BuzzerBeater Forums

Iran - I.1 > لیگ برتر

لیگ برتر (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
19061.708 in reply to 19061.704
Date: 2/18/2015 4:47:49 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291

هر موقع که زمان انتخابات می‌شه کلی‌ با خودم کلنجار میرم که اون دکمه رو نزنم و ثبت نام نکنم

فکر میکردم فقط خودم اینطوریم

From: LA-Ho3ein

To: Reza
This Post:
00
19061.709 in reply to 19061.707
Date: 2/18/2015 5:14:17 PM
Shahin.Boushehr
Bartar
Overall Posts Rated:
152152
من اصلا با روزبه که صحبت نکردم . اکثرا روی صحبتم با سینا بود که هر چی هم دارم میخونم توی حرفام بی احترامی ای نمیبینیم . هر حرفی زد من دلیلش و دید خودم رو گفتم

بعد در مورد بازی با استرالیا که از همون روز اول خیلی منتقد بودی . به نظرت چطور میچیدیم بهتر بود ؟؟ ما مطمئن بودیم پیش بینی داخلی اومدن مارو انجام میده . یه تاکتیک بیرونی خوب و مناسب رو انتخاب کردیم ( موشن ) که از پیش بینی خراب اونا بیشترین استفاده رو کنیم . موشن رو حتی میثاق هم تایید کرد که بهترین تاکتیک ممکن بوده . از اون ور ما لوک اینساید اونارو کاملا درست پیش بینی کردیم . ولی استرالیا تیمی حذف شده بود و شانس صعود نداشت . کل بازیای دور اول رو هم که ایزی رفته بود (مثل تیم ما ) و دور دوم هم همش ایزی و نرمال رفته بود (بازم مثل تیم ما). با یه روحیه ی عالی اومد عقده اش رو سر ما خالی کرد و کرانچ کرد که هم سومیش رو قطعی کنه هم دق دلیشو خالی کنه . چون خیالش از ریست روحیه هم مطمئن بود . ما هم دونسته نرمال رفتیم . میتونستیم ما هم کرانچ بریم و بازی رو با خیال راحت تماشا کنیم ولی بعد با اون روحیه ی داغون تو نیمه نهایی هیچ کاری نمیتونستیم بکنیم . یعنی من هر طور دقت و بررسی میکنم میبینم این بازی جلو استرالیا رو بهتر از این نمیشد چید واقعا . فقط دفاع دو سه ما اذیتمون کرد و سهند اشاره کرد که باید من تو من میرفتین . ولی خدا وکیلی با تمام این شرایط ما نباید میباختیم . حالا باختن به کنار ، باختن با اون اختلاف !!! یعنی الان شرایط بازی اینطوریه ، کرانچ به نرمال که به سود استرالیاس ، و بازیکن های بهتر اونا در تقریبا تمام پست ها . اما از اون طرف ما سه تا پیش بینی رو پشت تیممون داشتیم . 2 پیش بینی درست ما و یک پیش بینی کاملا غلط اونا . استرالیا تیمش خیلی هم بهتر از ایران نیس ولی در کل بهتره مخصوصا تو بیرونیا . حالا معمولن تو بازی هایی که خودمون تجربه میکنیم ، تیمایی که تقریبا در یک سطح هستن روی پیش بینیا مانور میدن . تاثیر کرانچ به نرمال رو با 2 تا پیش بینی درست میشه یر به یر کرد یه جورایی وقتی روحیه ها یه اندازه اس تقریبا . اما علاوه بر این پیش بینی های درست ، حتی یک پیش بینی غلط اونا هم باعث نشده که ما بازی رو ببریم . به نظرت این چیو میرسونه ؟؟ یعنی بذار اینطور بهت بگم ، 2 تا تیم رو در نظر بگیر که یکیش تیم بهتری هست نسبت به اون یکی ولی تیم ضعیفتر هم بازیکن های قابلی داره . مثلا اینطور در نظری بگیر که استرالیا یه تیمیه که 700 هزار حقوق میده و ایران یه تیمیه که 550 هزار 600 هزار حقوق میده (یه جورایی مثل دو فصل قبل بازی آیدین و سهند :دی ) . هر دو تیم بازیکن های بالانس تو همه پستا دارن . بازی هم تو زمین بی طرفه ، تیم قوی تر کرانچ میره و تیم ضعیفتر نرمال . هر دو هم روحیه هاشون بالاس و در یه اندازه . ولی عوضش تیم ضعیفتر تیم قویتر رو کاملا پیش بینی میکنه . از اونور تیم قوی تر یه پیش بینی کاملا اشتباه هم می کنه . حالا به نظرت کی باید ببره ؟؟

