Pozdrav svima...
jučer smo odigrali posljednju utakmicu eurobasketa i upisali petu pobjedu, +29 protiv Makedonije, isti trud bez gdpa:
(38851)dobra predstava naših momaka za kraj, i uvjerljiva pobjeda...
što se tiče ostalih rezultata u skupini, Estonci dobili Špance uz jači trud i pogodjeni gdp,
(38850) kao što sam i očekivao, pobjeda protiv Estonaca nam ne bi ništa značila, a protiv Španaca nismo imali nikakve šanse...
sve u svemu, veliko razočarenje za mene, ali popravka nema, karavana ide dalje...
(http://pokit.org/get/?33599f363b550a6dfaab7fad1b2535e8.jp...)jučer sam raspustio generaciju od 21g, poslao zahvale svim vlasnicima igrača, veliko hvala svima na suradnji i potpori tokom ovih nekoliko sezona...
jedan od njih je već na TLu, Krapić
(38063730)naš ponajbolji vanjski ove sezone, i općenito medju najboljima otkad sam ja selektor...
skilovi fantastični za ovu dob, ima i viška treninga passinga i 1 na 1...
jedina mana je IS 4 (bio je kec na draftu) i potencijal samo 8, tako da će teško uhvatiti kvalitet za seniore...
pozvao sam jučer novu generaciju...
velika novost je da su svi igrači kod naših vlasnika, što u BiH što u utopiji, i to je strašan napredak u odnosu na prijašnje sezone, jer s našim vlasnicima je lakše suradjivat, i veća im je korist ako igrač igra za U21 u vidu prodaje dresova...
idemo redom:
PG/SG: Milosavljević, Šipovac, Livnjak, Stojšić, Garić
SG/SF: Alerić, Tošić, Mandić, Vlajić
C/PF: Pita, Obadović, Ušćuplić, Vojvoda i Savićević
još nekoliko igrača je na rubu, Galin, Balatov, Brnović, Inić...
do početka utješnog turnira ima 7-8 treninga, o napretku će uvelike ovisiti krajnji roster...
ono što je sigurno, Pita, Obadović, Vojvoda i Vlajić imaju sigurno mjesto, njih sam već koristio ove sezone i napredak im je fantastičan...
svi ostali se bore za pozicije, Milosavljević ima najveće šanse da se izbori za mjesto startnog pleja, Stojšić i Livnjak za startnog beka... iz zasjede čekaju svi ostali...
ono što me najviše veseli od svega, Šipovac, Garić, Balatov i Vojvoda imaju potencijal 10, svi su kod dobrih vlasnika, i svi bi se trebali nastavit trenirat za seniore...
Obadović, Pita, Mandić, Brnović, Livnjak imaju 9 potencijal, i velike šanse da zaigraju za NT jednog dana...
iz te generacije 18g draftera, tek nam je Mišević sa potencijalom 9 propao... vlasnik ga nije htio prodati, a neredovito i krivo ga trenira...
za naše pojmove, 9 od 10 igrača sa 9+ potencijalom da se pravilno trenira iz jedne draft generacije je pravo čudo!
do kraja sezone idu standardno updejt zelenih petkom, najava prijateljske i game report nakon ponedjeljka...
toliko od mene za sada,
Kyve