 31970.718
Date: 12/1/2014 4:30:47 PM
Overall Posts Rated:
130130
No,evo...tega sem se bal in se hkrati veselim
Do sedaj smo imeli,nenapisano "pravilo",da za trening Under 21 skrbi selektor mladinske rep.
Česa sem se bal? Taga,da se bomo malo porazdelili med tiste,ki bodo upošetevali trening plan mladinskega selektorja in tiste,ki bodo upoštevali plan članskega selektorja.
Česa se hkrati veselim? Ravno tega,kar sem opisal že zgoraj......vsaj nekaj igralcev se bo treniralo za člansko rep.
Sedaj pa veselo na delo,vrata so odprta,ni več izgovorov........pa naj se vsak lastnik sam odloči,koga bo upošteval.

Kaj ti preprečuje, da se z Iceom zmeniš, da boš scout za NT, ga prosiš za bazo večno slavnih od 18 let dalje in jim težiš za trening?

Samo to sem hotel slišati,da ne bo potem, kakšnih nesporezumov v kolikor bodo lastniki potencialnih rep. igralcev imeli več,različnih trening planov.Hvala!

This Post:
00
31970.720 in reply to 31970.719
Date: 12/1/2014 5:41:09 PM
Overall Posts Rated:
116116
Pa dej nehi no, kaki butasti izgovori. Kot da me poznaš od včeraj. Pravi ti od vseh tukaj (ok, razen mogoče Elana) najbolj veš, da potencialom za člane NIKOLI nisem dajal planov za U21 in nanje za U21 niti nisem računal. Razen če je lastnik pač izrecno to hotel. Vedno sem jim naredil plane za člansko reprezentanco. Zdaj pa govoriš, kot da izgleda, da lastnike večno slavnih igralcev silim k treniranju za U21 in nobenemu ne pustim zraven, kar je preprosto povedano laž.

Kako se lahko človek tako obrne, da celo potvarja dejstva??

Česa se hkrati veselim? Ravno tega,kar sem opisal že zgoraj......vsaj nekaj igralcev se bo treniralo za člansko rep.

Pod mojim vodstvom se je treniralo veliko članov. Ne rabim ti jih naštevat, ker trenutno zapolnjujejo vsaj 2/3 članske reprezentance.

Razumem, da ti grem na živce zaradi vsega, kar se je zgodilo in to mnenje spoštujem. Ampak da zdaj uporabljaš laži proti meni, to pa preziram.

This Post:
00
31970.721 in reply to 31970.720
Date: 12/1/2014 6:15:59 PM
Overall Posts Rated:
116116
Še kopiram, kar sem napisal kot Koperboy marca na forum:

Večno slavnih igralcev z dobrimi začetnimi skilli ne bi smeli sploh trenirati za U21, ker so preveč redki. Kot majhna BB država si tega ne moremo privoščiti. U21 pa je koristen za učenje treninga za nove menedžerje ter za igralce, ki imajo malo nižji potencial.

To sporočilo je tukaj: (107066.758) Enkrat lahko ugibaš, komu sem odgovarjal...

This Post:
00
31970.722 in reply to 31970.720
Date: 12/1/2014 7:41:57 PM
Overall Posts Rated:
130130
NIKOLI nisem dajal planov za U21 in nanje za U21 niti nisem računal. Razen če je lastnik pač izrecno to hotel.
Ti bom odgovoril,kar s tvojimi besedami:
Pa dej nehi no, kaki butasti izgovori

Kako se lahko človek tako obrne, da celo potvarja dejstva??
Delam po svoji vesti in se nikamor in nikomur ne obračam.Očitno imava zelo različna mnenja o tem,kaj se govori in kaj se dejansko dela.Pa dovolj trič trač,ker se ne mislim spuščati na takšen nivo...
Pod mojim vodstvom se je treniralo veliko članov. Ne rabim ti jih naštevat, ker trenutno zapolnjujejo vsaj 2/3 članske reprezentance.
Katerih članov...za božjo voljo? Navršnik,Šmit,Neumann?...ok Anžič ali misliš razne.. .Padar,Dežman,Brezovnik? Saj ne rečem,da so tako slabi,ampak niso pa ravno Navršnik in Šmit,a ne? Kaj hočem povedati...ravno ti,nosilci današnje rep-niso zaigrali za U21 (kakor se jaz spomnim oz niso bili nosilci U21)
Sedaj ti pričakuješ,da ti bom obrazložil,kaj sem s tem misli??? Ti odgovarjam ponovno s tvojimi besedami:
Pravi ti od vseh tukaj (ok, razen mogoče Elana) najbolj veš,

