BuzzerBeater Forums

BB Israel > טורניר הזדמנות שניה בצעירה

טורניר הזדמנות שניה בצעירה

Set priority
Show messages by
From: omer

This Post:
00
193639.67 in reply to 193639.66
Date: 8/14/2011 7:57:49 PM
Overall Posts Rated:
2828
ניר- בתור אחד שלא היה שותף בבניית הסגל אין לך כל ידע על ההשקעה שעשינו..
זה כמו שעכשיו כל הסגל של הקבוצה שלך יפוטר אחרי כל העבודה שעשית במשך העונות.
זה בידיוק אותי דבר. לבנות סגל שבגיל 20 היה באמת מושלם גם בדקות וכושר משחק אבל בגיל 21 הכול נהרס.
אתה יודע מה זה לעבור על כל ליגות ישראל? עשית את זה פעם? ועוד לשלוח הרבה מאוד הודעות למאמנים צעירים מדי שבוע?

אז אנחנו כן, וכמו שרון אמר זה לא התבכיינות זה פריקת עצבים.

בסדר, לגבי הצהרת כוונות לעונה הבאה זה לא היה במקום.. בוא פשוט נתרכז במשחק מחר.

Last edited by omer at 8/14/2011 7:59:25 PM

From: ron1243

To: omer
This Post:
00
193639.68 in reply to 193639.67
Date: 8/14/2011 8:17:45 PM
Overall Posts Rated:
100100
לבנות סגל שבגיל 20 היה באמת מושלם גם בדקות וכושר משחק אבל בגיל 21 הכול נהרס.

הסגל לא היה ולא יהיה מושלם. יש הרבה מאוד בעיות, אבל הצלחנו להגיע למצב שיש לסגל גם הרבה מאוד יתרונות. או לפחות היה.
סבן היה בערך הגארד היחיד שידע אצלנו גם לקלוע, גם לשמור, וגם אחד על אחד. והגבוהים היה אמור להיות הצד החזק שלנו העונה, אבל פולאק הלך. משהו שכן ידענו לצפות זה שדודי ברק וניר רביד (עוד גבוה מוכשר מאוד שאולי יצטרף בהמשך), ישחקו במשחקי הגביע של הקבוצות שלהם ולא נוכל להשתמש בהם עד שהקבוצות שלהם יעופו מהגביע. השאלה היא אם בשלב הזה של העונה עוד נהיה תחרותיים?
בקיצור, מה שנשאר מהסגל לעונה הקרובה הוא לא מעט שחקנים מוכשרים מאוד, אבל לכל אחד מהם יש בעיות, ובואו נגדיר את זה ככה- הסגל הנוכחי (או לפחות מה שנשאר ממנו) זה לא הסגל האופטימאלי לשחק איתו באליפות העולם. אבל ננסה להגיע איתו כמה שיותר רחוק ולנצח כמה שיותר משחקים.

From: Arbelon

This Post:
00
193639.69 in reply to 193639.68
Date: 8/14/2011 10:28:58 PM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
מה אתם אומרים על הלוגו הזה? יותר טוב?

ולגבי הדיון. אין ברירה אלא לקחת ללב כשמשקיעים ככה, את זה אנימבין. אבל תמיד עדיף להיות אופטימיים ולהירגע ולא ממש להתעצבן. תראו את ניר. אם היה לוקח ללב קשה, כמות הפציעות שעברה על קבוצתו הייתה גורמת לו לשלושה התקפי לב מינימום ןחמישה מחשבים שבורים. כמות העונות בהן הפסדתי כפייבוריט היו אמורות במינימום לגרום לילפרוש מהמשחק. גם אם מתלוננים, תסתכלו על הצד החיובי. זו הפעם הראשונה מאז האליפות הגדולה שאנחנו קרובים למעמד אליפות העולם. אז נכון שהיה יכול להיות יותר קל, אבל לדעתי זה כבר סוג של הצלחה.

ובחזרה לדברים הרציניים - אתם חושבים שהלוגו הזה יותרטוב? יש הצעות? שוב תודה לעידו המוכשר.

From: Ehud

This Post:
11
193639.70 in reply to 193639.69
Date: 8/15/2011 1:18:18 AM
Overall Posts Rated:
274274
הלוגו נחמד מבחינת צבעים ורעיון
אבל היה יפה השימוש במטוסי קרב וזה ניראה כמו ג'מבו 747 או מטוס תובלה.