:D

اون روز بعد بازی با استرالیا خیلی شاکی بودی و میگفتی چرا به خاطر ترس پیش بینی اونا داخلی نمیرین و از بهترین تاکتیک تیم استفاده نمیکنین . الان ما اگه داخلی میرفتیم پیش بینی اونا درست در میومد . یه جورایی پیش بینی مارو هم کنسل میکرد . اون موقع مطمئن باش با ابروریزی میباختیم

:D

From: Roozbeh

This Post:
11
19061.710 in reply to 19061.702
Date: 2/18/2015 6:18:16 PM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
سر و ته یک کرباسین

!شما ها عادت دارید احترام نگه ندارید، بزرگتر و کوچیکتر دیگه فرقی نداره

الان همگی فهمیدیم شعور یعنی چی! بیشتر توضیح نده که اِردی

مشکل تو هم مثل بقیه انزلی چیا اینکه با آدم حسابی برخورد نداشتی

از روزی که اومدم تو این بازی شما رو نماینده شهرتون میدونستم و باعث شدید کلا متنفر بشم از هرچی انزلی چی هست

From: Reza

This Post:
00
19061.711 in reply to 19061.709
Date: 2/18/2015 6:27:16 PM
Overall Posts Rated:
2424
گفتم که الان دیگه وقت برگشتن به صحبتای قبلی نیس
هر چی بوده گذشته.باید به فکر از این به بعدش باشیم

To: Reza
This Post:
00
19061.712 in reply to 19061.711
Date: 2/18/2015 6:50:16 PM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
اگر زبون به دهان بگیرن کسی بهشون کاری نداره

!هر فصل یجوری داستان دارن با یکی، این سری نوبت من بوده مثل اینکه

حرفی نزنی هم، هی تکرار میکنند به بی احترامی و فکر میکنند حتما گنده هستند که کسی بهشون چیزی نمیگه!

عجیبه برای من، تو این دنیا مجازی، با بی احترامی کردن دنبال گنده شدن هستند!

فصلهای گذشته هم با کسایی دیگه داستان داشتند که اکثرا واقف هستید

حرف نا مربوط نزنند ما هم کاری به کارشون نداریم

This Post:
00
19061.713 in reply to 19061.712
Date: 2/19/2015 6:24:21 AM
Overall Posts Rated:
1818
نزار دهنم واشه
تو که ادعای بزرگی و مردانگی داری
پولی که از ماکان گرفتی رو پس دادی؟ یادته باختی تو خصوصی بهم فحش دادی؟ یادته تحمت تبانی زدی؟
نزار دهنم واشه. اعتراف میکنم من از همشون بد دهن ترم. یچی بهت میگم بازی رو بزاری کنارااا
دفعه آخرت باشه راجعبه میثاق زر میزنی ما 12ساله رفیقیم
به هرکدوم از رفیقام حرف بزنی من میدونم و تو
فقط دهنت و ببند
هرچی بخاطر حسین و مهدی حرف نمیزنم تو باز ادامه میدی
جا این حرفااا برو بازی یاد بگیر 100فصل هیچ پخی نشدی

