BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 V.

U21 V. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
246064.664 in reply to 246064.662
Date: 1/7/2014 5:20:10 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
persze hogy ha tudom hogy higgadtat jön akkor nem zónázom...

meg lehet mindig mondani a frankót meccs után mert tök jó dolog,
nem akarod ezzel a meccsel kapcsolatban többet magyarázkodni, elrontottam mert túl sok mindent gondoltam ebbe a meccsbe.
Sztem nem a 2-3as zónával se a higgadt közelivel volt gond...
Sztem a gyors tempójú MNF-el volt gond, és a lazával.

ha vki azt írná most be hogy mi a fenéért nem normáloztunk amikor ilyen rosszak voltak a formák és számítottam a motsra.
erre nem tudnék mit mondani...

de tényleg lépjünk túl ezen...
legyen jók jövő hétre a formák és ne legyen gond a románok ellen mostantól ez a legfontosabb semmi más.

This Post:
00
246064.665 in reply to 246064.664
Date: 1/7/2014 5:33:26 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem keresztre feszítés, hanem azért mondom tanulj már a hibákból...

Pont, hogy a laza okés volt. Ha nem lazáztunk volna ,eleve hátrányba kerülünk hosszú távon, igaz Charlie? :)
Tehát ez volt a jó döntésed az egészben.

Amúgy miért nem gyp-ztél vagy sokat futottál? kb az volt várható, h 2-3-aznak majd, azt még ő se vállalta be, csak az a nyomorék benti vegyest.

Én emlékszem, igaz nem ma volt Patainál azért voltak passer ir-ek a keretben. Ő mindig h közelt nyomott brutál erős cenyákkal,mint pl Tasi Szabi, Bajzát. utóbbi (erős cenyák) megvan kb most is viszont az ir-ek satnyák....
akkor meg?? ne menj olyat,amihez gyenge a keret... Ennyi a mondandóm.

jó lenne végre tanulni a hibákból..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/7/2014 5:34:00 PM

This Post:
11
246064.666 in reply to 246064.665
Date: 1/7/2014 5:46:22 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
gyp-hez nem kell passz ugye...
jó lenne végre ha magadban tartanád a hülyeségeidet.

Last edited by Domi at 1/7/2014 5:46:42 PM

This Post:
00
246064.667 in reply to 246064.666
Date: 1/7/2014 5:51:02 PM
Overall Posts Rated:
350350
Nem kell! Meg fogsz lepődni. A neve gyorspassz és nem az, hogy milyen képesség kell hozzá És ezt nem én találtam ki, nézz utána vagy kérdezz meg egy kosaras szakit. Hívhatnák krumplifőzeléknek is.

Az a lényege, hogy minél erősebb támadást tudj összerakni

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/7/2014 5:51:28 PM

This Post:
00
246064.668 in reply to 246064.665
Date: 1/7/2014 6:31:30 PM
Overall Posts Rated:
310310
Ha már így megszólítottál, igen, jó döntés volt a laza. Én akkor hibáztatnám Domit, ha normálozott volna, még így is, hogy tudom, vereség lett. Sőt a 2-3 zóna is jó döntés volt és az is, hogy nem 2pontost állított be. Az MNF viszont nem. Rá lehet fogni, hogy ezen ment el, de volt még pár más dolog, pl formák, az ellenfél hülye MNF-e (mármint a normál tempó, ami nincs is, ha a várható 2pontosra állítja az MNF-et, nyerünk), az hogy pechünk volt, hogy rögtön az első körben motsot kapunk (második körben magasabb TS-sel ez sem lett volna gond). Ezekből egy ha másképp alakul, az is elég lett volna nekünk. Persze Domi is dönthetett volna másképp az MNF-nél, de attól még nem kell leszedni róla a keresztvizet, az vesse rá az első követ, aki még sosem hibázott. Te is rontottál el meccset, amikor kapitány voltál, te is buktál el nyerhető meccset, te is kockáztattál feleslegesen.
Azzal meg felesleges jönni, hogy 12 szezonnal ezelőtt milyen játékosok voltak, főleg U21-nél. Ha nem tűnt volna fel, rengeteget változtak azóta a szabályok, körülmények, gyakorlatilag az egész játék. Nyilván a keresztedzés, meg a multis korszak előtt jobban passzoló irányítók, jobban dobó DH-k és erősebb benti emberek voltak. Csakhogy azokat ma már sem kiedzeni, sem eltartani nem lehetne. Ráadásul talán még emlékszel, akkoriban milyen szépen ki lehetett számítani, melyik csapat mit fog támadni, miben erősek a játékosok, miben gyengék (volt is valami segítőd, aki ezt csinálta, nem is rosszul). Ma ezt már a multizás miatt nem lehet megcsinálni, és ebbe még most az MNF is bekavart. Ember legyen a talpán, aki ebben a szezonban tízből akár csak hétszer eltalálja, mit fog támadni az ellenfél.

Don't feed the troll
This Post:
11
246064.669 in reply to 246064.667
Date: 1/7/2014 6:32:42 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
ebben a játékban minden taktikához kell passz.

lassú játéknál megfontoltabbak a játékosok hosszabb támadások vannak. nem sietik el a befejezést, lassú tempó tehát elvileg kevesebb hibaszázalékkal játszanak a játékosok.

ha normáloztunk volna most sokkal jobban állnánk...
tisztában vagyok a keret erősségével és gyengeségeivel, nem lesz egyszerű út ez..

