שלום לכולם, אחרי שבוע עמוס במיוחד בו לא יכולתי להקדיש זמן לצערי לתגובות בפורומים למעט לפתיחת הנושא אלא שכבר נכנסתי למשחק הקדשתי את כל הזמן בלנהל שוטף את הנבחרת והקבוצה, בהזדמנות זו אני יכול לשתף אתכם בתחושה שלי שאין שום הפתעה בהפסד שלנו לגרמניה כמו שכבר לפני המשחק היה די ברור לכולנו הפער גדול מדי.האכזבה היחידה היא שדווקא שוב הצלחנו לקלוע מבחינה טקטית בול לנקודה- הגנו 3 בפנים מול התקפה פנימה עם החמישיה שידענו שתעלה אצלו שיש לה יכולת קליעה נמוכה יחסית מבחוץ,ותקפנו מהצד של ההגנה הפחות חזקה יחסית שלו עם ההתקפה החזקה יותר שלנו+גרמנו לו ככל הנראה ב"רמזים"ששלחנו לו שנשחק פנימה להמנע מהגנה עם 3 בחוץ. פער הרמות היה גדול מדי וזה לא עזר מול סגל החלומות הגרמני. נקודת אור נוספת שניקח מהמשחק היא שהמשכנו לקדם את ההטלאבות לרמה גבוהה ואולי זה יעזור לנו לקדם את עצמנו מול שתי יריבות עדיפות נוספות שיש בבית- איטליה וצרפת.אני עדיין לא מסתפק רק בהישג של עלייה לבית ההצלבה ושום דבר עוד לא גמור. אגב,למרות ההפסד מגיע קרדיט גדול לסקאוט יריבות מור שהביא את הסחורה בגדול והיו לי המון שחקני גרמניה בתכונות מלאות.חוץ מזה שכל נצחון מקדם אותנו בדירוג וגם זה חשוב- אנחנו מדורגים ראשונים בעולם כבר שבוע שלישי ברציפות לפני נבחרות טובות בהרבה וזה בזכות ההתמדה והההמשכיות ולכן נמשיך לעשות הכל כדי להוציא את המקסימום מהמשחקים שנותרו כדי לשמור על דירוג גבוה.
בשבת/ראשון יעלה דיון לקראת צרפת אלופת העולם- הנבחרת שלמרות ההפסדים לגרמניה ואיטליה בעיני היא נבחרת ששווה מקום בפיינל פור ומעמידה גם היא סגל מדהים.
שבת שלום
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...