BuzzerBeater Forums

BB Israel > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: baruch2

This Post:
00
180785.67 in reply to 180785.65
Date: 4/23/2011 4:37:59 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
עד עכשיו התמקדתי יותר בפיתוח הקבוצה שלי.!
כמעט בכל דראפט לא קיבלתי שחקנים עם פוטנציאל גבוה אול סטאר לכל היותר, ורובם סבלו מנתוני פתיחה גרועים למשל רמה 2 בהגנה חיצונית ( אני מאמן גארדים) אכן לקח לי זמן עד שלמדתי את המשחק על בוריו ועכשיו יהיה לי יותר זמן בשביל הנבחרת והקבוצה שלי ביחד! הדראפט האחרון למשל קיבלתי שלושה שחקנים ממש מזעזעים שלא נוגעים ב 1800 משכורת, אז מה אני אאמן אותם?? חבל על הזמן שלי.

Last edited by baruch2 at 4/23/2011 4:45:04 AM

From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
180785.68 in reply to 180785.66
Date: 4/23/2011 4:49:06 AM
Overall Posts Rated:
100100
הבנאדם מעונה 3 פה בבאזר, בתור מאמן הנבחרת הצעירה אני מצפה שיהיו לו כמה שחקנים (לא אמרתי ישראלים) שהוא פיתח בעצמו לרמה גבוהה, ומן הסתם ב12 עונות אפשר למצוא כמה עונות לאמן צעירים, ויש מספיק זמן.
אם הוא לא התנסה בכך ב12 עונותיו בבאזר, אתה רוצה שהוא יתחיל להתנסות רק בנבחרת הצעירה?! אם הוא יטעה (ומן הסתם כשמנסים בפעמים הראשונות גם טועים) א אז הוא יוכל להרוס דור שלם (או אפילו כמה דורות) של שחקנים ישראלים. דבר שייצור בעיה גדולה גם אחרי יציאתו מאימון הנבחרת!
אז בוא תחשוב שוב עד כמה זה רלוונטי שיכיר את סוגי האימון וידע לפתח שחקנים לרמות הגבוהות ביותר.

This Post:
11
180785.69 in reply to 180785.67
Date: 4/23/2011 4:52:44 AM
Overall Posts Rated:
100100
תמיד ניתן לקנות שחקנים צעירים פוטנציאליים ולפתח אותם, בערך כמו שכל הקהילה פה עושה. לא חייבים לקבל את הכישרון הבא דווקא בדראפט.

From: Ehud

This Post:
00
180785.70 in reply to 180785.68
Date: 4/23/2011 4:58:02 AM
Overall Posts Rated:
274274
אז אפשר לשאול אותו אם הוא יודע את המשמעויות של אימון עמדה 1 - 2 עמדות - 3 עמדות וכן הלאה...

או אם הוא יודע מה התכונות המישניות שעולות באימונים מסוימים או אם הוא יודע כמה שחקנים נכנסים גג באימון עמדה 1 וכן הלאה.

ברמת הקבוצה האישית שלו יכול להיות שהוא בכלל מאמין באימון קבוצתי של אחד על אחד וקניה של שחקנים מבוגרים (סתם אני זורק דוגמא) - אין דרך אחת ברורה לשחק את המשחק הזה

בנוסף - הוא לא זה שיאמן את השחקנים, אלא המאמנים האחרים, אז דבר שחשוב יותר לבדוק זה עד כמה הוא מוכן לעבוד בעבודת צוות - עד כמה יחסי האנוש שלו טובים עם אנשים אחרים - עד כמה הוא שולט באנגלית (יש מאמנים גם מחו"ל) - עד כמה יש לו זמן ורצון ללמוד

בהחלט יש הרבה מה ללמוד ולדעת - לא מדובר במשחק פשוט, אבל אם נשים דברים בפרופורציות, גם לא מדובר בפיצול האטום...

סתם לצורך העיניין, יכול להיות שאתה שאימנת כמה שחקנים גדולים במיוחד לא המועמד המוצלח ביותר לאימון הנבחרת (אני סתם אומר, אנחנו לא באמת מכירים מספיק ואתה גם לא רץ) - אם אין לך זמן לתפקיד למשל זה לא ממש יעזור.