Razumem, da ti grem na živce zaradi vsega, kar se je zgodilo in to mnenje spoštujem. Ampak da zdaj uporabljaš laži proti meni, to pa preziram.
Nič bolj mi ne greš na živce,kot si mi šel pred razno raznimi "aferami" Veliko sezon smo odigrali skupaj in sem videl oz doživel marsikaj......In spet bom uporabil tvoje besede: Spoštujem(resnično),da si sposoben vsakršno situacijo obniti sebi v prid....na kakšen način,pa se tega lotevaš,pa preziram.

This Post:
00
31970.723 in reply to 31970.721
Date: 12/1/2014 8:01:52 PM
Overall Posts Rated:
130130
Saj,saj.....bom še jaz eno pripopall:
smo se že velikokrat pogovarjali s Koperboy-em glede HOF potencijalov in oba misliva, da je najbolje, da taki igralci trenirajo od štarta za člansko raprezentanco.

V teoriji vse drži,nimam kaj reči......

This Post:
00
31970.724 in reply to 31970.722
Date: 12/1/2014 11:17:11 PM
Overall Posts Rated:
116116
Česa sem se bal? Taga,da se bomo malo porazdelili med tiste,ki bodo upošetevali trening plan mladinskega selektorja in tiste,ki bodo upoštevali plan članskega selektorja.

Če mladinski selektor da večno slavnemu trening plan za ČLANE, a ni potem vseeno, koga se upošteva? Ali misliš, da bi članski selektor dal dosti boljši trening plan 18-letnemu HOFu kot jaz?

Elan ni nikoli tako razmišljal, ker je vedel, da bom jaz 18-letnim HOFom dal najboljši članski trening, kar se da. In tudi ti zdaj razmišljaš namesto ICE-a.

Padar, Brezovnik in Dežman so bili po izbiri lastnikov že v U21 nabildani v primarnih skillih. Navršnik, Šmit, Vukojanec, Neumann (delno), Anžic, Pezdirnik, Dernovšek (čeprav mi zadnja dva nista preveč všeč). Potem pa so tu še takšni, ki trenutno niso v repki in bi si ob dobri pripravljenosti zaslužili - Mikšič, Jakovac, Toporišič in oba igralca od NY Titans, katerih imena se zdaj ne spomnem.

Skratka, nehaj prikazovati zadeve, kot da se pod mano ni dobro treniralo za člane in da jaz koga omejujem, ker je to najbolj daleč od resnice! Ti bi mogel to najbolj vedetivedeti, pa vseeno pišeš take neumnosti, tako da se ne rabi zdaj delati, kot da nisi nič takega rekel. Prevzemi odgovornost za svoje besede in ne se izgovarjati na svojo vest.

This Post:
00
31970.725 in reply to 31970.724
Date: 12/2/2014 12:45:18 AM
Overall Posts Rated:
130130
Ti resnično misliš,to kar tule pišeš? Vem,da ne!
Dobro veš kako morajo biti natrenirani igralci ali ne? Seveda veš!
Kaj hočeš slišati? Da ti razlagam načrt treninga,nekega 18 letnega HOF centra? Kaj in kako in predvsem KDAJ je potrebno trenirati določene skile? Po mojem,da ne.
Sem treniral Padarja,Brezovnika.....po trening načrtih(scoutiral),ki jih imam še sedaj shranjene.In to naj bi bili idealni trening plani za HOF centre? Saj ne misliš resno,a ne?
Priznam,da se takrat še nisem zavedal kaj počnem in sem v dobri veri treniral (scoutiral) po trenig planih,ki so bili določeni s tvoje strani in sem se z njimi v večini strinjal.Upam,da se tudi ti takrat, tega nisi zavedal in se sedaj spenevedaš o tem.Upam,ker drugače....bom celo nasedel,da se resnično ne zavedaš o čem govorim.