Last edited by Mahyar Monsef at 2/19/2015 6:36:37 AM

This Post:
00
19061.714 in reply to 19061.705
Date: 2/19/2015 6:32:16 AM
Overall Posts Rated:
1818
انتقاد تو وآیدین درسته
رضا 2تا از بازیکنامون و که تایوانیا خریدن
بقیه مربیا هم هرچی ما نامه زدیم گذاشتن فروش
ولی حق با توئه دفاع استرالیا اشتباه بود
رضا بیا لازم باشه خودم کمکت میکنم
سنترامون از دیرباز بهترن
تیم قویتر شده رضا
2تا بازیکن هم تو راهن بهت میگم
درنگ نکن

From: Farzam

This Post:
11
19061.715 in reply to 19061.712
Date: 2/19/2015 6:39:05 AM
Overall Posts Rated:
1212
من تا الان و امروز اینجا به هیچکی حرفی نزدم اما حس کردم الان لازمه
به سن و سالت کاری ندارم حاجی! هرچی هستی خیلی بیشعور هستی که با این لحن حرف میزنی ومیای میگی انزلی چی ها فلان طورند
شما که فکر کردی تهرانی هستی از هرنژادی اومدین تهران زندگی میکنید و به خودت میگی تهرانی ذره ای شعور و فهم انتقاد نداری!با پوزش از سایر دوستان
در آخر هم بگم شما در حدی نیستی که بیای تعیین تکلیف کنی یا با کسی کاری داشته باشی! :دی

جمیعا موفق باشید دوستان بازی ارزش نداره
زندگیتون رو کنید ;)

Last edited by Farzam at 2/19/2015 6:41:55 AM

This Post:
00
19061.716 in reply to 19061.715
Date: 2/19/2015 6:45:32 AM
Overall Posts Rated:
1212
امیر حس میکنم قراره این فصل مارو بترکونی
من رسما توی تنکینگ هستم از همین تریبون به همه دوستان اعلام میکنم کمتر کرانچ و نرمال بیاید رو سر ما :دی
پینوشت : آیدین تو خیلی سوسکی :دی

This Post:
00
19061.717 in reply to 19061.716
Date: 2/19/2015 7:20:58 AM
The Persian Gulf
II.1
Overall Posts Rated:
226226
+1

دیگه لطفا بهم نپرید و همه میدونن چی پیش اومده

آیدین این فصل مال خودمی

فرزام جان از تنکینگت راضی؟

سهند جان هم که نشته داره نگاه میکنه با کسی کاری نداره و جام های این فصلم ول کرده

ماکان هم که نیست حیف

This Post:
22
19061.718 in reply to 19061.713
Date: 2/19/2015 10:57:34 AM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
mahyar:
من اصلا با ماکان آشنا نیستم. چرا الکی دار دار میکنی؟ کدوم پول؟ از ماکان پول گرفتم؟
لازمه حالا که حرف تبانی رو پیش کشیدی با سند و مدرک ثابت کنید اما من خودم ثابت میکنم
فصل 27 بود که با هم دست به یکی کردید که من رو بندازید دسته پایین تر که من بهتون پیغام خصوصی دادم و گفتم این رسمش
نیست
فصلهای قبل هم دیدم بودم اذتون از این کارها...
خوشبختانه آخر فصل هم اسکورپیون هم علی وایت بانی بازیشون رو جلو من باختند و به خواستتون نرسیدید :))
http://www.buzzerbeater.com/league/2168/overview.aspx?season=27
http://www.buzzerbeater.com/team/146560/schedule.aspx?season=27
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟

تو خفنترین آدم بازر من برای اوقات فراقت میام اینجا و ادعایی ندارم تو بازی
تو دنیای حقیقی خواستی با رضایت خودت دیه کاملتم میدم و خونتم میریزم
خواستم بدونی اگر بخوام، میخرمت و چوب حراج بهت میزنم پس حرف از پول جلوی من نزن

بهر حال همه میدونن اولین نفر نیستم که اینطور برخورد شده با من، مطمئنم آخری هم نیستم.
کلا دنبال کل کل هستند این دوستان
خوشی رو ازشون نمیگیرم اگر اینطور خوش هستند!
اما یک روزی حالا چه من باشم چه نباشم خودشون امیدوارم درس بگیرن از این رفتارشون

Advertisement