ובקשר לדיון - אולי באמת זה המקום להביע תסכול ועצבים אבל מרגיש שכל מה שעושים זה הנמכת ציפיות ודאגה שכולם ידעו שהסגל בבעיה שחלילה וחס לא יהיו תלונות למאמן או למי שמסביבו

ושלא תבינו אותי לא נכון - גם אם הסגל כולו היה על 9 והיינו מפסידים לא היה צריך לשמוע תלונות על המאמן ועל מי שסביבו

סבבה, מרגיז שאין כושר משחק ושיש פציעות - הבנו. הכל באיך שמציגים את זה. תמיד אצלנו ההודעות האלו מגיעות באובר דרמטיות ובחוסר פרופרוציונליות מוחלטת.

אני יכול להגיד לך שאני בתור מי שממש לא בקיא בנבחרת הצעירה חשבתי אחרי ההודעות הראשונות שאבדו סיכויינו ושאין לנו שחקנים סבירים למשחק הזה ושאנחנו נפסיד 20 ככה הניראה לקבוצה שגם ככה היית טובה יותר

רק אחרי שניסן קצת הכניס לפרופורציות (אולי הוא טועה) הבנתי שכל מה שקרה זה שממצב שהיינו אמורים לדרוס אותם אנחנו במצב של 50 50 במקרה הכי גרוע...

אז ואללה בשביל מצב של 50 50 יש לנו מאמן מצוין - יש לנו עוזרים טובים ויועצים מפה עד עזה

ואגב גם אם כל זה לא יספיק - לא נורא, זה ספורט (וירטואלי), מישהו אמור לנצח וזה אומר שתמיד יהיה מישהו שיפסיד...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
193639.71 in reply to 193639.70
Date: 8/15/2011 3:11:32 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
איזה כיף לא להיות יום אחד על מחשב ולראות שיש מעל 30 הודעות חדשות בנבחרת.
יתכן שגם היום לא אהיה על המחשב.
יש כבר הרכב מוכן.

From: aharon

This Post:
00
193639.72 in reply to 193639.69
Date: 8/15/2011 4:50:17 AM
Overall Posts Rated:
5858
אהבתי את הלוגו הקודם הסמל המסחרי שלך(המטוסים) יחד עם כדור מולטן אחד הדברים

אהוד קיבלת ממני כדור על ההודעה

טוב התבכיינו קצת(אני לא מוציא את עצמי מזה גם אני התבכיינתי הרבה) ועכשיו הגיע הזמן לעשות סיכום מסוים למה שקורה פה

יש לנו שישה גארדים כשירים למשחק וזה לא כולל חפץ סרור ובובנוב(שהשניים האחרונים משחקים בתור סמול) וחוץ מזה יש לנו שני גבוהים בכושר 9
ועוד שני גבוהים בכושר 7 שזה סביר ועוד אפשר לעשות עם זה משהו בלית ברירה

אז כמו שאהוד אמר במקום שאנחנו נצטרך לדרוס אותם המשחק יהיה קצת יותר שקול (על הנייר כמובן יכול להיות הפתעה לטובתינו והפתעה לטובתם הכל אפשרי)
שורה תחתונה נחכה ונראה מה יהיה

Last edited by aharon at 8/15/2011 4:50:33 AM

From: LA-Nir

To: omer
This Post:
00
193639.73 in reply to 193639.67
Date: 8/15/2011 5:27:45 AM
Overall Posts Rated:
343343
ניר- בתור אחד שלא היה שותף בבניית הסגל אין לך כל ידע על ההשקעה שעשינו..
זה כמו שעכשיו כל הסגל של הקבוצה שלך יפוטר אחרי כל העבודה שעשית במשך העונות.

