No, tekme na žalost v živo nisem mogel gledat, sem imel "službeno" obveznost - popoldanska odbojka na mivki

Kakorkoli že, prva sezona bo zame zelo težka, predvsem mi je cilj obstanek in nekako "prebrati" nasprotnike, da se prihodnjo sezono lahko z večjo zanesljivostjo pripravim na vsakega nasprotnika (ja, osebno veliko časa porabim na tem, ampak trenutno ni neki veliko informacij na podlagi katerih bi to počel..). Poraz ni nič tragičnega seveda, še veliko jih bo to sezono, se pa vsekakor res veselim že okrepitve, s katero sem mnenja da bom lahko konkuriral večini ekip v tej ligi.
Sem pa prepričan da bi danes zmagal, če bi na prejšni tekmi postavil kakšno menjavo Mayesu, ki je danes posledično mogel igrati kot menjava (48 minut na prvi tekmi..), s tem v prvi postavi nebi bilo Nereda in bi moja taktika z trojko Kamas-Žvab-Vara delovala veliko bolje, vsaj ofenzivno. Res ta ena okrepitev bo naredila ogromno razliko, ker trenutno imam 9 igralcev v rotaciji, potem pa jih bom imel 10.. ker Dešman, kot menjava na playu, je na ravni 4. lige