BuzzerBeater Forums

Iran - I.1 > لیگ برتر

لیگ برتر (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
19061.651 in reply to 19061.650
Date: 2/15/2015 4:23:28 AM
Overall Posts Rated:
102102
ینی کشته مرده جوابتم :v

This Post:
00
19061.652 in reply to 19061.644
Date: 2/17/2015 4:32:11 AM
Overall Posts Rated:
6060
حسین آنالیز جالبی بود
لایک (y)

This Post:
00
19061.653 in reply to 19061.652
Date: 2/17/2015 10:16:37 AM
Overall Posts Rated:
1818
دوستای گلم من دیگه از دست بازر و تیم ملی عاصی شدم
کسایی که فک میکنن میتونن تیم ملی رو نجات بدن کاندید شن
از حسین میخوام که 3-4 دوره جوانان و بگیره فقط
هرکی که فکر میکنه مستعد هستش یا علی
آقایون تیم ملی ما ضعیفه و فقط در صورتی شانس داره که بازیکناش رو فرم باشن
اگه کسی فک میکنه میتونه معجزه کنه واسه تیم ملی بیاد
منم 2تا گارد واسه آینده تیم ملی تمرین میدم ولی با این اوضاع به هیچ وجه دیگه طرف مربیگریش نمیام
کسایی که فک میکنن کوتاهی کردم تو تیم ملی میتونن تک تک بازی های تیم ملی رو باز کنن و نگاه کنن
فقط تنها کاری که تونستم بکنم این بود که رنک تیم ملی رو یه ذره پایین بیارم
ببخشید همگی
والسلام

This Post:
00
19061.654 in reply to 19061.653
Date: 2/17/2015 12:36:49 PM
Red Devilsss
Bartar
Overall Posts Rated:
291291
مهیار من تلاشتو قبول دارم اما بهت برنخوره تو برای مربیگری ملی سوسولی
بین مربیای ملی بیشترین شکوه و ناله رو از تو دیدم
یعنی اینقدر تیم ملی رو ضعیف دیدی که از معجزه حرف میزنی ؟
تو متوجه نیستی , این تیم , خاص ترین تیم ایران هستش
ما بهترین گارد , بهترین اسمال , بهترین پاور و بهترین سنتر تاریخ ایران رو داریم و از تو از ضعیف بودن حرف میزنی
پنجاه درصد فرم بازیکنا به مربی تیم ملی برمیگرده
تو وظیفه داشتی بعد از صعود نکردن به جام جهانی به مربیا روحیه بدی اما به جاش شروع کردی ایراد گرفتن و غر زدن به سیستم بازر
باختی , دیگه جای شکایت کردن نداره , تلاش کن تا بهتر بشی , سبکتو عوض کن تا بهتر نتیجه بگیری
تو تلاش کردی اما نتونستی , ما درک میکنیم , چیزی که درک نمیکنیم شکایت کردنها و بی انگیزگی توئه
من ازت میخوام که تا آخر بازیهای تسلی با انگیزه کار کنی و جام جهانی رو فراموش کنی

This Post:
00
19061.655 in reply to 19061.654
Date: 2/17/2015 2:31:05 PM
Shahin.Boushehr
Bartar
Overall Posts Rated:
152152
آیدین اینطورم که تو میگی درست نیست

بهترین گارد تاریخ ایران رو داریم ( رامین احساسی مطمئنا منظورته ) ولی خب گارد های بقیه ی تیما رو که می بینی ، رامین رو تو جیبشون میذارن . حالا باز رامین خوبه دست خودته و فرمش از 8 پایین نمیاد ولی بقیه بازیکنا چی ؟

فربد خسروانی رو داریم ولی کل فصل یه بار اونم شانسی میاد رو فرم 9

بعد تو بازیا میبینیم که اسمال های تیمای دیگه عملکرد بهتری دارن نسبت به فربد . نمونه اش بازی با تایوان

کامبیز هم که دیگه افت کرده و اون کامبیز سابق نیس . پاورهای کشور های دیگه ، رو دستش بلند شدن

سهیل تیموریان رو داریم که این هفته فرمش 7 ه و کلا این فصل یه بارم فرم 9 نبوده

خب ما برای فرم چی کار کنیم ؟؟ ما به مربیا گوشزد میکنیم و نامه میدیم که فرما رو حواستون باشه . بقیه اش دیگه با خودشونه

فصل قبلی من بازی ها رو بررسی میکنم میبینم اشتباه مربیگری نداشتیم . یه مورد جلو استرالیا بود که دفاع رو دو سه رفتیم و از بیرونیا خوردیم ، که بازم نباید اونطور میشد با توجه به پیش بینیا ، . بقیه ی موارد واقعا بهتر از این نمیشد ترکیب بچینی . باخت های دور اول هم که از قبل طراحی شده بود تا هم گروه چین بشیم . هر چند بازی با هنگ کنگ رو برای برد رفتیم .

