BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Efektivnost igralcev in obrambne taktike

Efektivnost igralcev in obrambne taktike

Set priority
Show messages by
From: scanners

This Post:
00
203109.7 in reply to 203109.6
Date: 11/27/2011 2:34:25 PM
Overall Posts Rated:
88
ker ne znam napisat brez replike sem pac zadnjega kliknil.Moje osebno mnenje je da se igra moz na moza man to man , ce smo prepricani ,da imamo boljse igralce od nasprotne ekipe primer jaz PROTI RACUNALNISKI EKIPI.Gibanje Run to gun ce ima nasprotnik bolso obrambo manj kot za dve od nasega meta.moj met iz skoka 7 nasprotnik zunajna obramba 10 ali vec.ker bi mi preprecil vse mete igram teci in vrzi al pa gibanje podobn deluje ne dovolim nasprotni zunajni al pa obrambi pod kosem ,da se organizira in vrzem.met je sicer malo slabsi a se vedno petkrat bolj natancen kot ce ga nasprotni igralec ujame z noro zunajno obrambo.2 3 je za mene najboljsa obramba pod kosem.Na zalost ce da nasprotnik taktiko gibanje smo naredili samomor.Zato prepir kaj je boljse 23 al 32.To berejo ljudje ki ne sam da niso treniral kosarke nekateri je niti igrajo ne.Ker pa ce imamo vse tudi centre (skili pod kosem)krila small foward ( b ali oi + centrovski skili)in KC power foward (center +b ali oi) ,aja oi je point guard branilecshoting guard.Torej ce imajo ti zelo dobro zunajno obrambo komaj opazno slabsi rezultat ce pa imamo zelo dobro zunajno obrambo celo boljsi se zagovarja ,da je 32 boljsa obramba.Ampak 4 ligas nima tako dobrih igralcev,vsaj vecina ne visja liga pa ima.Torej ce nimate pri vseh igralcih (oi,b,ckc in krilo)nore zunajne igralce gre tako najmočnejsa pod kosem je 23 obramba.zlata sredina 32 najmocnejsa zunajna pa 131.Ostale taktike so primerne za igralce ki kupujejo nenormalno drage igralce.IN NE MARAJO PRESENECENJ.lp Se to tudi moz na moza se ,da oslabiti a niti pod razno toliko kot ce falimo taktiko.lp

This Post:
00
203109.8 in reply to 203109.7
Date: 11/27/2011 2:55:09 PM
Overall Posts Rated:
952952
Za pravilno 2-3 obrambo rabijo tvoji zunanji igralci zelo dobro notranjo obrambo, kar pa jih večina igralcev v BBju raven, kjer igrajo, nima.

Last edited by Koperboy at 11/27/2011 3:24:24 PM

This Post:
00
203109.9 in reply to 203109.8
Date: 11/27/2011 3:01:13 PM
Overall Posts Rated:
88
Hvala za odgovor ceprav tega nisem vedel sem to pri nakupih upošteval.mislim pac po pravi kosarki vcasih napacen prevzame.lp