Rzecznik również 'trójeczka' i spadło z 39,3k na 35,8k (ale to pewnie dlatego, że przegrałem mecz ;p) 1 polski emeryt od początku w klubie, czasem wyjdzie w S5, 4 z draftu - 2 w podstawie, 1 za jakiś sezon też tam będzie grywał (może i na młodzieżówkę się załapie ;)), ostatni chyba za długo w klubie nie pogra (jak tylko kogo pod kosz kupię ;p), poza tym jeszcze jeden polski młodzian, nadzieja polskiej młodzieżówki ;)
Czyli generalnie 6 Polaków (ponad 50%!), Z czego dwóch draftowanych w podstawie, jeden młodzian bardzo blisko S5 (niestety być może kosztem jednego draftowanego ;/), 1 draftowany rezerwowy, 1 rezerwowy emeryt i 1 patałach, który zapewne niedługo zakończy karierę w klubie..
Będzie trzeba zacząć Polaków na TL szukać, a o takich ciężko.. ;//
btw. Moi kibice są chyba jacyś nie ten teges.. Wygrałem dwa pierwsze mecze, 1. miejsce w tabeli a zadowolenie z wyników w sezonie 3-3,5piłki.. Przegrałem trzeci mecz, spadłem na 2. miejsce i zadowolenie skacze do 4,5piłki.. Co ciekawsze, w zeszłym sezonie było podobnie - póki byłem na 2. miejscu też góra 3,5piłki. Spadłem na 3. - od razu 4,5piłki xD
Ja wiem że to mała grupka, no ale bez jaj.. Żeby się z 1. miejsca nie cieszyć? Liczą na rodzynki w drafcie czy co? ;D
Last edited by Dejvidd at 9/21/2009 4:50:23 PM