זה בגלל שאתה לא יודע מה לחפש...
אני אסביר:
כמעט כל מה שהוא כותב נכון ברמה מסוימת (אם כי ניתוח בסיסי שכל מאמן יכול להגיע אליו, אבל גם ניתוח חלקי ומוטה), אחרת זה יהיה יותר מדי פשוט לזהות את המניפולציה.
איפה המניפולציה קיימת:
א. קודם כל בתזמון, בשאר המחזורים של הגביע הניתוחים פורסמו לקראת המחזור גביע ((שלישי ערב-רביעי)- הפעם הם פורסמו לאחר המחזור הראשון ולפני השני שבמקרה אני מתמודד בו מול פיני במשחק טלויזיה (המטרה במידה ולא הבנת עדיין היא ליצור עלי לחץ להשתמש בסגל מוחלש נגדו).
ב. הניתוח של המשחקים של היריבות הבאות של פיני תמיד , אבל תמיד הולך נגדם (זה נכון גם לגבי ההימורים שלו בליגת העל ולא רק בניתוחי גביע - וזה מוטה - בכוונה)
ג. בניתוחים עצמם מושמטת (בכוונה כמובן) האופציה הכי פשוטה שהיא חריגה בדקות (ומקסימום אימון כושר משחק, אצלי לדוגמא כל הסגל בכושר 9 - נניח שאני אחרוג עם 2-3 שחקנים בדקות ואאמן כושר - נראה לך שהכושר שלי יהיה רע?) ,דבר שקורה לכל הקבוצות שמשחקות בשלבים גבוהים בגביע (ראה המקרה שלך - והעובדה שפיני השמיט את האופציה שתזרוק את המשחק כי מבחינתו עדיף שאתה תעשה קראנץ' ותעיף את סקסס מאשר שהוא יאלץ להתמודד איתם באחד הסיבובים הבאים (כי מן הסתם אין לו את הכלים.
ד. הניסוחים שמנסים ליצור פעולה רצויה עבור פיני : "ארסנל הפסידו משחק ויש להם משחק לא פשוט ביום שלישי.
כך שיש להם החלטה לקחת."
"חשוב להוסיף שמבחינת התלהבות, אני בספק שהוא יגיע עם התלהבות גבוהה מ-5." (נו באמת...) י
"סקסס עם סגל קצר, בכושר לא אידאלי וכבר סבלו ממשחק מתיש לשחקני המפתח שלה.
סביר מאד שיוותרו על הליגה וילכו על הגביע, אבל גם אז זה אפשרי מבחינתה של רמת-אילן"
"אני נוטה להאמין שאכיס יעדיפו את הליגה וגם לא ימשיכו להתיש את השחקנים שלהם."
אכיס באופן כללי חזקים יותר מהניקס העונה ויהיה לפיני קשה יותר להתמודד איתם בשלבים הבאים ולכן הוא מעדיף שהניקס יקחו.
שים לב שהניסוחים שמנסים להפנות לפעולה קיימים רק במשחקים של קבוצות ליגת העל ולעומתם במשחק של פיני הניסוח הבא:
"אם ההבדלים בין הסגלים לא מספיק, הכושר של ה-"אפיקים" לא מספיק טוב כדי להפתיע. למרות שזהו משחק ביתי שלהם."
שלא לדבר על זה שהדקות של הסגל שלו לא משהו בכלל אחרי המשחק הראשון (48,47,41,41,34 ) לשחקנים המרכזיים שנמצאים בכושר משחק טוב, אבל אצלו אין בעיה של דקות שאפיק יכול לנצל...
מניפולטור קלאסי... או כמו שאמרתי קודם - ליצן.
ודרך אגב, לא טענתי שמה שהוא כתב לא נכון (זו עוד מניפולציה שלו בתגובה השניה), רק שהוא צריך להוסיף דיסקליימר על זה שהניתוח מוטה וחלקי ובא בעיקר לתרום לפיני (כמו תמיד כשהוא פותח את המקלדת)
וכמו שזה נראה ברמת הכדורים בפוסט הזה, רוב האנשים גם רואים את זה (:
Last edited by TrinZ at 6/21/2015 1:26:06 PM