Nisi dobro video, nisam napisao "dosta" nego "dosLa slabija ekipa". A i to sto si mislio da sam objektivno slabija ekipa zbog 4 poraza mi nije jasno. Poceo sam tako sto sam pleja, krilo i centra trenirao unutra na jednoj poziciji, pravio sam neke lude transfere, trenirce zamenio iskusnima,... i sad ja mogu da imam skor kao i ekipa koja igra celu sezonu u punoj snazi i svake nedelje sa nedeljnim minusom?!?
Veruj mi da nisi u pravu. Apsolutno nisam ni POMISLIO, a kamoli mislio da si ljubomoran, ali to sam shvatio kao da je nezasluzeno osvojena titula. Nemam pojma zasto, nisam ni razmisljao iskreno... mozda ne da zadovoljis sebe kao sto kazes, ali mozda i da bi opravdao i ovosezonski neuspeh

Sto je to subjektivna analiza? Igraci su igraci, skilovi su skilovi, pljas sve na papir pa neka se uporedi sve.
Ne govori se uopste o tome ko je kakav menadzer. Ja sam na primer mogao da imam mnogo boljeg pleja. Koliko njih mi je samo to predlagalo, a to i jeste logicno. Prodam Tesica dok je jos mlad (tada bilo) i za te pare kupim mnogo boljeg iskusnog pleja. Ispastao sam zbog toga i bas me briga. Tesic ce i u Prvoj ligi da mi bude prvi plej iako nije taj kalibar i tacka. I neka budem los menadzer zbog toga.