BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21 Sezona 34 by Kyve

U21 Sezona 34 by Kyve

Set priority
Show messages by
This Post:
00
277621.66 in reply to 277621.65
Date: 4/4/2016 3:07:24 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Bravo momci! Jos jedna pobeda i istorijski uspeh je tu

Hvala komsija! Samo je malo problem sto Švabe moraju pobjediti Litvaniju a ne treba im..

This is where we hold them!
From: Lale
This Post:
11
277621.67 in reply to 277621.66
Date: 4/4/2016 3:56:17 PM
Overall Posts Rated:
136136
Tacno, ali imajuci u vidu kakve 2 reprezentacije imate u grupi, mislim da su te sanse sasvim ok.
U svakom slucaju, srecno! :)

This Post:
11
277621.68 in reply to 277621.61
Date: 4/4/2016 4:43:28 PM
KK_Željezničar
Prva Liga BiH
Overall Posts Rated:
158158
Čestitam, ovaj moj loše igra u pm

From: GM-Kyve

To: Lale
This Post:
11
277621.69 in reply to 277621.67
Date: 4/4/2016 8:18:57 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
Bravo momci! Jos jedna pobeda i istorijski uspeh je tu

hvala kolega, još se držimo u igri, iako nitko to nije očekivao od nas...
vidim vi i dalje gazite sve redom, iako tvoj entuzijazam nije kao što je nekad bio, al svaka čast...
kontinuitet rada i reda dolazi na naplatu...

Tacno, ali imajuci u vidu kakve 2 reprezentacije imate u grupi, mislim da su te sanse sasvim ok.
U svakom slucaju, srecno!

sama činjenica da su obje "velike" repke trošile ent protiv nas dovoljno govori koliko je BiH napredovala u protekle dvije i pol sezone, za razliku od prošlog eurobasketa gdje smo bili topovsko meso za Srbiju, Ukrajinu i Češku...
krivo mi je zbog koš razlike, jer ona nije odraz kvalitete, nego rasporeda i nepoštenja moldavskog selektora koji je pustio 50-0 Litvi, Njemačkoj i Makedoniji...
bez obzira koliko su loši, ne bi izgubili -50 od njih, i Švabe ne bi imale ovako komotnu situaciju kao što je imaju pred zadnje kolo...

This Post:
11
277621.70 in reply to 277621.69
Date: 4/4/2016 9:00:51 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
dobro jutro svima...
za početak, hvala svima na čestitkama, party, spartan, gule1...
za one koji još nisu čuli, sinoć smo odigrali šestu utakmicu na eurobasketu, i pobijedili Litvu +3 (36596), uz naš veći trud i bez gdpa...

Litvanci su pokušali kopirat njemački recept i odigrali princeton...
poučen iskustvom protiv Švaba, ovaj put nisam htio riskirat sa gdpom...
u razgovoru na chatu sa jednim litvanskim managerom, saznao sam da su nas jako dobro skautirali, ali na našu sreću, ipak su im neke sitnice promakle...
ocijenili su našu vanjsku liniju kao najslabiju kariku, ali ono što nisu upratili su upovi u vanjskoj odbrani na zadnjem treningu naša vanjska startera, činjenicu da je Mejakić zbog povrede propustio drugo poluvrijeme protiv Švaba, i da se tek tada njihov princeton razmahao te da nam se Zvonić vratio u kadar nakon povrede i loše forme, on je naš treći vanjski po kombinaciji odbrana i passinga...

utakmica tvrda od početka do kraja, nijedan tim nije imao veću prednost od 8 razlike...
mučili smo se u napadu veći dio utakmice, srećom u trećoj četvrtini smo proradili i napravili ključnu razliku...
minutu i pol prije kraja imali smo +5, Litvanci se vraćaju u egal sa tricom i polaganjem...
22s do kraja Šuka zakucava za +2, dobro se branimo, hvatamo skok, Zvonić zabija 1 od 2 bacanja za +3...
Litvanci sa sirenom promašuju tricu za produžetak, i slavlje je moglo početi...

