BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
199913.65 in reply to 199913.64
Date: 11/7/2011 7:59:42 AM
Overall Posts Rated:
10361036
Bravo!
Pratija sam ja Jukica i prije i sigruno zasluzuje jos jednu sansu.
A i radije cu glasati za njega nego zato sto marijol ili marijoh (kako vec) hvali drugog kandidata kako je najbolji manager ikad (a kladim se da ce zbog toga vecina neiskusnih managera glasati).

mislim da niko od nas nije reka da je ray najbolji manaager ikad (jer jedan je choda) i za ovu poziciju se čak ne traži neko ko je najbolji manager ikad. isto tako ne kažem da je jukic los manager ili tako sta, al uvjeren sam da je ray idealan za ovaj posal.
jer jednostavno ne postoji manager koji više od njega prati sve potencijalne reprezentativce, i mlade i seniore..
ogromna je pomoć koju mi je pružija u radu seniorske reprezentacije, puno teže bi bilo bez njega. svi igrači su bili već pod njegovom kontrolom i puno mi je pojednostavnija sve oko reprezentacije. isto tako čovik šalje savjete svim živim 18-godšnjacima, uvik napravi popis svih koji su izvučeni na draftu i brine se o njima (čak i dok mu to nije bija posal)
akitivan je na forumu (nije baš sve spam kako ti kažeš, i oprosti ako se malo nekad zajebavamo i pričamo o drugim stvarima osim buzzera, žaj mi je da ti to smeta). virujem da će i ekipa koja se okupi oko njega za pomoć oko u-21 bit dovoljno entuzijastična.

jukić je rezultatski odradija ok prošli mandat, ja sam mu bija jedan od scouta i tu sam mu zamjerija nedostatak komunikacije nakon sta je bija odabran, rijetko je odogvara na poruke u vezih nekih igrača, to mi je bija jedini minus. i to se često događalo, ne samo s njim, budu ljudi jebeno aktivni do izbora, a onda kad preuzmu reprezentaciju odjednom to završi. dogodilo se da puno igrača tad nije bilo kontaktirano, i naravno time su igrači propadali.
a ja sam siguran da se to Ray-u sigurno neće dogodit..

eto to je samo neko moje skromno mišljenje

This Post:
00
199913.66 in reply to 199913.63
Date: 11/7/2011 8:09:40 AM
Overall Posts Rated:
22452245
jednom opozicija uvjek opozicija ;)

vidim da si našao drugog PR-a , nije loše ko i njegova parola ""Ekipa lako cemo""..

nema niš lako u životu za sve se treba potruditi...

i to jako puno...::))

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!