BuzzerBeater Forums

BB Hellas > εξελιξη bb

εξελιξη bb

Set priority
Show messages by
From: pikaso
This Post:
22
234436.7 in reply to 234436.6
Date: 1/10/2013 5:27:47 AM
Overall Posts Rated:
1616
Η αποψη η δικη μου και ξερω πως δεν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω να εκφραστει αλλα μιας και ανοιξε η κουβεντα εχει να κανει με την διαρκεια του παιχνιδιου, δηλαδη ειναι πολυ αργο να εχει μονο 2 ματς την εβδομαδα και 1 κυπελο για οποιον περναει. ΕΙναι μεγαλο το κενο μεταξυ σαββατου και τριτης και μετα σαββατο παλι αν δεν υπαρχει κυπελο, δηλαδη επισημο παιχνιδι. Πιστευω πως θα ηταν πολυ πιο ενδιαφερον για ολους να εδεινες σχεδον καθημερινο κινητρο στους χρηστες να μπαινουν. Πως?
Για παραδειγμα

1. Δευτερα οικονομικα και μετα παιχνιδι
2. τριτη κενο
3. τεταρτη παιχνιδι
4 Πεμπτη κυπελο/φιλικο
5. Παρασκευη ιδιοτικο αλλιως κενο.
6. Σαββατο παιχνιδι
7. Κυριακη σκιλλς

Επισης οι μεταγραφες να εχουν διαρκεις 2 μερες και οχι 4

Και οι σεζον να κρατανε λοιπον λιγοτερη διαρκεια αρα πιο ενδιαφερον και "αναγκαζει" τον χρηστη να ασχολειται παντα με κατι, ειτε με πρωταθλημα, ειτε με κυπελο, ειτε με μεταγραφες, παντα εχει κατι. Παρα να περνανε ολοκληρα τριημερα χωρις τιποτα...αλλα ανα 2 μερες εχει κατι..

Δεν ξερω αν εχει δυσκολια λογω μηχανης παιχνιδιου γιατι δεν ξερω πως δουλευει, αλλα το μονο που σκεφτομαι ως προβλημα ειναι τα λεπτα συμμετοχης που ευκολα αλλαζουν σε 120 πιστευω αντι για 90

This Post:
00
234436.9 in reply to 234436.8
Date: 1/10/2013 5:47:52 AM
Overall Posts Rated:
1616
Ναι αλλα προσωπικα και ξερω και πολλα αλλα παιδια δεν ενδιαφερονται για το ΒΒ3 και οκ, τα παιχνδια της εθνικης ευκολα χωρανε στην μια απο τις 2 κενες μερες που εγραψα. και τα ΒΒ3 στην αλλη, οπωτε καμια κενη μερα και ολη η εβδομαδα γεματη.
Απλα αυτα που ακουω απο πολλους και ακομα και απο παιδια που παιζουν καιρο το παιχνιδι ειναι οτι τα παντα κινουνται αργα....δηλαδη για καποιον που ασχολειται με την ομαδα του και το πρωταθλημα του γιατι κακα τα ψεματα εκει ριχνει το βαρος ο μεσος χρηστης και οχι στην εθνικη η στο ΒΒ3, δεν εχει κινητρο να μπει καθε μερα και ετσι χανεται σιγα σιγα.....αμα δεν του κατσουν και μερικα πραγματα που κανει, τον εχασες αμα πρεπει να περιμενει 3 μερες. Και δεν μιλαω για τους υποστηρικτες γιατι αυτοι πληρωνουν αρα μενουν. Οπωτε το ιδιωτικο δεν μετραει ιδιαιτερα στον μεσο χρηστη.

Ισως η προταση μου να μην ειναι η καλυτερη αλλα ισως μια παρομοια διαφοροποιηση που θα το κανει να ξεχωρισει και απο το Hattrick που αναφερεις και να εχει διαφορετικο αποτελεσμα και να οδηγησει σε αυξηση ενδιαφεροντος αρα και αυξηση χρηστων. Το οτι το Hattrick ειναι το μεγαλυτερο παιχνιδι δεν πρεπει να σημαινει οτι αυτο εδω το Buzzer πρεπει να ακολουθει πιστα τους κανονες του, γιατι τοτε αμα πεσει το ενα και μεγαλυτερο θα πεσει και αυτο, το μυστικο ειναι να μπορεις να διαφοροποιηθεις και να κοιτας εσυ πως κρατας το κοινο σου.

Το μονο που μπορω να κατανοησω ειναι τον σερβερ αλλα και παλι πιστευω πως 24 ωρες ειναι αρκετες....για ανανεωση.

Μεταγραφες σε 2 μερες εννοω σε 24 ωρες αλλα 2 ημερολογιακες μερες.... :) Δηλαδη πιο γρηγορα.

This Post:
00
234436.11 in reply to 234436.10
Date: 1/10/2013 11:21:09 AM
Overall Posts Rated:
13091309
θα συμφωνήσω με τον Λύκο, επί της ουσίας.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το παιχνίδι έχει απεριόριστες δυνατότητες εξέλιξης, που δυστυχώς δεν μπορούν με τα υπάρχοντα δεδομένα, να γίνουν πραγματικότητα.
Κι εγώ, θα ήθελα τα πράγματα να είναι διαφορετικά, ειδικά ως προς τον ρεαλισμό του παιχνιδιού. Εξέφρασα την άποψη μου, με συγκεκριμένα παραδείγματα, όταν ξεκίνησα να παίζω, μου δόθηκε να καταλάβω ότι αυτό που θα ήθελα δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί, τέλος.

Θεωρώ τίμια την στάση του GM. Δεν μου είναι αρεστά αυτά που λέει, αλλά τα κατανοώ.
Θα ήθελα όμως, την ίδια τίμια και σταράτη στάση και από τους BBs κι όχι ειδική ενότητα στο forum "suggestions" και ψεύτικες ελπίδες. Ενα νήμα στο φόρουμ κάθε χώρας, για να μην πω μόνο στο αγγλικό, θα ήταν υπεραρκετό.

This Post:
00
234436.12 in reply to 234436.11
Date: 2/4/2013 3:19:15 AM
Overall Posts Rated:
5050
Έχοντας επιδερμικές γνώσεις πάνω σε προγραμματισμό, σχεδιασμό κλπ, λέω πως είναι αρκετά δύσκολο εως αδύνατο να δούμε τρομερές αλλαγές ως προς τη δομή του παιχνιδιού (αριθμός παιχνιδιών, χρόνος συμμετοχών, στρατηγική κ.α.) αν και προσωπικά θα το ήθελα πολύ. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο και δομημένο πάνω σε μία 'Α' βάση. Απο εκεί και πέρα είναι και θέμα σέρβερ αν θα 'σηκώσει' τέτοιες αλλαγές ή θα 'βαρύνει' σε βαθμό που θα κάνει το παιχνίδι απαγορευτικό.