Na samom pocetku bih te molio da se ne bavis time sta ima osnova za izbacivanje a sta nema. To ne radimo ni mi GM-ovi vec postupamo po propisanim, jasno definisanim pravilima.
Dalje, sigurno znas ili si cuo da se odluke GM-ova ne komentarisu na forumu. To je na relaciji GM-korisnik o kome se radi.
U ovom slucaju cu napraviti izuzetak uz napomenu da ce nakon mog posta prvi koji nastavi da diskutuje na tu temu biti kaznjen.
Kao prvo, Likchina je imao dva svoja naloga, znaci nikakav brat vec dva sopstvena naloga i to je jasno stavio do znanja u obrisanom postu kojim se obratio (vredjao GM-a) sa tog drugog naloga. Drugi nalog niko ne bi dirao jer nije bilo transfera izmedju ali ga je on iskoristio da nastavi sa vredjanjem sto je i taj nalog kvalifikovalo za ban po 2 osnova (isti korisnik, vredjanje - preciznije nastavak vredjanja jer je u pitanju isti korisnik).
Sto se tice njegovog prvog naloga, nakon sto je od strane neutralnog GM-a banovan sa foruma uz finansijku kaznu on je poslao BB-mailove i tom GM-u i meni i u njima nam uputio takve bljuvotine koje je tesko prevesti na strani jezik. U tom slucaju, ban iz igre je automatski.
Nakon toga, mnogo puta je pokusavao pod raznim pseudonimima (cak i zenskim) da se prijavi za novi tim iako ima (kao i svaki drugi banovani korisnik) zabranu od 30 dana apliciranja za novi tim. U njegovom slucaju, s` obzirom na tezinu i karakter prekrsaja veliko je pitanje da li ce i nakon isteka minimalnog perioda od 30 dana zabrane dobiti saglasnost za novi tim.
Na ovom primeru mozete videti kako stvari funkcionisu. Ako posle ovoga imate dodatnih pitanja - javite mi se na BB-mail.
Last edited by Laimbeer40 at 7/2/2010 5:57:23 AM
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos