I ja sam prespavao malo sva ova prepucavanja ;) lijepo je vidjeti prava lica ljudi ...
Ima mnogo stvari sa kojima sa ja ne slazem npr sa partijem ali ga razumijem isto tako se mozda ne slazem ni sa ticom ali vjerujem da ce te neke stvari izvesti na dobar put, ali isto tako se ne slazem lonida sa tobom za mozda i vise stvari nego sa njih dva i tebe na kraju ne mogu da razumijem najvise al ajde ....
Dzigera momce za tebe prvi put cujem ali ko si ada si ne doljevaj ulje na vatru i uprati malo kompletan tekst ovdje nema njih tj nema nas ... Ovdje smo ili svi ili smo nule obicne!
Ovdje MI moramo svi praviti kompromise sa nasim licnim uvjerenjima bila ona ispravna ili ne.
Po samim rezultatima dosta ljudi je vec napravilo kompromis i glasalo za ticu i neka su, prvi rezultati su nebitni, al ako svi mi pratimo ZAJEDNO ovu smijesnu online repku, pratiti cemo i pravu i trenirati sve nase klince da akobogda igraju za nju. Tu lezi sustina "razmisljanja o buducnosti"
Pred nama je pravi posao u izgradnji repke tj treninga igraca. Ko se toga prihvati je extra, njih treba nagraditi prve i sa tim se apsolutno slazem sa ticom i ekipom.
Imate moj full support ;)