najbolji u našim redovima je bio Safet Šuka sa 19p i 8 skokova, očito ima nešto u tom imenu Safet (sjetimo se samo prošlosezonskog junaka Boljanovića),
odličan je bio i njegov partner na centru Džihić sa 15p i 14skokova...
od vanjskih, iskazao se Šegota sa 14p 7asista i čak 5 ukradenih lopti...
Šegota, Mejakić i Zvonić su napravili strašan posao u obrani, i limitirali njihove bekove startere na 8 od 30 šut iz igre...

sve u svemu, jako velika, važna i slatka pobjeda za nas...

ostali rezultati u skupini:

Švabe +7 protiv Bjelorusije (36595), tie protiv CTa... Bjelorusi su vodili skoro pune 3 četvrtine, nadao sam se iznenadjenju, ipak Švabe u zadnjoj četvrtini prave nedostižnu razliku...

Moldavija +7 protiv Norveške (36597), moldavski šupak od selektora se sjetio postavit ekipu, krvi mu se napijem...

Makedonija +51 protiv Luxa (36598)

situacija na tablici je sljedeća:

1. Njemačka 6-0, koš razlika +154
2. Litva 5-1, koš razlika +192
--------------------------------------
3. BiH 5-1, koš razlika +107
4. Makedonija 3-3 +57
5. Bjelorusija 3-3 +22

u sljedećem kolu igraju:

Njemačka protiv Litve,
BiH protiv Bjelorusije
Norveška protiv Makedonije te
Moldavija protiv Luxa...

situacija je prilično jasna, nama samo pobjeda igra da bi teoretski bili u igri... porazom ostajemo treći...
Litvi treba pobjeda protiv Švaba, ili naš poraz od Bjelorusa, jedino tako sigurno idu dalje...
Švabe pobjedom su prvi, porazom se dovode u situaciju da ovise o koš razlici, zbroj njihovog poraza i naše pobjede protiv Bjelorusa ne smije biti veći od 47 poena...

sve u svemu, još uvijek smo u igri, u skupini sa dvjema velesilama na BBu...
usporedbe radi, BiH ima 162 aktivna kluba, Njemačka 576, Litva čak 951...
kad se ti brojevi pretvore u broj kvalitetnijih draftera, potencijalnih trenera te činjenice da obje ekipe nisu igrale laganice protiv nas, to nam samo može služiti na čast...

toliko od mene do treninga u petak...

samo jako, samo hrabro, samo BiH!

This Post:
44
277621.71 in reply to 277621.70
Date: 4/5/2016 9:55:24 AM
Overall Posts Rated:
329329
DAJ ZAJEBAJEŠ DA SI POBIJEDIO LITVANIJU :O .O .O
Pa majstorčino svaka čast, hahaha ne vjerujem hahaha hladno si klempu oopalio 8-oj repki na svijetu hahaha
PS. I izgleda da si bio upravu kad si mi rekao ne dolazi na tekme bleaj donosiš :P :P :P

This Post:
11
277621.72 in reply to 277621.71
Date: 4/6/2016 7:32:20 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
DAJ ZAJEBAJEŠ DA SI POBIJEDIO LITVANIJU :O .O .O
Pa majstorčino svaka čast, hahaha ne vjerujem hahaha hladno si klempu oopalio 8-oj repki na svijetu hahaha
PS. I izgleda da si bio upravu kad si mi rekao ne dolazi na tekme bleaj donosiš

haha, izgleda da si stvarno baksuz...

u konačnici očekujem da nam ova pobjeda neće puno značiti, imamo jako malo šansi da stignemo koš razliku...
pomalo nevjerojatno zvuči da ćemo sa 6-1 scoreom biti treći...
previše nas je koštao raspored, jer smo prvo kolo igrali protiv Luxa, tie protiv CTa, obje ekipe 4,5 ent, +26 za nas...
drugo kolo Lux protiv Švaba, tie protiv CTa, +54 za Švabe, ali omjer enta 6 naprama 2,x za Švabe...
i treće kolo Lux protiv Litve, opet tie protiv CTa, +59 za Litvu, ali omjer enta 8 naprama 1,x...
tu su napravili jedan dio koš razlike...
drugi dio je nepoštenje, nefer igra moldavskog selektora...
nakon prve dvije laganice, i -26 protiv nas, ne postavlja momčad protiv Švaba, Litve i Makedonije, dajući default +50 pobjedu... uopće ne dovodim u pitanje poraz Moldavaca u tim tekmama, ali koš razlika sigurno ne bi bila -150...
i Norvešku i Makedoniju mi smo pobijedili sa većom razlikom nego Litva i Njemačka, ali to je jako mala razlika...

