mislim da je najmanji problem bit izbornik. najveći je problem sastavit ekipu oko sebe koja će bit online non stop, koja ima entuzijazam, koja će imat ideje za trening svih nadolazećih igrača, koja će tlačit ljude.
a ovo šta pričaš o nekim velikim rizicima nije baš tako lako kad najčešće ne možeš ostvarit neke zamisli radi loše forme. samo se zapitaj koliko je managera spremno trenirat formu, a u ekipi imaju uz tog reprezentativca neke mlade igrače i žive za tu zelenu strelicu koja će doć u petak.. i tek tako se odreć tog treninga i stavit formu..
evo ja sam ove sezone 3 puta trenira formu, i mozda radi bas ta 3 treninga neću imat u-21 reprezenativca ove sezone. kad se tu još uračunaju 2 prethodne sezone tu je 7-8 propuštenih treninga i sigurno 5-6 zelenih za mužeka
a ovo šta se tiče specijaliziranja igrača kakve bi tribali imat.. takvih ima par u treningu, prate se od početka, al ka šta si reka, tribamo svi zajedno bit u tome, nije dovoljno 5 manijaka ka ray da u tome uspijemo
naravno da ovo manijak mislim u pozitivnom smislu

u svakom slučaju, ko god pobjedi na izborima, ja sam tu za pomoć, često sam online, još me nije pustila volja igranja buzzera i rado ću pomoć. u slučaju da se ja ne prijavim i pobjedim