This Post:
00
31970.726 in reply to 31970.725
Date: 12/2/2014 3:38:16 AM
Overall Posts Rated:
116116
Eno je plan, drugo pa je, koliko se ga lastniki drzijo. Padar s svojm potencialom tak nima kej delat v repki, ampak zal izgleda, da trenutno boljsih nimamo. Brezovnik pa je tudi zamenjal vsaj enega lastnika, ce se prav spomnem. Vsekakor center ali krilo ni dobro natrenirano, ce ima pred 25 letom ze 200k place. To govorim na splosno.
Kakorkoli, po koncu te sezone zakljucim s selektorstvom za dolgo casa, tak da ima prosto pot tisti, ki ga to zanima. Sprasujem se, kdaj bos tudi ti spoznal, kar sem ze rekel ICEu - lastnik bo natreniral clana samo, ce on tako hoce in ne bo rabil spodbude al moledovanja po mailu. Drugim pa nobeni plani in druga pomoc ne bosta pomagali, ker je 8 sezon treninga za vsakega prevec.

This Post:
00
31970.727 in reply to 31970.726
Date: 12/2/2014 6:33:09 AM
Overall Posts Rated:
130130
Nekje je treba začeti.Zagotovo se bo našel nekdo,ki bo vztrajal ali pa ga vsaj prodal ob priernem času,da ga bo lahko kupil,ta drugi,ki ga bo treniral naprej-po trening planu.Eden takšnih je Ravno Niki Vukojanec-ggggrega/Icee/copatar. Nekaj podobnrga se je dogajalo z Ivico Jerinom.
Manj ima plače,lažje ga je trenirati za sekundarne skile in obratno.Se pravi:NAJMANJ do 21 leta nima kej trenirati primarnih skilov.Če pa jih oz igra za mladinsko rep.,pa pomeni,da se trenira napačno.
ker je 8 sezon treninga za vsakega prevec.
Za večino to drži......za igralca,ki pa imajo 50k,100k in 200k plače zaradi natreniranih primarnih skilov,pa zagotovo.
Nekaj "norcev" se vedno najde,ki so pripravljeni trenirati tudi 100k,200k igralce na neoriginalnih pozicijah,vendar jih je tako malo,da jih lahko na prste preštejemo.
lastnik bo natreniral clana samo, ce on tako hoce in ne bo rabil spodbude al moledovanja po mailu

Lahko pa ga usmerjamo in poskušamo motivirati......navsezadnje tako,kot smo to počeli za U21

From: chabal

This Post:
00
31970.728 in reply to 31970.727
Date: 12/2/2014 10:58:12 AM
Overall Posts Rated:
3737
Eno vprasanje. Napisite prosim natancno, kaksne skille naj bi imel optimalen NT center pri 28 letih in priblizno njegovo placo. Hvala

This Post:
00
31970.729 in reply to 31970.727
Date: 12/2/2014 11:08:25 AM
Overall Posts Rated:
116116
Lej, če se tak igralec, kot je Vukojanec, prodaja - ali takrat, ko se je prodajal Neumann za 3+ M - to pomeni, da mora ves čas par naših menedžerjev biti pripravljenih z nekaj milijoni na računih in spreminjati trening plane svojih trenutnih trenirancev, če hoče upoštevati trening plan na novo kupljenega Slovenca. Glede na to, da imamo ponavadi enega odličnega igralca na generacijo ali še manj (tipa Navršnik, Neumann itd.), je za repko zelo slabo, če nam samo enkrat na sezono en tak igralec "spolzi" skozi roke in je potem treniran drugače, kot smo želeli.

Kakorkoli, mene ne več omenjat s čimerkoli v zvezi s treniranjem, U21, NT in tako naprej. Da ne bo spet kdo pameten in govoril, da jaz koga omejujem pri treniranju ali kakšne podobne nebuloze. Ko končam z U21, bom farma in treniral U21 ter NT igralce. V zvezi s tem mi lahko kdorkoli piše na mail, moje ime pa naj noben ne vleče po forumu.

Advertisement