Luxembourg 74 - 100 Bosna i Hercegovina (36578)
Mudar CT luxemburzana haha... to Kivi doktore, takticko nadmudrivanje na nivou, kao i kos razlika sa kojom smo ih uzeli.
Idemo dalje!
ah što reći, očekivao sam CT... gdp nisam očekivao da će gadjati, ali s obzirom da se volim igrati s taktikama, pogotovo protiv slabijih repki, odlično je ispalo...
CT im je totalni promašaj, naredna dva kola će biti kante za napucavanje, igraju protiv Njemačke i Litve, i tu je situacija loša po nas, jer će obje repke nabiti veću koš razliku...
što se tiče same utakmice, igrali smo odlično od početka do kraja, kontrolirali tijek susreta, dominirali i u skoku, asistencijama, procentima šuta...
najbolji u našim redovima je bio Ozren Uzelac, sa 21p i 9 skokova, koji je zbog nedostatka primarnih skilova počeo s klupe... njegov imenjak Gatakčić je imao startnu rolu na PFu, i probleme s ličnim, pa je Uzelac uskočio i odradio posao...
govorio sam već da ga se isplati čekati, s vlasnikom sam dogovorio trening, i bit će taman spreman tamo peto šesto kolo protiv Njemačke i Litve...
Gatakčićevo vrijeme tek dolazi, sezonu mladji a već sad ogroman potencijal za NT jednog dana...
od ostalih igrača, dvocifreni su bili Mejakić sa 12p, Džihić sa 12p 12 skokova te Zika sa 10p...
11 od 12 naših igrača se upisalo u strijelce, samo moj baksuz Marić nije, iako je jedini imao 9 formu

jedina loša strana današnje tekme su izvodjenje slobodnih bacanja, 6 od 18 i pravljenje puno ličnih grešaka...
u nekoj od egal tekmi, to bi nam mogao biti veliki minus...
ostale utakmice u skupini:
(36575)pobjeda Švaba +20 protiv Norveške, tie vs tie...
(36576)pobjeda Litavaca +22 protiv Makedonije, isto tie vs tie...
(36577)pobjeda Bjelorusa +18 protiv Moldavije, ovdje nisam siguran je li riječ o tie vs tie ili normal vs normal, malo mi je nevjerojatno da Bjelorusi imaju podjednake ratinge sa LI kao i Švabe...
sljedeći tjedan igraju:
BiH protiv Moldavije,
Lux protiv Njemačke,
Litva protiv Norveške,
Bjelorusija protiv Makedonije...
zasad je jasno da je Lux totalni autsajder u skupini, barem sa ovakvim entom...
Moldavija i Norveška su malo jače od njega, ali pitanje je kome će zagorčat život sa CTom, nadam se ne nama...
Makedonija bi već mogla biti neugodna, imaju jako solidan roster i fine ratinge bacaju...
onda idemo mi i Bjelorusi, tu smo negdje po platama...
i Litavci i Švabe kao najjače ekipe u skupini, Švabe nešto jače...
puno toga će ovisiti o formi, povredama i ent managmentu selektora...
ja vjerujem da ćemo biti u igri za prolaz do samog kraja, ako nešto opasno ne zajebem...
čujemo se nakon treninga u petak...