אגב, ניסן לטעמי היה מאמן צעירה מוצלח למרות מה שנאמר עליו פה ואני לא זוכר שהוא אימן בעצמו איזה כוכב על שדובר עליו רבות ברמת הנבחרות.
אותו הדבר אני יכול להגיד גם על קני - מאמן בוגרת סופר מצליח בעברו, לא אימן אף שחקן שאני זוכר שהגיע לרמות נבחרת גבוהות במיוחד...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy

This Post:
00
180785.71 in reply to 180785.68
Date: 4/23/2011 5:01:13 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
קודם כל רון בתור מאמן נבחרת אני לא מאמן את השחקנים באופן אישי.
מי שמאמן אותו אלי מנהלי הקבוצות שאצלם השחקנים נמצאים ולא אני. אני יכול רק לבקש מהם ללכת על קו מסויים של אימון לגבי שחקן זה או אחר שהוא פוטנציאלי לנבחרת.
לגבי שחקנים צעירים שנמצאים ברשימת ההעברות! אני לא רואה כל טעם לקנות שחקן למשל עם פוטנציאל סופרסטאר שהוא לא ישראלי ב מיליון או מיליון וחצי דולר ואז לאמן אותו לרמות גבוהות שיגיע לנבחרת של אותה מדינה (מה לעשות קטע של פטריוטיזם) בנוסף לכך הרווח האישי שלי ממכירת שחקן כזה למשל בשוק ההעברות יהיה מינורי. בגיל 23-24 שחקן כזה אני ארוויח עליו אולי עוד מיליון!! זה לא שווה לי מצטער.
אם אני לא מקבל שחקן פוטנציאלי ישראלי מהדראפט עם נתוני פתיחה סבירים, או שאני מוכר אותו או שאני מפטר אותו במידה והוא לא נמכר.

This Post:
00
180785.72 in reply to 180785.70
Date: 4/23/2011 5:05:52 AM
Overall Posts Rated:
100100
אני מבקש שלא לערב פה נבחרת בוגרת, כי בה בניגוד לצעירה פחות צריך לבקש לאמן- המאמן מחליט אם לאמן או לא שחקן בשל בן 24+ ולכןלמאמן אין הרבה שחקנים שהוא צריך לעזור לאמן.
ובקשר לזה שצריך לדעת לאמן מחוץ לנבחרת, נכון, הוא לא יאמן את השחקנים, אבל הוא יצטרך לפקח על האימונים ולתת תוכניות אימונים מפורטות למאמנים, ובלי לאמן לבד שחקן, איך תדע להדריך מאמן חדש וחסר ניסיון שאם לא תגיד לו מה לעשות יאמן אימוני לחץ לכל הקבוצה או משהו בסגנון.

From: Ehud

This Post:
00
180785.73 in reply to 180785.71
Date: 4/23/2011 5:06:53 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני יכול להגיד לך שברמה של קבוצתך האישית אני חושב שאתה לא פועל בצורה נכונה, כי דווקא קניה - אימון - מכירה היא אחת הדרכים הנכונות והבריאות לקדם את הקבוצה - אבל אנחנו לא פה לבחון ולדרג את קבוצתך האישית...

השאלה הנשאלת היא האם אתה בקיא "בתורת האימון" - (איזה שם מפוצץ) ??

רמות הפוטנציאל (על מה הן משפיעות)
דקות משחק רצויות
אימוני עמדה 1 - 2 עמדות וכן הלאה
עליה של תכונות משלימות
השפעה של גובהה על עליות
השפעה של תכונות אחרות על קצב העליות
אימונים ושמירה על כושר משחק

אלו לא ראשי פרקים רשמיים או משהו, סתם מה שעלה לי בראש במהירות

לדעתי אתה לא ממש חייב לדעת הכל, אבל לפחות לדעת שהכל קיים ואם יש חוסר בידע, אז להשלים אותו...