pratim litvanski i njemački forum...
litvanci uglavnom napadaju selektora zbog taktike protiv nas, zašto je igrao princeton, i zašto nije gadjao gdp...
sigurni su u pobjedu protiv Švaba u zadnjem kolu jer imaju CT i veći ent od Švaba...

Švabe su isto skoro uvjereni u prolaz, očekuju našu pobjedu, ali ne više od 20 razlike, i uzdaju se u to da Litva neće igrat CT, te da oni sa tie protiv normala neće izgubit više od 20 razlike...

sve u svemu, očekuje nas jako zanimljiv ponedjeljak...

This Post:
00
277621.73 in reply to 277621.72
Date: 4/7/2016 2:14:38 AM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Uzdam se u Švabe, Deutschland uber alles!
Nasa pobjeda ne smije doci u pitanje, svi u napad jedan je Hase!

This Post:
11
277621.74 in reply to 277621.73
Date: 4/7/2016 3:43:21 PM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
Uzdam se u Švabe, Deutschland uber alles!
Nasa pobjeda ne smije doci u pitanje, svi u napad jedan je Hase!

ja baš nemam povjerenja u Švabe...
oni će vjerojatno igrat tie (eventualno normal), Litva igra normal sigurno, možda CT...
eventualno u kombinaciji tie Švaba protiv CTa Litve uspijemo nadoknadit koš razliku...
u slučaju istog truda, 99% pobjedjuje Litva, osim ako nešto gadno ne zajebu sa taktikom/GDPom...

This Post:
00
277621.75 in reply to 277621.74
Date: 4/7/2016 4:13:36 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Jbga, nije nista do nas, ti si ucinio kolkosi mogo, jos ovu zadnju tekm uda pobjedimo i imamo strasan skor, sta se tu moze, nismo miljenici srece ako ne prodjemo...

This Post:
11
277621.76 in reply to 277621.75
Date: 4/11/2016 6:15:46 AM
Champions United
II.1
Overall Posts Rated:
14941494
dobar dan svima, danas je dan D...
toliko sam se izgubio u računanju, analiziranju da sam zaboravio na trening report...

u petak prilično loš trening za naše standarde, samo 6 zelenih na 15 igrača...

redom:

Šuka +1 driving
Uzelac +1 IS
Šehović +1 driving +1 handling
Petrović +1 JR
Uram +1 JS

pozvao sam još jednog vanjskog, da zaoštri konkurenciju na vanjskim pozicijama, Dragan Matijević, 20g...
po skilovima je već stigao većinu naših rezervi, imam odličnu suradnju s njegovim vlasnikom, i ovaj poziv je svojevrsna zahvala za to...

forma nam je solidna, iako je dosta igrača palo ili ostalo u istoj formi, većina igrača na koje računam danas imaju 8 formu...
nažalost samo dvije devetke, ali srećom ni kod Bjelorusa nije bolja situacija...
imaju kroničnih problema na centarskim pozicijama, te samo 8 igrača od 21g u rosteru, od tih 8 2 centra imaju 6 formu i jedan vanjski ima 7...

mi nemamo šta puno kalkulirat, samo pobjeda nam igra, i to sa čim većom razlikom...
kvalitetniji smo na skoro svim pozicijama, prosječno imamo bolju formu, ako se ne varam u procjeni, imamo i malo veći ent, tako da naša pobjeda ne bi smjela doći u pitanje...

jednim okom ćemo pratiti i rezultat na tekmi Litva Njemačka, i nadati se pozitivnom rezultatu iz te utakmice...
odgovara nam bilokakva pobjeda Njemačke, ili visoka pobjeda Litve koja u kombinaciji s našom pobjedom mora dati zbir veći od 47...

sretno našim mladim Zmajevima, vidimo se u 16:30 na chatu.

Advertisement