Tibor Fekete már most 96percnél jár és a tulaj nem válaszol a levelemre...

és ez megint csak egy dolog a sok másik mellett ami most épp van...

Te meg jössz a közhelyeiddel.
"Az a lényege, hogy minél erősebb támadást tudj összerakni "
" ne menj olyat,amihez gyenge a keret."

ezekből tényleg csak tanulni lehet.. vmelyik lehetne a mottónk is.

utoljára leírom a meccsel kapcsolatban és részemről csak a következő meccsre koncentrálok:

nagyon gyenge formák 1db olyan játékos volt a keretben akinek a TSI min 10X nagyobb mint a játékos fizetése...
sajnos nem jött be az hogy benti támadást fog jönni.
a legjobb játékosa TSI-e volt akkora mint ha mi összeadjuk a mi 3 legjobbunkat.
nincsenek kinti játékosai.
ennek ellenére nem bent jött...
2nagyon fntos játékos nem került be a keretbe mert 5-ős lett a formája...
sajnos duplán kockáztattam 2-3as zónával és az MNF_el a kettő közül a MNFet sokkal jobban bánom,
és sajnos ha nem lazázunk hanem megyek egy biztos normált bármilyen taktika mellett és bármilyen MNF mellett ma 2pontunk van a 0 helyett.
minden más spekuláció mivan HA 2pontost jön ö is és én is 1v1el vagy mi van HA ilyen olyan taktikát megyünk.

akiknek fontos az u21 és figyelemmel követik azoktól elnézést kérek. mert ez tényleg egy váratlan vereség... amiben erősen benne vagyok.

még sok minden benne van ebben a szezonban, remélem sikerül a továbbjutást kivívni, de ahhoz kellenek a jó formák és a fejlődések...

From: JoeBlack

To: Domi
This Post:
00
246064.670 in reply to 246064.669
Date: 1/8/2014 3:26:02 AM
Overall Posts Rated:
411411
akiknek fontos az u21 és figyelemmel követik azoktól elnézést kérek. mert ez tényleg egy váratlan vereség... amiben erősen benne vagyok.

El van nézve mester! Köszönjük az őszinteséget. Tekintsünk a jövőbe szerintem is.

This Post:
33
246064.671 in reply to 246064.668
Date: 1/8/2014 5:13:27 AM
Overall Posts Rated:
190190
Én pont fordítva gondolom, mint te: a laza teljesen jó volt, az MNF jó volt, bár én tempót nem állítottam volna be, ellenben a 2-3 szerintem nagy hiba volt. Ha bízunk annyira a bentre összerakott csapatban, hogy belül támadunk, akkor miért nem bíztunk abban, hogy 1-1-ben levédekezzük az egy szem használható játékosát? Az MNF szerintem arra használható legjobban, hogy a kiegyensúlyozott védekezést egyik irányba megerősítse.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
246064.672 in reply to 246064.671
Date: 1/8/2014 5:56:20 AM
Overall Posts Rated:
411411
+1

This Post:
00
246064.673 in reply to 246064.671
Date: 1/8/2014 6:58:10 AM
Overall Posts Rated:
350350
+1 köszönöm, hogy egyformán látod a dolgot velem. Megerősíti a mondandóm.

A 2-3 súlyos hiba, laza teljesen rendben és a ha 1-1 meg egy megbízhatóbb benti játék van (2 p), akkor nyerünk.
de az 1-1 lett volna itt a kulcsa mindennek.

@domi
dominak üzenem arra, hogy " minden taktikához kell a passz", hát nem teljesen, mert az rng-t lehet erősen játszani passz nélkül is.
mindentől függetlenül benézted a dolgot és ez rátett arra, hogy most fussunk a pénzünk után...
Innentől kezdve csak a 2. hely a lehet a célunk és azért is vért kell izzadni. Kár érte... kb máltai vereség volt futballnyelven szólva...

Nézzünk előre és próbálj valamit kitalálni a gyenge formákra (pl formaedzés vagy tudom is én)

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/8/2014 7:02:08 AM

This Post:
22
246064.674 in reply to 246064.669
Date: 1/8/2014 7:25:56 AM
Overall Posts Rated:
350350
idézek BB Charlestól:

the strongest defense will always be man-to-man.
azaz a legerősebb védekezés mindig az 1-1 ellen

Innentől kezdve kár vitatni, hogy így van vagy nincs így. Charles már csak jobban tudja itt mindenkinél.
Az 1-1 a tuti, kár volt zónázni
Ráadásul minden zóna plusz kockázat. Erről is sokat írtak már a nemzetközi fórumokon

Te meg jössz a közhelyeiddel.
"Az a lényege, hogy minél erősebb támadást tudj összerakni "
" ne menj olyat,amihez gyenge a keret."

Erre még hadd reagáljak, nem kell folytatnod a kezeid mosását és eltekintek a válaszodtól.

Egyik állítás sem közhely.
Tehát a gyp lényege, hogy az ellenfél védelmét át tudd dobni és ehhez semmi köze nincs a passznak- az a csak a taktika neve : gyorspassz -, a passzolás csak rásegít. Nem árt ha van - semmihez sem árt -, de simán lehet atomerős 17-18-as támadó emberekkel passz nélkül hatékony gyp-t nyomni.

És igen ha személyesen kijelented, hogy nincs passer ir-ünk, akkor miért mész olyat (h közel), amihez nincs meg a csapat?
Ez is csak egy kérdés volt és semmi közhely nincs benne.

Advertisement