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
180785.74 in reply to 180785.67
Date: 4/23/2011 5:08:07 AM
Overall Posts Rated:
6161
שמתי לב שבעונות האחרונות אתה כמעט ולא קונה אם בכלל שחקנים צעירים(גג 19) ומאמן אותם...
בעונות האחרונות הנבחרת הצעירה שלנו התדרדרה...(זוכרים פעם שהיינו מקום ראשון בעולם...)
ולכן אני תוהה אם לבחור בך, האם יש לך מספיק ידע באימון צעירים?
מתוך 10, איזה ציון היית נותן לעצמך באימון שחקנים צעירים ?

This Post:
00
180785.75 in reply to 180785.71
Date: 4/23/2011 5:12:17 AM
Overall Posts Rated:
1414
בנתיים יש שני מועמדים רציניים,אחד עם ניסיון כמו שכבר נכתב
ואחד שנמצא מעונה שלוש אל לא היה פעיל ולא ברור הידע שלו ברזי המשחק.

אם גל יחליט לרוץ אני מאוד אשמח
מכיוון שלגל ניסיון רב ואני מכיר ועוקב אחריו מהיום הראשון למשחק.

מניסיוני האישי באימון הצעירה אכן זו חוויה
אך דורשת המון זמן פנוי על מנת להגיע להישגים
ולהיות בקשר עם מאמנים מכל העולם
ולענות למאמנים הישראלים למה השחקן שלהם לא בנבחרת
גם כשיש עוזרים זה עדיין לא קל.

אני פשוט שונא כל שתי עונות את ההתנצחויות הבילתי פוסקות בין כל מיני יוזרים

המטרה היא לשאול שאלות לקבל תשובות ולהביע דעה.

מספיק כבר לרדת לרמות הנמוכות של העקיצות משני צידי המתרס

בד"כ אני לא מגיב ולא מתערב כי כל פעם חוזר הסיפור

והנבחרת הופכת להיות צדשלישי ולא העיקר.

שאלה לברוך
האם באמת יש לך את הזמן להשקיע בנבחרת (בימים הראשונים קח בחשבון 4-5 שעות כל יום)
האם יש לך נתונים על מועמדים אפשריים מהדראפט לעוד עונה שתיים או שתחכה לאחר הבחירות לאיסוף המידע

יהודה
אם תיבחר האם גם הפעם תתמיד בשיטח "הרגוע" או שבמשחקים מסויימים תשחק נורמל או קראנף?

גל

יאללה תרוץ!
אני אבוא לעבוד במקומך
:)

שבת שלום.

This Post:
00
180785.76 in reply to 180785.73
Date: 4/23/2011 5:28:52 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111

השאלה הנשאלת היא האם אתה בקיא "בתורת האימון" - (איזה שם מפוצץ) ??

כן אני חושב שאני בקיא בכך! בוא נתחיל מהשאלה הראשונה שלך רמת הפוטנציאל משפיעה על האימון רק כאשר היא מגיעה לרמות 15 ומעלה! כל שחקן בכל פוטנציאל ניתן לאמן לשחקן טוב אם יש לו נתוני פתיחה טובים.
זה עפ הפוטנציאל הנמוך יותר יגיע למיצוי הפוטנציאל מהר יותר ואז העלייה שלו תהיה איטית יותר מזה בעל הפוטנציאל הגבוה.

This Post:
00
180785.77 in reply to 180785.74
Date: 4/23/2011 5:35:34 AM
neve hof b.c
III.9
Overall Posts Rated:
111111
קודם כל יש לי ידע! כמו שאמרתי שחקנים שיוצאים לך מהדראפט עם נתוני פתיחה של 1800 משכורת פוטנציאל של נער פוסטר ואפילו תכונה אחת מרכזית שהיא לא ברמה 7, מה אתה רוצה פה לאמן??
אני לא חושב שאני צריך לתת לי פה ציון כזה או אחר.
עד עכשיו התמקדתי בקידום הקבוצה שלי ונכון לא אימנתי צעירים
בגלל מה שנפל לי בדראפט ( לגבי קנייה של שחקנים מבחוץ אני חושב שכבר הבעתי את דעתי)

Advertisement