you make a very good point.
dar..
un user in primul sau sezon, in liga IV, nu prea isi permite un trainer de lvl 5 (veniturile sunt foarte mici; iar trainerii cu salarii acceptabile au pretul de angajare foarte mare). ei trebuie sa-si cumpere si unul sau 2 jucatori mai buni, pt a promova (noroc ca cei de 30+ ani sunt mai ieftini).
nici nu prea isi permite 6 jucatori de 18 pt a antrena eficient pe 2 pozitii.
astfel, din ce am vazut la multi userii noi, daca aleg 2 pozitii, vor antrena in jur de 4 jucatori cu varste intre 18-22 ani.
iar sa antrenezi jucatori de 20+ ani pe 2 pozitii, cu trainer de lvl 4 e o pierdere de timp; am patit-o pe pielea mea..
in schimb, daca antrenezi pe 1 poz, chiar si cu un trainer de lvl 4, tot poti sa obtii rezultate decente, iar 3 jucatori de 18 ani te vor costa mai putin (de cumparat si intretinut).
daca ai 6 jucatori de 18 ani, cu inaltimi optime pt tipul de antrenament, si un trainer de lvl 5 sau 6, poti intradevar sa faci treaba buna cu 2 pozitii. sacrifici performantele echipei ceva mult (2 jucatori slabi vor juca tot meciul, fara backup), dar dupa ce ii cresti la un nivel decent, poti sa vinzi mai multi, avand un profit mai mare.
sunt plusuri si minusuri la fiecare tip de antrenament... totusi 3 pozitii nu as recomanda la nimeni. e prea lent :)
ce ai subliniat tu cu bold scoate fraza din context. SUnt curios ce ai inteles tu din acea fraza.
well, in anumite circumstante, antrenand pe 2 pozitii, primesti jumatate din antrenament comparat cu 1 poz.
Last edited by Mikey at 6/29/2012 9:59:38 AM