1) maç kadrosuna uzun oyuncu seçimlerinin iyi olmadığını düşünüyorum..uzunlarımız arasında "vazgeçilmez" denecek kadar fark yaratan dış özelliklere sahip bir oyuncu yoksa her maç DMI'si en yüksek uzunların kullanılması taraftarıyım..18 kişilik kadro hakkında fazla bilgi sahibi değilim ama pas ve şut menzili 14-15'in altında olan guard'ların "en iyi guard'larımız" olarak anılması bana yanlış geliyor..şahsi fikrim Ali Nemutlu, Asan Layik gibi oyuncuların formda oldukları sürece maçlara as çıkmaları yönünde..dışarıdan hücum ederken farklı oyuncular kullanılabilir ama "en iyi kadro" baz alınarak taktik seçilecekse bu oyuncuların tercih edilmesi taraftarıyım..2) taktik ve efor konusunda inisiyatif senin elindedir..eğer o gruptan çıkıp dünya kupasına katılabilseydik büyük bir başarı olurdu, katılamamamız ise normal sonuç bana göre..3) şu an önümüzde başka bir hedef olmadığına göre teselli kupasını almak için sonuna kadar mücadele edilmeli..4) bence forumdaki aktivite gayet iyi ama ekstradan ilgi çekmek için labut çevirebilir ya da vuvuzela çalabilirsin mesela..
4) bence forumdaki aktivite gayet iyi ama ekstradan ilgi çekmek için labut çevirebilir ya da vuvuzela çalabilirsin mesela..4- iyi demekki seçim vaadımizi yerine getirmişiz :)
4) bence forumdaki aktivite gayet iyi ama ekstradan ilgi çekmek için labut çevirebilir ya da vuvuzela çalabilirsin mesela..
korkuyordum naciyi eagles arenaya cıkarmaya :D kırdılar kolunu bacağınıo pozisyonda tribünden çakmak atıldı sanki hocam.. :)
korkuyordum naciyi eagles arenaya cıkarmaya :D kırdılar kolunu bacağını