یا مثلا این بازی اخر با اتریش . پیش بینی درست داشتیم . قوی ترین تاکتیک تیم رو هم رفتیم . نرمال هم رفتیم . ولی خب دیگه زور تیم نمیرسه دیگه .

From: .Amin.
This Post:
11
19061.656 in reply to 19061.655
Date: 2/17/2015 5:14:25 PM
Overall Posts Rated:
102102
اصلا مشکل ما اینه که سعی میکنیم برای شکست هامون دنبال بهانه باشیم یا دیگرانو مقصر بدونیم
مگه تیمای دیگه همیشه بازیکنای فرم 9 دارن که انقدر درمورد فرم حرف میزنید؟

بخدا آدم وقتی بازیکنای تیم ملی خودمونو میبینه لذت میبره
از پوینت گارد گرفته تا سنتر همه بازیکنا چند پسته هستن. اگه ی سنتر از تیم ملی انتخاب کنی و تو پست گارد بازی بدی ریت زیر 12 نمیزنه

بحث این نیس که مشکل کجاس
اگه بخوایم موشکافانه نگاه کنیم دلیل اصلی عدم موفقیت ما اینه که یوزر فعالمون درمقایسه با کشورهای دیگه واقعا صفره
تا 4 تا تیم اول ایران ب رنک زیر 300-400 میرسن کلی ذوق میکنیم
درحالی ک یه سری از کشورها دارن زورشونو میزنن تا 4 تا بازیکن زیر رتبه 10 داشته باشن

بیایم به جای اینکه دنبال مقصر بگردیم ی نگاه به خودمون بندازیم
مهیار جان ممنون که تو این دو فصل واسه تیم ملی زحمت کشیدی ولی من اگه جای تو بودم روز اول از سر ذوق با اون جدیت قول موفقیت نمیدادم که الان بخوام بهونه تراشی کنم

یکم بیشتر نگاه کنین میبینین تا همین الانشم کار 20-25 تا یوزر فعال ما هم فوق العاده بوده
بیایم از این به بعد تمرکزمونو بداریم رو نقاط قوتمون. اگه هرکدوم از ما نفری فقط یک بازیکن مناسب رو در اولویت تمرینی قرار بده و واقعا از ته دل براش زحمت بکشه حداقل 12 تا بازیکن فوق ستاره میتونیم داشته باشیم

بنظر من تیم ملی با بساطی که داریم تا همین الانشم عالی کار کرده و نیازی به توجیه نداره
برای اینکه از اینی که هست جلوتر بریم بیاید از همین فصل با برنامه ریزی روی 21 ساله ها شروع کنیم
خداروشکر حسین هم که هم فعاله و هم تجربه کافی داره. مخصوصا با اون آنالیزهاش :دی

اگه همین روند رو ادامه بدیم "نمیتونیم"
تیم ملی با تیم باشگاهی فرق داره. سهند و میثاق خودشون به تنهایی تیماشون رو اداره میکردن ولی تیم ملی فقط متعلق ب مربی نیست. همه باهم باید براش زحمت بکشن و تصمیم بگیرن

این نظر بنده حقیر بود. قضاوت با بزرگان

From: Roozbeh
This Post:
11
19061.657 in reply to 19061.656
Date: 2/17/2015 7:21:18 PM
Alley.Oops
Bartar
Overall Posts Rated:
9090
این 81% که رضایت دارن از عملکرد مربی تیم ملی پس چه کسایی هستند؟

البته من که خودم جزو اون 19% هستم

This Post:
00
19061.658 in reply to 19061.657
Date: 2/17/2015 8:40:41 PM
Shahin.Boushehr
Bartar
Overall Posts Rated:
152152
میشه بپرسم چرا الان شما از کار مربی راضی نیستین ؟؟

