Slazem se, ali ako pogledas da igraci od 33 godine pa na vise mogu da se dovedu i za 20k, onda shvatis da za nize lige ti je skroz ok da kad imas 2 jake tekme u nedelji dovedes jednog ili dva takva i oni sa formom 5 odvale tu konkurenciju koja trenira decu, a onda ih u subotu vece otpustis i ne platis nikome nista. To je bug po meni ogroman koji su oni padom forme pokusali da rese. Ali nekada je i ta forma 5 sasvim dovoljna, posebno u nizim ligama.
Generalno za nize lige je fora zavrsiti sto pre trening jedne pozicije i stici sa tim igracima bar do trece lige, onda sa 6 igraca na treningu Js, 1n1 i Rb ici na 2 ili 1. ligu. A nama gore je trening 1 pozicije mnogo odricanja i ako hoces da pobedis nekoga moras na ostalih 4 pozicije da imas rooster bar 600k, sto te dovodi na 0 ako izgubis u gostima ili u blagi + ako pobedis pre tekmu kod kuce, sto se ne desava cesto :S I onda ti se sve zasniva na ozbiljnom igranju lige u prvih 13 kola, do all stara i onda prodaja svih viskoplateznih igraca i molitva da neces zavrsiti na 6. ili 7. mestu u ligi, pa da po visokim cenama juris tim za POUT.
@FVAC Istvan u A timu: bez ikakvog ucinka kao i u mom klubu. Napad tuga, a u odbrani - da ne verujem punili su me i preko njega tudji bekovi... Istan mi je posle cuvenog ZZ najveca greska od pocetka igranja BB-a