BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 35

Sezona 35

Set priority
Show messages by
This Post:
00
279332.66 in reply to 279332.64
Date: 5/31/2016 3:47:24 PM
Overall Posts Rated:
335335

Zdej igramo s Pujsi, še ene zelo težka tekma, na žalost pa s TV prenosom.. :( Tako lahko zdej v 2 tekmah izgubim kar lep % dohodkov od vstopnic in si zajebem recimo nekje polovico sezone! :/

Nč bat, v 1/3 prvenstva bo tvoja dvorana praktično do konca nabita pa če boš izgubljal vse tekme, ker so navijači čist "napaljeni" ob uvrstitvi v SKL :) v drugi polovici pa že začne obisk precej padat če še vedno izgubljaš. Tako da tempiraj formo za drugo polovico prvenstva :)

This Post:
00
279332.67 in reply to 279332.64
Date: 5/31/2016 4:33:53 PM
Crazy Walkers
II.1
Overall Posts Rated:
33
No, že res da sem zadel 11 trojk, je pa tudi to res, da sem 3 četrtine igral z rezervami na mestu branilca in krila, ker sta si glavna majstra hitro nabrala po 3 osebne napake in sta imela Nered in Vara precej lažje delo, kot bi ga imela drugače. Sem se pa že ustrašil, da bom izgubil, ko so tvoji naredili preobrat in povedli za 6, ampak se je na srečo izšlo (tudi s pomočjo trojk) :D moštvo je, kakoršno je, je pa potrebno če želim obstati, take tekme kot je bila danes, sploh v svoji dvorani kar dobivati.
sem pa imel jaz lansko sezono vedno polno dvorano, pa nisem imel nobenih bleščečih rezultatov.

This Post:
00
279332.68 in reply to 279332.67
Date: 5/31/2016 4:47:19 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
No, tekme na žalost v živo nisem mogel gledat, sem imel "službeno" obveznost - popoldanska odbojka na mivki Kakorkoli že, prva sezona bo zame zelo težka, predvsem mi je cilj obstanek in nekako "prebrati" nasprotnike, da se prihodnjo sezono lahko z večjo zanesljivostjo pripravim na vsakega nasprotnika (ja, osebno veliko časa porabim na tem, ampak trenutno ni neki veliko informacij na podlagi katerih bi to počel..). Poraz ni nič tragičnega seveda, še veliko jih bo to sezono, se pa vsekakor res veselim že okrepitve, s katero sem mnenja da bom lahko konkuriral večini ekip v tej ligi.

Sem pa prepričan da bi danes zmagal, če bi na prejšni tekmi postavil kakšno menjavo Mayesu, ki je danes posledično mogel igrati kot menjava (48 minut na prvi tekmi..), s tem v prvi postavi nebi bilo Nereda in bi moja taktika z trojko Kamas-Žvab-Vara delovala veliko bolje, vsaj ofenzivno. Res ta ena okrepitev bo naredila ogromno razliko, ker trenutno imam 9 igralcev v rotaciji, potem pa jih bom imel 10.. ker Dešman, kot menjava na playu, je na ravni 4. lige

This Post:
00
279332.69 in reply to 279332.67
Date: 5/31/2016 4:50:23 PM
Overall Posts Rated:
335335
sem pa imel jaz lansko sezono vedno polno dvorano, pa nisem imel nobenih bleščečih rezultatov.

Ni tolko pomembno če je polna ampak kolko lahko iztržiš denarja od vstopnic :) Če si imel prejšno sezono takšno ceno vstopnic kot sedaj si bil v prvem delu sezone prikrajšan za še več denarja od vstopnic v drugem delu prvenstva pa obiskanost ni padla ker si imel ugodne cene vstopnic. Tko da novincem se za prvo tretjino prvenstva splača navit cene vstopnic do konca, potem pa v drugem delu sezone jih malo spustit, da ni prevelik padec obiska ob porazih in s tem denarja od vstopnic.

Message deleted
This Post:
00
279332.71 in reply to 279332.69
Date: 6/1/2016 5:53:59 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Prodaja se eden boljših igralcev v SKL (27629999) no vsaj po TSP.
Sem pričakoval da bo boljši.Obramba pod košem je previsoka, meta pa malo prenizka. (27213812) Bi ga uničil v napadu pa ima pol manjšo plačo.Drugače pa za pozicijo centra super igralec (Y)

Last edited by Mr.X at 6/1/2016 5:54:12 PM

This Post:
00
279332.73 in reply to 279332.72
Date: 6/1/2016 5:56:35 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
se pa vsekakor res veselim že okrepitve, s katero sem mnenja da bom lahko konkuriral večini ekip v tej ligi.

Okrepitev je prišla, zdaj pa prodajaš Kamasa? :?

Glede na to da bi težko kaj osvojil se mi zdi da se je pravilno odločil.Kamas se zna prodati za 6M glede na stanje na trgu.Danes bi za KKja odštel 6M če bi bil star 31.

This Post:
00
279332.75 in reply to 279332.74
Date: 6/1/2016 6:13:37 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Hja, Kamas je tip igralca, ki bo na poziciji centra zaustavil 99% igralcev, obenem pa v napadu ne bo škodljiv, oziroma v večini primerov koristen/delal razliko. Seveda ni popoln, tudi sam bi si želel da bi bil ofenzivno malo boljši, ampak.. realno, bi to naredilo tako veliko razliko? Z 19 OPK in 11 ZO zaustavi praktično kateregakoli centra, če drugega ne, je tudi to že OGROMNO, sploh če gledamo da se dandanes igra v večini primerov pod koš. Če že kaj, bi si želel da bi imel ZO morda za 1-2 stopnje višjo!

Za 6miljonov dvomim da se bo prodal, pač treba pa vseeno probat. Dejstvo je da ekipo nimam konkurenčno in da bi tak igralec marsikomu prišel prav (sploh ekipam ki se borijo v BBBju oziroma za najvišja mesta v ligah), tako da.. Verjamem pa da ni to kar ste/so nekateri pričakovali Osebno tako ali tako prisegam na obrambo, tako da.. makes sense

This Post:
00
279332.76 in reply to 279332.75
Date: 6/1/2016 6:24:32 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Jah sem imel tudi ten Brinka in Percina , ki sta bila kalibra Kamasa pod košem pa je sensiman samo Wai-ja dal na Kc in ju je rešetal od zunaj.

http://imgur.com/1ujgZsS če slučajno neveš kdo je KK. Imel ga je sensiman in bil je njegov prvi igralec ob osvojitvi naslova , potem sem ga jaz kupil in za las izgubil.Tu imaš moje glavne 4 igralce.Meni osebno so vsi 3je bolj všeč kot Kamas.Kamas je nekako nedodelan.Povsod ima luknje, nima dovolj dobre zunanje obrambe za KC , potem tudi zunanji met ni dovolj dober.MPK je vseeno malo majhen za centra.Ima super podaje in obrambo pod košem to je pa nekako vse v čemer res blesti.

Advertisement