This Post:
00
19061.659 in reply to 19061.658
Date: 2/18/2015 2:06:36 AM
Overall Posts Rated:
102102
منم جزو 19 درصد هستم
بهتره بگم جزو اونایی هستم که از همون اول رای منفی دادن و برخلاف گفته حسین دهن هیچکدوم از مخالفان سرویس نشد
دلیل رای منفی دادنم هم قولی بود که مشخص بود غیر ممکنه عملی بشه
اگه بخوایم منطقی قضاوت کنیم کار مهیار تو این دوفصل بد نبوده و حتی جای تشکر و تمجید داره اما هنوز کلی کار داریم تابتونیم به قولی که داده عمل کنیم

This Post:
00
19061.660 in reply to 19061.659
Date: 2/18/2015 2:18:45 AM
Shahin.Boushehr
Bartar
Overall Posts Rated:
152152
خب به نظرت با این تیم باید چی کار میکردیم ؟؟

تا نیمه نهایی آسیا رفتیم .

چین رو بردیم . اونم ایزی به ایزی

جلو تایوان میزبان کم آوردیم دیگه . باید ریسک میکردیم و کامل پیش بینی میکردیم

ولی اگه بازی با استرالیا به اون شکل عجیب رفم نمی خورد ، ما به عنوان تیم اول میرفتیم بالا و حریف هنگ کنگ میشدیم و مطمئنم که یه پای فینال میشدیم . یعنی همه چیز طبق برنامه پیش میرفت و قول مهیار هم عملی میشد

ولی خب این اما و اگر ها زیاده . به نظر من مهیار تا اینجا خیلی خوب کار کرده . رنک تیم ملی هم یه تکونی خورده از وقتی مهیار اومده . ما چین رو هم بعد از ده فصل سروری تو آسیا اگه اشتباه نکنم شکست دادیم . چند تا رکورد جا به جا کردیم . نزدیک به شکستن چند تا رکورد هم شدیم

بعد سنامین جان ، میشه بپرسم چرا از همون اول رای منفی دادی ؟ شما وقتی هنوز کار مربی رو ندیدی چطور نظر میدی ؟ من خودم با مهیار آشنا بودم و میدونستم که کارشو بلده برای همین همون اول رای مثبت دادم . ولی خب واقعا خیلی بدم میاد از کسایی که تا مربی جدید تیم رو میگیره میان و رای منفی میدن . چون از اول اومد و گفت میخوام تیم رو ببرم جام جهانی بهش رای منفی دادی ؟ حتما اگه میومد میگفت تو دور اول میخوایم حذف بشیم رای مثبت میدادی

:D

This Post:
00
19061.661 in reply to 19061.660
Date: 2/18/2015 2:47:05 AM
Overall Posts Rated:
1818
آیدین شما چش مایی داداش. حق با توئه
سینا و روزبه شما اگه کاندید شدیم من بهتون رای میدم. عزیزان دل در 90٪ موارد ما پیش بینی و ترکیبمون درست بووده اگه شما میتونین تیم ملی رو موفق کنین یا علی
بیاین کاندید شین باید نتیجه بگیرین. نتیجه نگیرین بعد بگین ما میخواستیم تیم ملی رو بسازیم و از این حرفاااا کشکه کشکه چون تیم ملی رو مربی جوانان یعنی حسین باید بسازه و بزرگسال فقط نتیجه میخواد.

حسین ممنونم واسه همه حمایتات ولی کاش حرف میثاق و گوش میکردم. بهم گفت هرچقد واسه تیم ملی زحمت بکشی ولی تیم ملی نتیجه نگیره هیچ میشه.
ولی حسین یک چیز یادت باشه: جایی که همدلی نیست موفقیت بوجود نمیاد
تو بازر ایران کسایی مثل سهند و آیدین و ماکان و چندتا از بچه ها که خودشون بالا هستن هیچوقت تورو پایین نمیکشن که خودشون بزرگ شن ولی یه عده همش میخوان تو با کله بخوری زمین تا حال کنن
راجع به جوانان هم این امر صادقه داداش / به حرفم میرسی

Last edited by Mahyar Monsef at 2/18/2015 2:48:09 AM

Advertisement