אני לא צריך ידע ספציפי אני מכיר את הנפשות הפועלות ואמרתי לכם כל הכבוד על היוזמה ועל ההשקעה אבל מה שאתם עושים זה כבר לא במקום

לא אף פעם לא עברתי על כל הליגות של ישראל ולא בדקתי את כל הדראפטרים שיש ולא חושב שיש ליכח לעשות את זה ולכן שיהודה שאל אותי אם אני רוצה לרוץ לצעירה עונה שעברה אמרתי לו לא ואמרתי שאני משבח את ההשקעה שלכם לא תקפתי את כל המאמץ והעבודה שעשיתם אבל אתם לוקחים את זה יותר מדי קשה

מנמיכים צפיות יותר מדי ובכללי גורמים להרגשה של חורבן בית שלישי בכל הודעה

כמו שארבל אמר אם הייתי לוקח יותר מדי קשה את המשחק הייתי סוגר יותר מהתקף לב אחד השבוע פעם ראשונה שהראנדום של הכושר עובד לטובתי עם דקות של 85+ ל4 שחקנים ועליות כושר בדרך כלל משחקים אצלי 60-70 דקות ויורדים בכושר

כמות הפציעות בכלל אין מה לדבר בכלל אני וארתור עונה שעברה כמעט פשטנו רגל על לנסות לממן את העלויות הרפואיותך של הקבוצות שלנו

אה כן אוי לא מדינה לא בכושר אברג'יל לא בכושר המאמן של נאסר לא מוכן לאמן ריבאונד זה מה? עושים מה שיש ומתמודדים עם זה

ואם כולכים רוצים לפרוק עצבים כל כך כל הזמן אני מבטיח להביא לכם כדור עצבים למפגש באזר

ארבל הנה רעיון במקום חולצות לעשות כדור עצבים כתום עם הלוגו של באזר

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: Arbelon

This Post:
00
193639.74 in reply to 193639.73
Date: 8/15/2011 5:41:53 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ארבל הנה רעיון במקום חולצות לעשות כדור עצבים כתום עם הלוגו של באזר

חזק!!!
אבל מה לגבי הלוגו שלי??
כבר אמרתי לעידו שצריך מטוס קרב והוא עובד עלזה...
אהרון, ברצינות הקודם היה יותר יפה???

From: LA-Nir

This Post:
00
193639.75 in reply to 193639.74
Date: 8/15/2011 5:46:27 AM
Overall Posts Rated:
343343
לא קשור לנבחרת אבל אין לי בעיה לדבר איתך על זה בפייסבוק

אה כן ועידו יופי של עבודה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: aharon

This Post:
00
193639.76 in reply to 193639.74
Date: 8/15/2011 6:58:22 AM
Overall Posts Rated:
5858
ת'כלס גם זה נחמד ועיצוב גרפי יפה אבל את הקודם יותר אהבתי

From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
193639.77 in reply to 193639.70
Date: 8/15/2011 7:43:57 AM
Overall Posts Rated:
100100
טוב, אני ישנתי קצת ופתאום יש פה עוד 8 הודעות חדשות. :) הדיון הסוער הזה דווקא משמח מאוד.
קודם כל- יהודה, אני ומור חיפשנו אותך כל היום :) לפחות תגיע למשחק?
ארבל- שני הלוגואים ממש יפים. אני אוהב יותר את מה שיש עכשיו.
ולגבי מה שאמרת על הדיון- אני מססכים איתך, אבל אני בטוח שכל פעם שלך או לניר יש פציעה נוספת, או שהולכת האליפות, אתם מוציאים עצבים בתרד סעמק לא? אז לנו אין תרד סעמק אז מוציאים פה.

אהוד- אם הבנת את מאזן הכוחות ממש לא נכון, בוא נחדד את זה- אם היו לנו (ולארגנטינאים) את כל השחקנים בכושר טוב, אנחנו היינו פייבוריטים, אבל בלי הפרש גישה אני לא חושב שהיינו מפרקים אותם 20 הפרש. עכשיו המצב הוא באמת שקול יותר, כשיש אצלם שחקן אחד שאני לא יודע מה יהודה מתכוון לעשות נגדו.

אהרון- אתה לא בקיא מספיק ביכולות של הסגל, אז שתדע- יש שחקנים שבכושר 7 לא מספיק טובים בשביל לשחק, ואחרים שבכושר 9 שיש להם בעיות ספציפיות בתכונות כשלהן שמונעות מהם לפתוח.

וניר- אתה חושב שאנחנו לוקחים את זה קשה, אבל אתה לא היית בסיטואציה ואני לא בטוח איך אתה היית לוקח את זה. הדוגמא שעומר נתן הייתה מעולה לטעמי- אם יפטרו לך את 3 השחקנים הכי טובים בקבוצה, אני בטוח שיהיה לך הרבה מאוד מה להגיד על זה ואפילו יותר ממה שאנחנו אומרים פה.

Advertisement